UPDATE TABEL fout niet te vinden...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Donny Wie weet

Donny Wie weet

31/07/2012 14:59:56
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik krijg een fout met een update table, ik heb een nieuwe methode geprobeerd omdat wat ik eerst had erg verouderd en onveilig was. Alleen krijg ik de fout er niet uit. Groeten Donny

SET (
' at line 1
UPDATE logintabel (filiaal_eigenaar, filiaal_adres, filiaal)
SET (
'Donnyd',
'Tamboerstraat 13a',
''
) WHERE user_id= '2'


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    $sql_insert_user
=    "UPDATE logintabel (filiaal_eigenaar, filiaal_adres, filiaal)
                       SET    (
                                  '"
.mysql_real_escape_string($_POST['filiaal_eigenaar'])."',    
                                  '"
.mysql_real_escape_string($_POST['filiaal_adres'])."',
                                  '"
.mysql_real_escape_string($_POST['filiaal'])."'
                                 ) WHERE user_id= '"
.$_GET['user_id']."'
                      "
;
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:45:37
 
Olivier Peeters

Olivier Peeters

31/07/2012 15:04:19
Quote Anchor link
Wat is de juiste foutmelding? Aan de hand daarvan kunnen we beter inschatten wat de fout mogelijk kan zijn...
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

31/07/2012 15:04:56
Quote Anchor link
Dit krijg ik:



Notice: Undefined index: filiaal in /home/dvgscript.nl/www/cpanel/edit_user.php on line 58
Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '(filiaal_eigenaar, filiaal_adres, filiaal)
SET (
' at line 1
UPDATE logintabel (filiaal_eigenaar, filiaal_adres, filiaal)
SET (
'Donnyd',
'Tamboerstraat 13a',
''
) WHERE user_id= '2'
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

31/07/2012 15:06:32
Quote Anchor link
En wat is de exacte foutmelding dan?

Klopt je syntax wel?
Jan Koehoorn op 05/03/2007 21:59:00:
UPDATE tabelnaam
SET
veldnaam1 = 'een of andere string'
WHERE id = 1


Donny van Grondelle op 31/07/2012 14:59:56:
ik heb een nieuwe methode geprobeerd omdat wat ik eerst had erg verouderd en onveilig was.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 WHERE user_id= '".$_GET['user_id']."'
?>

Die WHERE-constructie is (nog steeds) onveilig, dat weet je?
Gewijzigd op 31/07/2012 15:08:56 door Obelix Idefix
 
Stefan WM

Stefan WM

31/07/2012 15:06:39
Quote Anchor link
Je laat je filiaal leeg
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

31/07/2012 15:13:14
Quote Anchor link
Ja dat weet ik dat ik mijn filiaal leeg laat, maar daar ligt het niet aan... Het ligt op de eerste lijn... Maar verder dan dat kwam ik niet:P Ik heb mn database gecontroleerd, mn query, en de melding, maar niks te vinden
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2012 15:15:58
Quote Anchor link
Je hele syntax klopt niet.
Zie de post van Obelix en Idefix.

Toevoeging op 31/07/2012 15:17:39:

Obelix en Idefix op 31/07/2012 15:06:32:
UPDATE tabelnaam
SET
veldnaam1 = 'een of andere string',
veldnaam2 = 'een andere string',
veldnaam3 = 'weer een andere string'
WHERE id = 1
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

31/07/2012 15:18:18
Quote Anchor link
En waar komt de escape string?
 
Stefan WM

Stefan WM

31/07/2012 15:53:30
Quote Anchor link
Hij bedoelt dat je je id niet tussen ' quotes moet zetten
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2012 16:07:26
Quote Anchor link
Donny van Grondelle op 31/07/2012 15:18:18:
En waar komt de escape string?


mysql_real_escape_string('een of andere string')
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.