upload / bestandsbeheers script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin deruyck

kevin deruyck

29/05/2010 04:35:41
Quote Anchor link
Beste,

ik heb een script gevonden , maar vind de bug niet en bij deze vraag ik iets wat raad... Het probleem doet zich voor als ik op een bestand in de lijst klik moet hij dit normaal openen in een nieuw venster, maar krijg je een soort error.

ik heb de bestanden (index.php en config.php) in een rar bestand gestopt en online gezet op http://www.treinspottingclubbelgium.be/Host/Downloads/PHP_probleem.rar
omdat de code lang is.

moest iemand een goed werkend script hebben met de zelfde functies is dit ook goed.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 29/05/2010 13:55:03 door Tom Beuckelaere
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:29:40
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

29/05/2010 09:46:19
Quote Anchor link
Verwacht niet dat mensen hele scripts gaan doorlopen, post liever 10 tot 20 regels code waar het probleem zit. Plaats dan ook welke foutmelding je krijgt.
 
Victor Php

Victor Php

29/05/2010 11:25:27
Quote Anchor link
Meestal staat er in de foutmelding de lijn waar de error plaats vind. Post, zoals Terence zei, 10-20 regels om die lijn heen.

Er staat dus ergens in je foutmelding waarschijnlijk: ..... on line [getal]
Op lijn [getal] gaat het dan mis.
 
Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

29/05/2010 13:56:24
Quote Anchor link
Dit onderwerp werd verhuist naar het forum Algemene PHP scripting en meer omdat het hier thuishoort. Zodoende zult u ook mogelijks meer hulp ontvangen van de leden
 
Kevin deruyck

kevin deruyck

29/05/2010 23:38:58
Quote Anchor link
hij heeft geen fout, en zegt niet in welke regel de fout zit, er staat enkel connot find redirection header.

als iemand een dergelijk script weet staan die werkt is dit ook goed voor mij

alvast bedankt!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

29/05/2010 23:45:16
Quote Anchor link
Kevin:
connot find redirection header.


Dat is geen standaard PHP foutmelding, dus die zal ergens in je script gegenereerd worden. In je script moet je kunnen achterhalen waarom deze melding gegeven worden en wat er dus 'fout' gaat...
 
Kevin deruyck

kevin deruyck

30/05/2010 06:11:28
Quote Anchor link
ik krijg nu dit :

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/treinspottingclubbelgium.be/treinspottingclubbelgium.be/httpd.www/Host/MSCP/V1.0/NL/login/Bestanden/index.php:1) in /customers/treinspottingclubbelgium.be/treinspottingclubbelgium.be/httpd.www/Host/MSCP/V1.0/NL/login/Bestanden/index.php on line 617
Redirection header could not be sent.
Continue here: ./LEDENLIJST%20PACIFIC%20Maart%202010.pdf


dit staat op lijn 617

615 function redirect($site)
616 {
617 header("Location: $site");
618 die('<p>Redirection header could not be sent.<br />'
619 ."Continue here: <a href=\"$site\">$site</a></p>");
620 }
Gewijzigd op 30/05/2010 06:13:35 door kevin deruyck
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/05/2010 09:54:12
Quote Anchor link
Voor functies als header(), session_start() en setcookie() mag je nog geen output naar de browser verzonden hebben. Dat doe jij blijkbaar wel, vandaar deze foutmelding...
 
Kevin deruyck

kevin deruyck

31/05/2010 15:32:23
Quote Anchor link
wat moet ik dan veranderen ? ik ken niet zoveel van php.
 

31/05/2010 15:38:27
Quote Anchor link
Kevin deruyck op 31/05/2010 15:32:23:
wat moet ik dan veranderen ? ik ken niet zoveel van php.

Php leren dan lijkt mij. Zie maar http://php.net
Verder moet je zorgen dat er dus geen html, spatie, enter, BOM karakter of whatever naar de browser wordt gestuurd vóór die header.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.