Upload script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kadir

kadir

27/03/2008 13:06:00
Quote Anchor link
Sorry, Ik bied me excusses aan Mod & Admin, Ik wist niet dat het niet mocht, Ik dacht dat met php mee te maken was, Dat het mocht, Want ik zag dat iemand meer dan 1x topic had geplaast, Voor dat ik ging plaatsen, Had ik dat gezien, Nogmaals Sorry (zoals u ziet ik ben nieuw hier zo)

Met vriendelijk groet,

Kadir Yilmaz.

----------------------------------------------------------------------------------------

Hebt iemand zo`n script als bij deze site? www.uploadbc.com, Na uploaden van plaatje of foto vernieuwd die pagina, Wat geupload is, Komt het onder te staan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kadir
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:32:39
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

27/03/2008 13:13:00
Quote Anchor link
< "PHP zoeken"
 
- wes  -

- wes -

27/03/2008 13:13:00
Quote Anchor link
1. Niet zo schreeuwen, helpt je geen steek verder.
2. lees de huisregels even
3. zoek eerst voordat je om gratis scripts gaat gillen
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

27/03/2008 13:18:00
Quote Anchor link
strtolower() ;)

er staan genoeg upload scripts op deze en andere site's, zoek eerst ff en als je er niet uitkomt, post je probleem hier maar
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Nieuwenhuis
 
Kadir

kadir

27/03/2008 14:53:00
Quote Anchor link
Dankje wel voor jullie reactie, Upload script heb ik wel, Maar ik heb die script nodig wat onder plaatjes weer geeft.;)
 
Leon Kunst

Leon Kunst

27/03/2008 14:56:00
 
Kadir

kadir

27/03/2008 14:57:00
Quote Anchor link
dankje wel Leon Kunst ik zal ff kijken of die er tussen staat;)
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

27/03/2008 14:57:00
Quote Anchor link
Zie de handleiding van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php glob(); ?>
voor 't uitlezen van plaatjes in een map.
 
Sanderrb

Sanderrb

27/03/2008 14:59:00
Quote Anchor link
Zoeken dan voor een fotoviewer..Kan hier of via goooogle..
 
Kadir

kadir

27/03/2008 15:28:00
Quote Anchor link
Ik krijg volgende fout: Warning: glob() expects at least 1 parameter, 0 given in /var/www/virtual/abcde.dotbashosting.nl/htdocs/upload/testimg/php.php on line 1
 
Wouter K

Wouter K

27/03/2008 17:02:00
Quote Anchor link
Je moet parameter toevoegen het staat er toch duidelijk !
 
Kadir

kadir

27/03/2008 17:07:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 27.03.2008 17:03:
Je moet parameter toevoegen het staat er toch duidelijk !


Edit:

firefox rrr sorry voor dubbelpost.


Maak niet uit, Kan geburen, Hoe voeg je Parameter in? Sorry ben beginer:(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.