Upload werkt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »
Bart Smulders

Bart Smulders

03/03/2004 00:39:00
Quote Anchor link
Indien ik de variabele spelermap niet gebruik upload hij het bestand wel , indien ik het wel gebruik(de var) dan doet die het niet. Raar aangezien hij toch een waarde heeft.Iemand enig idee waarom hij dit niet doet?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?  
global $_FILES;
$spelermap = $_POST['speler'];
$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

if ($_POST["newname"])
    $uploadname = $_POST['newname'];
    
else
    $uploadname = $_FILES['userfile']['name'];

if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {  
    move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], "../avi/$spelermap/" . $uploadname);  

    echo "Het bestand is geupload onder de naam: $uploadname in de map $spelermap";
}
  
else
{
echo"Er ging iets verkeerd terwijl u $uploadname wou verzenden in de map $spelermap";
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 08:24:04
 
Rick

Rick

03/03/2004 08:13:00
Quote Anchor link
probeer het zo eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?  
move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], '../avi/'.$spelermap.'/' . $uploadname);
?>

en het is misschien handig om error_reporting(E_ALL); aan te zetten, dan weet je de fout tenminste
 
Peanuts

peanuts

03/03/2004 18:27:00
Quote Anchor link
Rick ,

Dan zet je de check uit om te kijken of het bestand wel bestaat ... das natuurlijk geen oplossing ...

wat je wel kan doen is het volgende

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {  
if(move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], "../avi/$spelermap/" . $uploadname))
{

echo 'gelukt';
}

else
{
echo 'kopieren ging fout';
}
  
else
{
echo"Er ging iets verkeerd terwijl u $uploadname wou verzenden in de map $spelermap";
}



?>

dan zie je wel preciezer waar het fout gaat ... Ik denk persoonlijk dat je ipv ../avi het volledige path eens moet proberen ..

Mvg,

Peanuts
 
Eris -

Eris -

03/03/2004 18:37:00
Quote Anchor link
Hoe groot is het bestand dat je wilt verzenden
Groter dan 2 mb word meestal door php niet ondersteudn en geeft een error terug
 
Bart Smulders

Bart Smulders

03/03/2004 21:23:00
Quote Anchor link
het test bestand is nog geen 3kb groot vandaar , en misschien werkt het hele pad wel, maar wanneer ik dan een gewoon pad gebruik zonder die var derbij werkt het wel. Raar maar waar.
 
Arend a

Arend a

03/03/2004 21:31:00
Quote Anchor link
is $spelermap wel gedefinieerd?
Zet eens error_reporting(E_ALL); aan.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

03/03/2004 22:53:00
Quote Anchor link
ja dat is gedefinieerd , aangezien hij dat dan weergeeft bij "in de map $spelermap"
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

03/03/2004 22:58:00
Quote Anchor link
Quote:
maar wanneer ik dan een gewoon pad gebruik zonder die var derbij werkt het wel.

Dan zal het toch zeker aan het gebruik van die variabele liggen. Is die helemaal gevuld? Bestaat de map met de naam die de variabele meegeeft op de server?

Elwin
 
Bart Smulders

Bart Smulders

03/03/2004 23:03:00
Quote Anchor link
de map bestaat. Het zit als volgt in elkaar:
De speler wordt via dropdown menu geselecteerd.De naam van de speler wordt beschouwd als zijnde de map waar het bestand moet komen vandaar die variabele.Vervolgens is het de rest van het upload gedoe.
Nu heb ik het zo geprobeerd en nog steeds zonder resultaat.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?  
error_reporting(E_ALL);
global $_FILES;
$spelermap = $_POST['speler'];
$filename = $_FILES['userfile']['name'];  
$tmpke1="../avi";
$tmpke="$tmpke1/$spelermap";
if ($_POST["newname"])
    $uploadname = $_POST['newname'];
    
else
    $uploadname = $_FILES['userfile']['name'];

if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {  
    move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], ''/''.$tmpke.'' . $uploadname);  

    echo "Het bestand is geupload onder de naam: $uploadname in de map $spelermap $uploadname";
}
  
else
{
echo"Er ging iets verkeerd terwijl u $uploadname wou verzenden in de map $spelermap $uploadname";
}

?>
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

03/03/2004 23:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$tmpke
="$tmpke1/$spelermap";
?>


Moet dit niet met nog een forward-slash op het einde?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$tmpke
="$tmpke1/$spelermap/";
?>


Volgens mij wel...

Elwin
 
Bart Smulders

Bart Smulders

03/03/2004 23:10:00
Quote Anchor link
Dit is de fout die ik krijg:
Warning: move_uploaded_file(../avi/Garibovic /1.avi): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/nl/t/h/e/thecore007/htdocs/control/upload.php on line 15

de map waar de avi in moet komen is als het ware c:\avi\(map=spelernaam)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.