uploaden hoesjes gaat fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »
Remco schrubben

remco schrubben

03/06/2012 04:13:44
Quote Anchor link
Met een stukje upload code en een query wil ik bepaalde gegevens in een database stoppen. Hierbij wil ik graag max 40 covers toevoegen.

De opstelling is:
1 naam1 cover1
2 naam2 cover2
3 naam3 cover3
enz.....

Maar zodra het script of wel query bij
21 naam21 cover21
Dan stopt hij er mee en krijg ik een error.
Deze error is:
Notice: Undefined offset: 20 in ../../toevoegen.php on line 78
Notice: Undefined offset: 20 in ../../toevoegen.php on line 84
Notice: Undefined offset: 20 in ../../toevoegen.php on line 87


De code is: Regel nummers achter de code gezet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$u_naam
= $_POST['naam'][$teller];
$u_naam = str_replace(" ","-",$u_naam);

//de extensie van het bestand in een $var zetten.
$x = strtolower(substr($_FILES['cover']['name'][$teller], -3)); // Regel 78
$plaatje = $u_naam.'.'.$x;
$target_new = '../images/';    
$target = '../images/' .$plaatje;

// De cover wegschrijven naar server en resize.                    
move_uploaded_file($_FILES['cover']['tmp_name'][$teller], $target); // Regel 84

$new = $target_new.$u_name.'.'.$x; // Alles voor de rezise plaatje in een $var zetten.
$type = $_FILES['cover']['type'][$teller]; // Regel 87
$w = 80; // Width nieuwe plaatje.
$h = 80; // Hight nieuwe plaatje.
resize($target,$new,$w,$h,$type); // Funtion aanroepen voor resize.
?>


Het lijkt er op dat het scriptje wel goed werkt. Die doet bij de eerste 20 ook wat hij moet doen. alleen zoals gezegt dat hij bij nummer 21 aan komt dan stopt hij op die 3 regels. Zelf heb ik het vermoeden dat het alleen mis gaat op regel 78 en dat de rest daar afhankelijk van is.

Alleen zie ik niet waarom hij nu stopt met uploaden en resize na 20 covers.
Wie kan mij helpen.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 05:37:50
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

03/06/2012 07:43:14
Quote Anchor link
Zou je misschien ook je uploadform laten zien, dat zou ook handig zijn.
 
Erwin H

Erwin H

03/06/2012 09:30:46
Quote Anchor link
Dat komt door de standaard php.ini settings. Standaard kan je namelijk maar 20 bestanden tegelijk uploaden. Wil je dat verhogen dan moet je max_file_uploads op een hogere waarde zetten.
Check de volgende pagina maar: http://php.net/manual/en/ini.core.php
(zoeken op max_file_uploads, staat ergens onderaan)
 
- SanThe -

- SanThe -

03/06/2012 10:41:16
Quote Anchor link
Erwin H op 03/06/2012 09:30:46:
Dat komt door de standaard php.ini settings. Standaard kan je namelijk maar 20 bestanden tegelijk uploaden.


Ah, interessant. Daar zou ik niet gauw zijn opgekomen.
Thanks. Weer wat wijzer geworden ;-)
 
Remco schrubben

remco schrubben

03/06/2012 13:00:52
Quote Anchor link
Kijk, wederom nuttige info. Ik zat in de geest te denken dat ik de max file size overschreed. En dat php keek na alle file size.

Ik heb reeds in phpinfo.php gekeken waar de waarde op staat. Dit wis idd max 20 file's per keer. Ik ga even mijn hosting aan de veren om te kijken of deze verhoogt kan worden. Erwin bedankt weer voor de reactie.
 
Erwin H

Erwin H

03/06/2012 15:15:23
Quote Anchor link
Je kan de ini settings ook runtime aanpassen via de functie ini_set. In dat geval blijft de ini file zelf ongewijzigd, maar voor de executie van je sript verandert de waarde naar wat je opgeeft. in dit geval, vanwege het uploaden van files, durf ik niet te zeggen of dat ook kan, maar het valt in elk geval te proberen als je provider de ini niet aan wil passen.
 
Remco schrubben

remco schrubben

03/06/2012 16:44:54
Quote Anchor link
Zoals ik heb begrepen net van mijn hosting, gaat het met uploaden vaker fout dan goed met de ini_set functie. Maar het probleem heb ik nu net opgelost met de hosting.

Hun wouden idd de ini file niet aanpassen voor mij, dit vanwege alle website's wat op zelfde server loopt de max_file_upload ook verandert. Dit was een reden om dit niet te doen. Maar uit service kwamen ze met een leuke aanbieding en deze heb ik aangenomen.

Ik beschik vanaf morgen vroeg 8:00 over een VPS server. Hier kan ik op gaan doen wat ik wil. Teven heb ik hier SSH toegang om zelf de ini file aan te kunnen passen.Deze aanpassingen zijn dan alleen voor mij van toepassing zoals hosting mij melde. Deze oplossing spreekt mij wel aan en gaan hier ook even mee aan de slag.

Erwin thnx voor het mee denken en aandragen van oplossing.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.