Uploaden vanaf URL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »
Peter dhc

peter dhc

27/06/2010 13:11:47
Quote Anchor link
Hallo. Ik wil een image uploader, maar dan van een URL. Dus niet vanaf je schijf.
Hij geeft opzich geen errors, maar hij zet hem niet op mijn server.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<?php
//define a maxim size for the uploaded images in Kb
 define ("MAX_SIZE","10000");

//This function reads the extension of the file. It is used to determine if the file  is an image by checking the extension.
 function getExtension($str) {
         $i = strrpos($str,".");
         if (!$i) { return ""; }
         $l = strlen($str) - $i;
         $ext = substr($str,$i+1,$l);
         return $ext;
 }


//This variable is used as a flag. The value is initialized with 0 (meaning no error  found)  
//and it will be changed to 1 if an errro occures.  
//If the error occures the file will not be uploaded.

 $errors=0;
//checks if the form has been submitted
 if(isset($_POST['Submit']))
 {

     //reads the name of the file the user submitted for uploading
     $image=$_FILES['text']['name'];
     //if it is not empty
     if ($image)
     {

     //get the original name of the file from the clients machine
         $filename = stripslashes($_FILES['text']['name']);
     //get the extension of the file in a lower case format
          $extension = getExtension($filename);
         $extension = strtolower($extension);
     //if it is not a known extension, we will suppose it is an error and will not  upload the file,  
    //otherwise we will do more tests

 if (($extension != "jpg") && ($extension != "jpeg") && ($extension != "png") && ($extension != "gif"))
         {

        //print error message
             echo '<h1>Verkeerde extensie!</h1>';
             $errors=1;
         }

         else
         {
//get the size of the image in bytes
 //$_FILES['image']['tmp_name'] is the temporary filename of the file
 //in which the uploaded file was stored on the server

 $size=filesize($_FILES['text']['tmp_name']);

//compare the size with the maxim size we defined and print error if bigger
if ($size > MAX_SIZE*50000000)
{

    echo '<h1>U heeft de maximale grootte overschreden!</h1>';
    $errors=1;
}

 
//we will give an unique name, for example the time in unix time format
$image_name=time().'.'.$extension;
//the new name will be containing the full path where will be stored (images folder)
$newname="images/".$image_name;
//we verify if the image has been uploaded, and print error instead
$copied = copy($_FILES['text']['tmp_name'], $newname);
if (!$copied)
{

    echo '<h1>Kopiëren mislukt!</h1>';
    $errors=1;
}}}}


//If no errors registred, print the success message
 if(isset($_POST['Submit']) && !$errors)
 {

     echo "<h1>Uw bestand is succesvol geupload.</h1><br>URL: http://powarimages.netii.net/images/$image_name";
 }


 ?>


<!--next comes the form, you must set the enctype to "multipart/frm-data" and use an input type "text" -->
<form name="newad" method="post" enctype="multipart/form-data" action="">
<table>
<tr><td><input type="text" name="image"></td></tr>
<tr><td><input name="Submit" type="submit" value="Upload afbeelding"></td></tr>
</table>
</form>

Link: http://powarimages.netii.net/uploader2.php
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:28:14
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

27/06/2010 13:15:57
Quote Anchor link
ge-CHmod?
 
Peter dhc

peter dhc

27/06/2010 13:16:11
Quote Anchor link
Ofcourse.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/06/2010 13:18:29
Quote Anchor link
$_FILES zal niet gevuld zijn.
Er is geen input type = "file".
Zet error_reporting(E_ALL) eens aan.


Edit:
Bij jouw gastenboek staat: Bug in het tijdssysteem geconstateerd.
Dat is geen bug, maar je zit in een andere tijdzone.

Standard time zone: UTC/GMT +2 hours
Daylight saving time: +1 hour
Current time zone offset: UTC/GMT +3 hours
Time zone abbreviation: EEST - Eastern European Summer Time

Gewijzigd op 27/06/2010 14:53:36 door - SanThe -
 
Peter dhc

peter dhc

27/06/2010 14:06:55
Quote Anchor link
Maar waar verwijst $_FILES nu dan naar input type = "file"?
En hoe/waar zet ik error_reporting aan?

Over gastenboek:
$time = date(h .':' . i .':' . s); //tijd van verzenden
$date = date(j .' '. M .' '. Y); //datum van verzenden

Waar stel ik GMT in?

Edit:
Als je niks invult en upload dan geeft hij geen error.
Terwijl dit erin staat:
//reads the name of the file the user submitted for uploading
$image=$_FILES['text']['name'];
//if it is not empty
if ($image)


Nog iets:
Upload script vanaf PC (daarvan probeer ik deze af te leiden):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<?php
//define a maxim size for the uploaded images in Kb
 define ("MAX_SIZE","10000");

//This function reads the extension of the file. It is used to determine if the file  is an image by checking the extension.
 function getExtension($str) {
         $i = strrpos($str,".");
         if (!$i) { return ""; }
         $l = strlen($str) - $i;
         $ext = substr($str,$i+1,$l);
         return $ext;
 }


//This variable is used as a flag. The value is initialized with 0 (meaning no error  found)  
//and it will be changed to 1 if an errro occures.  
//If the error occures the file will not be uploaded.

 $errors=0;
//checks if the form has been submitted
 if(isset($_POST['Submit']))
 {

     //reads the name of the file the user submitted for uploading
     $image=$_FILES['image']['name'];
     //if it is not empty
     if ($image)
     {

     //get the original name of the file from the clients machine
         $filename = stripslashes($_FILES['image']['name']);
     //get the extension of the file in a lower case format
          $extension = getExtension($filename);
         $extension = strtolower($extension);
     //if it is not a known extension, we will suppose it is an error and will not  upload the file,  
    //otherwise we will do more tests

 if (($extension != "jpg") && ($extension != "jpeg") && ($extension != "png") && ($extension != "gif"))
         {

        //print error message
             echo '<h1>Verkeerde extensie!</h1>';
             $errors=1;
         }

         else
         {
//get the size of the image in bytes
 //$_FILES['image']['tmp_name'] is the temporary filename of the file
 //in which the uploaded file was stored on the server

 $size=filesize($_FILES['image']['tmp_name']);

//compare the size with the maxim size we defined and print error if bigger
if ($size > MAX_SIZE*50000000)
{

    echo '<h1>U heeft de maximale grootte overschreden!</h1>';
    $errors=1;
}

 
//we will give an unique name, for example the time in unix time format
$image_name=time().'.'.$extension;
//the new name will be containing the full path where will be stored (images folder)
$newname="images/".$image_name;
//we verify if the image has been uploaded, and print error instead
$copied = copy($_FILES['image']['tmp_name'], $newname);
if (!$copied)
{

    echo '<h1>Kopiëren mislukt!</h1>';
    $errors=1;
}}}}


//If no errors registred, print the success message
 if(isset($_POST['Submit']) && !$errors)
 {

     echo "<h1>Uw bestand is succesvol geupload.</h1><br>URL: http://powarimages.netii.net/images/$image_name";
 }


 ?>


<!--next comes the form, you must set the enctype to "multipart/frm-data" and use an input type "file" -->
<form name="newad" method="post" enctype="multipart/form-data" action="">
<table>
<tr><td><input type="file" name="image"></td></tr>
<tr><td><input name="Submit" type="submit" value="Upload afbeelding"></td></tr>
</table>
</form>
Gewijzigd op 27/06/2010 14:10:15 door peter dhc
 
- SanThe -

- SanThe -

27/06/2010 14:32:47
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

// rest
?>
 
Peter dhc

peter dhc

27/06/2010 14:43:32
Quote Anchor link
Ook dat werkt niet perfect, hij geeft nu altijd die error weer, maar zet hem wel op de server.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
}

//This variable is used as a flag. The value is initialized with 0 (meaning no error  found)  
//and it will be changed to 1 if an errro occures.  
//If the error occures the file will not be uploaded.
 $errors=1;
//checks if the form has been submitted
 if(isset($_POST['Submit']))
        //print error message
             echo '<h1>Niks ingevuld!</h1>';
 {

Maar kan iemand mij nog helpen met het $_FILES probleem?
Quote:
Maar waar verwijst $_FILES nu dan naar input type = "file"?
Gewijzigd op 27/06/2010 14:50:44 door peter dhc
 
- SanThe -

- SanThe -

27/06/2010 14:55:19
Quote Anchor link
Nino van den Bosch op 27/06/2010 14:43:32:
... hij geeft nu altijd die error weer ...


Welke error?
 
Peter dhc

peter dhc

27/06/2010 15:42:22
Quote Anchor link
}

//This variable is used as a flag. The value is initialized with 0 (meaning no error found)
//and it will be changed to 1 if an errro occures.
//If the error occures the file will not be uploaded.
$errors=1;
//checks if the form has been submitted
if(isset($_POST['Submit']))
//print error message
echo '<h1>Niks ingevuld!</h1>';
{
 
Peter dhc

peter dhc

27/06/2010 15:48:54
Quote Anchor link
Maar kan iemand me hier nog mee helpen:
$_FILES zal niet gevuld zijn.
Er is geen input type = "file".
Dat onderwerp dwaalt af!
 
- SanThe -

- SanThe -

27/06/2010 15:49:20
Quote Anchor link
Dit is geen error maar code.

Welke error?

Edit:
Niet bumpen.
Gewijzigd op 27/06/2010 15:50:14 door - SanThe -
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

27/06/2010 16:24:30
Quote Anchor link
Euhm... gebruiker voert in het text veld een url in, klikt op submit, vervolgens laat je de server het betreffende bestand ophalen. Dat is wat je wil, volg ik het zo goed? In dat geval heeft het niks met uploaden te maken en is $_FILES ook helemaal niet van toepassing.
 
Peter dhc

peter dhc

27/06/2010 18:05:44
Quote Anchor link
Piet Verhagen op 27/06/2010 16:24:30:
Euhm... gebruiker voert in het text veld een url in, klikt op submit, vervolgens laat je de server het betreffende bestand ophalen. Dat is wat je wil, volg ik het zo goed? In dat geval heeft het niks met uploaden te maken en is $_FILES ook helemaal niet van toepassing.

Ja, en dan zet hij het bestand in mijn ./images mapje.

SanThe Nvt op 27/06/2010 15:49:20:
Dit is geen error maar code.

Welke error?

Edit:
Niet bumpen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
}

//This variable is used as a flag. The value is initialized with 0 (meaning no error found)
//and it will be changed to 1 if an errro occures.
//If the error occures the file will not be uploaded.
$errors=1;
//checks if the form has been submitted
if(isset($_POST['Submit']))
//print error message
echo '<h1>Niks ingevuld!</h1>';
{
 
Deze code, die checkt of het veld is ingevuld bedoel ik.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.