Uploader met antwoord

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis

Dennis

30/08/2007 09:55:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik zoek een simpel script zodaat mensen bestanden kunnen uploaden op mijn site en dat ze een link terug krijgen en een forum link (met Afbeelding van de site na het uploaden en als het een afbeelding is krijg je een voorbeeld

Bedankt voor de helpers!!!!!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:30:23
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

30/08/2007 10:14:00
Quote Anchor link
Hoever ben je al?
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

30/08/2007 10:44:00
Quote Anchor link
Je upload een foto. als je move_uploaded_files gebruikt, sla je dat pad op en dat geef je terug aan de user.
 
Dennis

Dennis

30/08/2007 12:24:00
Quote Anchor link
ik heb wat gevonden naar mijn wens op deze pagina: http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/1061/

maar hoe kan ik zorgen als je de link hebt gekregen van waar je hem kan terug vinden dan wil ik hem in zoon tekst vakje maar ik heb alles geprobeer maar ik krijg fout meldingen , de code die ik je geef is zonder tekst vakjes

ik heb veranderd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
                print ("Het bestand <b>\"$bestand2\"</b> is met succes geupload!<br>");
                print ("Het bestand kun je terug vinden voor site of email met deze link:<p>");
                print ("<a href='$file'><b>http://dennisclan.110mb.com/9106/$file</b></a><p>");
                print ("Het bestand kun je terug vinden voor forums met deze link:<p>");
                print ("[IMG]<a href='$file'><b>http://dennisclan.110mb.com/9106/$file</b></a>[/IMG]");
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

30/08/2007 13:02:00
Quote Anchor link
Kan je het niet beter in een textarea plaatsen...
 
Dennis

Dennis

30/08/2007 13:32:00
Quote Anchor link
kan je me er meer over uit leggen?
en ja zo iets wil ik
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

30/08/2007 13:36:00
Quote Anchor link
echo '<textarea>';
foreach()
{
echo 'blabla'."\n";
}
echo '</textarea>';

Anders wil ik vanavond wel wat maken met dit script.
 
Dennis

Dennis

30/08/2007 17:49:00
Quote Anchor link
Nee.. bednakt het werkt met die echo.. bedankt voor je hulp!!!!
 
Dennis

Dennis

30/08/2007 17:56:00
Quote Anchor link
oops het werkt niet hele maal want als ik een doorlink wil invoegen die verwijst via $file naar het bestand dat ik het upgeload krijg ik een fout melding

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
blabla....
                echo '<textarea>';
//foreach();
{
echo '[IMG]<a href='$file'><b>http://dennisclan.110mb.com/9106/$file</b></a>[/IMG]'."\n";
}
echo '</textarea>';

..blalba
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

30/08/2007 18:13:00
Quote Anchor link
En nu in het Nederlands?
 
Dennis

Dennis

30/08/2007 18:35:00
Quote Anchor link
Dit heb ik geplaatst :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
echo '<textarea>';
//foreach();
{
echo '[IMG]<a href='$file'><b>http://dennisclan.110mb.com/9106/$file</b></a>[/IMG]'."\n";
}
echo '</textarea>';


in plaats van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
   print ("[IMG]<a href='$file'><b>http://dennisclan.110mb.com/9106/$file</b></a>[/IMG]");


maar het tekst venster doet het maar hij doet die ]<a href='$file'> ... <a> niet :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

30/08/2007 18:40:00
Quote Anchor link
Wat doet die '-quote daar...
 
Dennis

Dennis

30/08/2007 18:56:00
Quote Anchor link
vorige post is gefixt
 
Dennis

Dennis

30/08/2007 21:09:00
Quote Anchor link
Dit heb ik geplaatst :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
echo '<textarea>';
//foreach();
{
echo '[IMG]<a href='$file'><b>http://dennisclan.110mb.com/9106/$file</b></a>[/IMG]'."\n";
}
echo '</textarea>';


in plaats van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
   print ("[IMG]<a href='$file'><b>http://dennisclan.110mb.com/9106/$file</b></a>[/IMG]");


maar het tekst venster doet het maar hij doet die ]<a href='$file'> ... <a> niet :(
 
GaMer B

GaMer B

30/08/2007 21:13:00
Quote Anchor link
AUB niet bumpen!
 
Dennis

Dennis

30/08/2007 21:16:00
Quote Anchor link
Excuses.. hij laden de pagina niet en toen had ik nog een post gedaan en toen zag ik alle postst weer...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

30/08/2007 21:37:00
Quote Anchor link
Er staan nogsteeds quotes die er niet horen.
 
Mark L

Mark L

31/08/2007 00:42:00
Quote Anchor link
Waarom staan er slashes voor de foreach en waarom staat er niks in de foreach?
 
Dennis

Dennis

31/08/2007 12:39:00
Quote Anchor link
omdat hij niks uit voerde en liet de PHP crashen... wat moet ik er in zetten?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/08/2007 13:09:00
Quote Anchor link
Heb je enig idee wat je eigenlijk aan het doen bent? Ik neem overigens aan dat je zoiets wilt maken;

http://test.i-cey.net/upload/fotoupload.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.