Uploadscript aanpassen bestandsgrootte limiet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »
Rutje1

rutje1

28/07/2007 20:27:00
Quote Anchor link
Hallo!

Ik heb op hiet internet een script gevonden van een map maken + afbeelding uploaden + foto in album laten zien.

Nu heb ik dit script zo veranderd dat het gedeelte van de map maken en het album er niet meer zijn.

Het script is nu precies zoals ik wil, todat ik begon na te denken over TE grootte bestanden. Er is namelijk geen limiet. Dit zou de server niet leuk vinden.

Wie zou mij kunnen helpen? Ik heb namelijk het script aangepast en dat werkt nu perfect. Kan iemand helpen de functie invoegen aub?

Mijn script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
<html>
<?php
error_reporting(E_ALL);
include("config.php");
?>


<head>
<title><?php echo("$titel"); ?></title>
<style type="text/css">
<!--
.style1 {
    font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 12px;
    A:link { color: #009fdf; }
    A:hover { color: #FFFFFF;  size:13px; }
    A:visited { color: #009fdf;}
    A:active { color: #009fdf;  }
}
-->
<!--
.style2 {
    font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 10px;
}
-->
<!--
    A:link { color: #009fdf; text-decoration:none;}
    A:hover { color: #000000; font-size:13px; text-decoration:none;}
    A:visited { color: #009fdf; text-decoration:none;}
    A:active { color: #009fdf;  text-decoration:none;}
}
-->
</style>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function popUp(URL) {
day = new Date();
id = day.getTime();
eval("page" + id + " = window.open(URL, '" + id + "', 'toolbar=0,scrollbars=1,location=0,statusbar=0,menubar=0,resizable=0,width=365,height=400');");
}
</script>
<script language="javascript" type="text/javascript">
function obj(id) {
return document.getElementById(id);
}
function checkvoorwaarden() {
if (obj('accepteren').checked) {
obj('submitbtn').disabled = false;
} else {
obj('submitbtn').disabled = 'disabled';
}
}
</script>
<script language="JavaScript">
       var bericht = new Array();
     bericht[0] = "Even geduld. Bezig met uploaden..  ";
    
     function plaatsBericht(nr){
        var blok = document.getElementById('doel');
        blok.innerHTML = bericht[nr];
     }
    
  </script>
</head>

<?php
echo("<body bgcolor=\"$bgcolor\" text=\"$text\">");
?>

<IMG border="0"    src="../../images/upload.gif">

<form method="POST" action="" enctype="multipart/form-data"><b class="style1">
<?php

$dir
= '../../images/nieuw';

$a_velden = 1;
$i= 0;
while($i++ < $a_velden)
{

echo("<b>Foto:</b> <input type=\"file\" name=\"$i\"/>");?>
<br><br><?

if(isset($_POST['uploaden']))
{


$tmp_bestand = $_FILES[$i]['tmp_name'];
$bestand = $_FILES[$i]['name'];
move_uploaded_file($tmp_bestand, $dir."/".$bestand);
chmod ($dir."/".$bestand, 0777);

$bron = imagecreatefromjpeg($dir."/".$bestand) or die ("Jpg probleemp");
$b_breedte = imagesx($bron); // Bron breedte
$b_hoogte = imagesy($bron); // bron hoogte

//verhouding berekenen

$verhouding = $b_breedte / $max_breedte;

//breedte berekenen en afronden
$nieuw_breedte = round($b_breedte / $verhouding);

//hoogte berekenen en afronden
$nieuw_hoogte = round($b_hoogte / $verhouding);

if ($b_breedte > $max_breedte) {
$nieuw_jpg = imagecreatetruecolor($nieuw_breedte ,$nieuw_hoogte) or die ("Probleem met maken van plaatje jpg");
imagecopyresampled($nieuw_jpg, $bron, 0, 0, 0, 0, $nieuw_breedte, $nieuw_hoogte, $b_breedte, $b_hoogte);
Imagejpeg($nieuw_jpg,$dir."/".$bestand,120); //80 is jpg kwaliteit
} // einde resizen
echo("Foto succesvol ge&uuml;pload!");
}
// einde if 'uploaden'

} // einde while
?>

</b>
<p></p>
<input type="checkbox" id="accepteren" onclick="checkvoorwaarden();"><b class="style1">Ik ga akkoord met de <A HREF="javascript:popUp('regels.htm')">regels</A>.</b>
<p></p>
<input type="submit" id="submitbtn" name="uploaden" value="Uploaden" onclick="plaatsBericht(0)" disabled />
</form>        
<table>
<tr>
  <td class="style1" id="doel"></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>


http://www.sitemasters.be/?pagina=scripts/scripts&cat=14&id=1078
Link naar een script met wel een limiet, misschien om samentevoegen.
Hopelijk kan iemand helpen, heb namelijk al de hele dag dit script zitten editen.

Greetzz rutje1
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:56:26
 
Rutje1

rutje1

29/07/2007 20:40:00
Quote Anchor link
up ^

Zou iemand kunnen helpen met het laatste gedeelte van mn script?
Ik wil hem graag gaan gebruiken!

Reageer maar ;)
 
Rutje1

rutje1

02/08/2007 23:25:00
Quote Anchor link
Nogmaal omhoog!

Graag hulp!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.