URL bij Simpel 'CMS' dmv TinyMCE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen

Jeroen

14/10/2007 23:17:00
Quote Anchor link
Het gaat over hetzelfde script als mijn vorige vraag:

Zoekmachine URL bij Simpel 'CMS' dmv TinyMCE
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=38439

Is er een manier om index.php weg te laten bij de URL en alleen de titels te geven? Dit zie ik wel eens bij websites en ik vind het een mooi effect.

Dus in plaats van zo:
URL/index.php?pagina=Home_en_andere_ongein

hier alleen

URL/Home_en_andere_ongein

weer te geven?

Waarschijnlijk zal ik de <b>pagina=</b> manier van de titel sorteren moeten wijzigen aangezien ik via de adresbalk mijn content uit de database haal.

Allen alvast bedankt voor antwoorden!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:59:59
 
Heidi

Heidi

16/10/2007 15:07:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je mod rewrite bedoelt:
http://www.mod-rewrite.nl/
Werkt erg simpel en maakt je links overzichtelijker en mooier.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.