URL coderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »
G.

G.

17/09/2007 11:43:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil (nja moet) een URL coderen. Met md5 kan dit heel mooi maar ik kan hem dan niet meer terug encoderen.

Dus bestaat er een manier om dit te doen? Heeft te maken met een brakke ABNAMRO iDeal module.

Wordt alleen in een popup geopend en kan geen POST variable mee geven.

weet iemand iets?
Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:36:16
 
- wes  -

- wes -

17/09/2007 11:52:00
Quote Anchor link
md5 is one way action

en ja je kan het bruteforcen, en nee dat is geen goede methode en ook niet waar md5 voor is gemaakt.
 
G.

G.

17/09/2007 11:55:00
Quote Anchor link
wes schreef op 17.09.2007 11:52:
md5 is one way action

en ja je kan het bruteforcen, en nee dat is geen goede methode en ook niet waar md5 voor is gemaakt.

dat begrijp ik.
Maar zijn er alternatieven voor mijn probleem?
 
- wes  -

- wes -

17/09/2007 11:58:00
Quote Anchor link
encode()
decode()

geloof ik, ook maar eens een dwarsstraat te noemen.

Maar waarom moet je zonodig iets weer decoden?
 
G.

G.

17/09/2007 12:06:00
Quote Anchor link
wes schreef op 17.09.2007 11:58:
encode()
decode()

geloof ik, ook maar eens een dwarsstraat te noemen.

Maar waarom moet je zonodig iets weer decoden?


omdat de betaal module in een popup geopend wordt.
Waardoor je dus heel makkellijk het totaal bedrag kan wijzigen in de URL.
De gemiddelde consument zal dat niet snappen maar ik wil het wel een beetje secure houden.

dus vandaar.mja zal zo is encode/decode testen.
 
- wes  -

- wes -

17/09/2007 12:08:00
Quote Anchor link
dan is de overbrenging van jouw script naar iDeal gewoon ruk, doe daar wat aan. Dit is niet de juiste oplossing
 
G.

G.

17/09/2007 12:22:00
Quote Anchor link
wes schreef op 17.09.2007 12:08:
dan is de overbrenging van jouw script naar iDeal gewoon ruk, doe daar wat aan. Dit is niet de juiste oplossing


ik weet het maar de module van ABN zuigt echt hard.
Normaal heb ik die van de rabo die is stukken beter.

Ik ben een webshop aan het maken met een verschrikkellijke vormgeving (is door derde ontworpen) en ik heb gewoon geen andere keus. plus deadline enzo.

tips/suggesties anyone?
 
- SanThe -

- SanThe -

17/09/2007 12:35:00
Quote Anchor link
Tip: Lever nooit half of slecht werk af.
 
G.

G.

17/09/2007 12:38:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 17.09.2007 12:35:
Tip: Lever nooit half of slecht werk af.


no shit sherlock :')
ik doe dit werk al 9jaar. Maar soms kom je op problemen waar gewoon een oplossing voor gevonden moet worden.

ik doe t nu met session vars. moet voldoende zijn.
 
- wes  -

- wes -

17/09/2007 12:38:00
Quote Anchor link
Inderdaad, dan maar niet.

Doordat het design en de module ruk zijn kan jij niet normaal er een goede correcte programmering van maken. Dit is niet jou probleem, laat je opdrachtgever het maar oplossen.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/09/2007 12:42:00
Quote Anchor link
wes schreef op 17.09.2007 12:38:
Inderdaad, dan maar niet.

Doordat het design en de module ruk zijn kan jij niet normaal er een goede correcte programmering van maken. Dit is niet jou probleem, laat je opdrachtgever het maar oplossen.

Mee eens.
 
G.

G.

17/09/2007 12:47:00
Quote Anchor link
wes schreef op 17.09.2007 12:38:
Inderdaad, dan maar niet.

Doordat het design en de module ruk zijn kan jij niet normaal er een goede correcte programmering van maken. Dit is niet jou probleem, laat je opdrachtgever het maar oplossen.


de opdracht gever verkoopt kinderkleren :')
ik heb haar moeten uitleggen hoe je op een mailtje moet replieen. dus nee dat gaat niet opschieten.
 
- wes  -

- wes -

17/09/2007 12:51:00
Quote Anchor link
Dan nog, er is dus blijkbaar een designer die de site heeft ontworpen. De structuur daarin is dermate slecht in vergelijking met je 'goede' script dat het simpelweg niet gaat werken.

Of het design en structuur moeten anders, of het gebeurd gewoon niet.

Hoe dan ook gaat het zo blijkbaar niet werken, zoals Santhe al zei, geen half werk afleveren.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/09/2007 13:01:00
Quote Anchor link
En lever je straks toch iets af dat niet geheel 'waterdicht' is, zorg dan in ieder geval dat je zwart op wit hebt dat eventuele schade (onjuiste overboeking) niet op jou te verhalen is.
 
G.

G.

17/09/2007 13:10:00
Quote Anchor link
nou ja de vormgever kan er ook weinig aan doen.
Ligt gewoon een de verotte module van ABNAMRO

heb t vaker gedaan en de module van de RABO kan je gewoon van alles instellen. nu niets. Maar voor de gewonen consument is het behoorlijk safe. Mocht er gerommeld worden in de prijzen dan merk je het snel genoeg.

Je moet ook eerst registreren voordat je daadwerkelijk iets kan kopen. dus alle NAW gegevens zijn er. Denk dat er winig fout mee kan gaan.

Maar bedankt voor de reacties. ^O^
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.