URL file-access is disabled

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter S

Peter S

28/11/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Ik krijg een lijst met foutmeldingen:

Warning: file(): URL file-access is disabled in the server configuration in /home/user1/domains/---.nl/public_html/update.php on line 9

Warning: file(http://www.ringtonio.nl/ringtone/all?rttype=real&getdata=mysql): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/user1/domains/---.nl/public_html/update.php on line 9

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/user1/domains/---.nl/public_html/update.php on line 11

Wat is er uitgeschakeld, heb dit nog nooit eerder gehad met dit script..

Hierbij het eerste deel v/d code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php


include ("inc_connect.php");        

$leegmaken = mysql_query("TRUNCATE TABLE ringtones") or die("FOUT : " . mysql_error());

$url =    "http://www.ringtonio.nl/ringtone/all?rttype=real&getdata=mysql";
$file = file($url);

foreach ($file as $line_num => $data) {
[
/code]

Hopelijk kan iemand me uit de brand helpen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Peter S
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 12:39:30
 
Hylke

Hylke

28/11/2007 20:38:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk staan fopen wrappers niet aan. Lees hier voor meer info: http://nl3.php.net/manual/nl/function.file.php
 
Peter S

Peter S

28/11/2007 20:43:00
Quote Anchor link
Dit script heeft altijd gewerkt, hoezo kan dit dan ineens uit staan.

Bij de webhoster veranderd dan...
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/11/2007 20:54:00
Quote Anchor link
php.net:
Als PHP heeft besloten dat filename verwijst naar een geregistreerde protcol en dat dat protocol is geregistreerd als een netwerk URL, dan zal PHP controleren of allow_url_fopen aan staat. Als het uit staat, dan zal PHP een waarschuwing weergeven en fopen zal dan falen.


Waarschijnlijk heeft je webhost wat in de instellingen gewijzigd.

Je kunt dit proberen er voor te zetten:
ini_set('allow_url_fopen','1');
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.