Url herkomst ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leroy schouten

leroy schouten

05/01/2011 21:05:40
Quote Anchor link
Hallo allemaal ik ben beheerder van een promotie site ?
Alleen nu kreeg ik dit berichtje wat word hier mee bedoeld ?

MVG leroy schouten
P.S de website is www.promootsnel.nl

hoi,

ik ben webmaster van verschillende sites met linkspellen en ik zag dat
uw site geen afkomst mee geeft met de linken,
zou u dit aan willen/kunnen passen zodat de herkomst van de linken ook
te zien is
dit is nodig om te controleren of de verkregen hits goed zijn

mvg jr ........
Gewijzigd op 05/01/2011 21:06:16 door Leroy schouten
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:55:19
 
Lars voorden

lars voorden

05/01/2011 21:13:51
Quote Anchor link
Je moet bijvoorbeeld zijn promotienummer mee posten in een $_GET

je url wordt da;

www.mijnwebsite.nl/index.php?spelid=1234

waarbij 1234 voor het ID staat wat in jou spellendatabase staat
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

05/01/2011 21:15:06
Quote Anchor link
ik denk dat je dit bedoeld?

$_SERVER['HTTP_REFERER']
 
Leroy schouten

leroy schouten

05/01/2011 21:15:16
Quote Anchor link
jaa maar ik heb geen spellen site.
Ik promoot die site's van mensen die op die spellen site's zitten.

Toevoeging op 05/01/2011 21:15:43:

Jaa,,, dat komt bekend voor moet ik daar me ip van de server in vullen

Toevoeging op 05/01/2011 21:17:07:

Ow nee dit is voor eurbelcheck.php
 
Jens V

Jens V

05/01/2011 21:19:53
Quote Anchor link
Die $_SERVER['HTTP_REFERER'] kan jij niks aan veranderen. Het is je host (of je browser, weet niet meer welke) die beslist of deze waarde (correct) wordt meegestuurd.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

05/01/2011 21:20:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo $_SERVER['HTTP_REFERER'];
?>
Gewijzigd op 05/01/2011 21:20:51 door Jordi Kroon
 
Leroy schouten

leroy schouten

05/01/2011 21:21:37
Quote Anchor link
Ja Als hun andermans website's gaan bezoeken gaan het wel via een programmatje.
Die stuurt was de url niet mee

Toevoeging op 05/01/2011 21:23:08:



;Includes
#include <INet.au3>

;Settings
Opt("TrayMenuMode",1)

;Login
$login = 0
While $login = 0
$user = InputBox("Login", "Voer je gebruikersnaam in:", "")
$pass = InputBox("Login", "Voer je wachtwoord in:", "", "*")
$logincheck = _INetGetSource("http://www.downloadscripts.nl/scripts/promotiescript/incheck.php?user=" & $user & "&pass=" & $pass)
if($logincheck = "true") Then
$login = 1
MsgBox(0, "Correct", "Je bent nu succesvol ingelogd. Het programma begint nu met het bezoeken van sites.")
Else
MsgBox(0, "Fout", "De gegevens zijn niet correct")
EndIf
WEnd

While 1
$visit = _INetGetSource("http://www.downloadscripts.nl/scripts/promotiescript/visit_site_830485.php?user=" & $user & "&pass=" & $pass)
$website = _INetGetSource($visit)
Sleep(30000)
WEnd
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2011 21:24:10
Quote Anchor link
Mail eens terug en vraag wat er bedoeld wordt.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

05/01/2011 21:26:17
Quote Anchor link
dit is toch wel phphulp ?
 
Leroy schouten

leroy schouten

05/01/2011 21:26:27
Quote Anchor link
Ik heb de mail verstuurd nu maar wachten

Toevoeging op 06/01/2011 15:54:41:

Reactie van ......

als ik op mijn sites kom kan ik kijken waar alle verkregen hits wegkomen dit doe ik regelmatig om te voorkomen dat er allemaal buitenlandse hits tussen zitten, dit gebeurt nl heel veel.
als iemand op jouw site mijn linken promoot geeft ie op mijn site bij herkomst niets aan dus is het voor mij niet te controleren.

met andere woorden mijn linken kunnen via jouw site geklikt worden door mensen uit china of cuba zonder dat ik daar achter kan komen
dit wil ik graag voorkomen

ik denk dat je dit wil weten, of wil je weten hoe je een url kan meegeven aan een link?

mvg ......
 
Promoot Snel

Promoot Snel

06/01/2011 16:46:33
Quote Anchor link
De reactie is er.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.