Use of undefined constant home array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis van Dijk

Dennis van Dijk

14/06/2011 21:48:11
Quote Anchor link
Ik heb bovenaan mijn script

if (isset($_GET['to']))
{
$class = $_GET['to'];
$arr = array($class => 'a');
}

halverwege als hyperlink:
<a title="Home" href="?to=home" target="_self" class=topnav
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $arr[home]; ?>
>Home</a>

Nu krijg ik in nieuwere PHP versie een foutmelding te zien: Notice: Use of undefined constant home - assumed 'home' in /.......

Dus heb ik de constant home gedife'd met: define("home", '');
Dan krijg ik de foutmelding: Notice: Undefined index: in /.........

Hoe kan ik dit nu NETJES oplossen, zonder debug/error uit te zetten?

groet,
Dennis
Gewijzigd op 14/06/2011 21:48:29 door Dennis van Dijk
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 00:41:36
 
Wouter J

Wouter J

14/06/2011 21:54:36
Quote Anchor link
Wat is dat woordje home in bij $arr[home]? Zodra er een $ voorstaat is het een variabele en in PHP is een los woord een constant.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2011 21:54:53
Quote Anchor link
Use of undefined constant home - assumed 'home' in /.......

Het staat er al. Assumed 'home'
Dus niet $arr[home] maar $arr['home']
 
Dennis van Dijk

Dennis van Dijk

14/06/2011 22:11:20
Quote Anchor link
Thx

Opgelost:
<a title="Home" href="?to=home" target="_self" class=topnav
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (isset($arr['home'])){ echo $arr['home'];}; ?>
>Home</a>

eerste stap in de goede richting was home naar 'home'

home komt vanaf ?to=home

Dennis
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.