User profile

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 13:51:49
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een klein social netwerk maar ik zit met 1 ding.
Ik ben de hele tijd bezig met het profile script maar het lukt steeds niet.
Als iemand een account aangemaakt heeft dat die dan ook gelijk ze eigen profile pagina heeft. Dat moet ik hebben maar dat lukt dus steeds niet.
Kan iemand mij hier bij helpen? Of mij verwijzen naar een goede tutorial hier van?

Dit is mijn script:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
session_start();
include 'config.php';
echo '<title>'.$naam.' | Profiel van MyBuddies</title>';

$naam = $_SESSION['naam'];

$profiel_result = mysql_query ("SELECT * FROM leden WHERE naam= ".$naam.""); // Query uitvoeren
if (!$profiel_result) {
die('Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.');
}


$rows = mysql_fetch_assoc($profiel_result);


if(isset($_SESSION['naam']))
{

?>

<!-- Pagetitle -->
<h1>Profiel van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['naam']; ?>
</h1>

<!-- Content unit - One column -->
<div class="column1-unit">
<p>&nbsp;</p>
<table width="500px" align="left">
<tr align="left">
<th>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
                    $naam
= $_SESSION['naam'];
                    $query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam= ".$naam."");
                    if (mysql_num_rows($query)==0)
                    die ("Gebruiker is niet gevonden!");
                    else
                    {
                    $row = mysql_fetch_assoc($query);
                    $location = $row['imagelocation'];

                    echo "Profiel foto:
                    <img src='$location' width='100' heigth='100'></a>"
;
                    }

                    
                    ?>

<br> Gebruikersnaam:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['naam']; ?>
<br />
Achternaam:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['achternaam']; ?>
<br />
Uitloggen: <a href="loguit.php">Log uit!</a> </th>
</table>



</div>
<hr class="clear-contentunit" />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:23:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 14:04:08
Quote Anchor link
En wat lukt er niet aan? Waar loop je op vast?
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 14:04:43
Quote Anchor link
Hij geeft de error aan van de Query.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 14:05:51
Quote Anchor link
En wat zegt mysql_error().
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 14:13:26
Quote Anchor link
Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.

Die melding staat in dit stukje:

if (!$profiel_result) {
die('Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.');
}
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 14:14:29
Quote Anchor link
En waarom? Dat kan je achterhalen met mysql_error()...

pas die toe, en gebruik liever geen die() techniek, maar gewoon if-else, of je query gelukt is.
Je bent al voor 50% op de goede weg.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 14:20:33
Quote Anchor link
Oke ik heb hem aangepast:

if (!$profiel_result) {
mysql_error('Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.');
}

Maar nu zegt die : Gebruiker is niet gevonden!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 14:23:20
Quote Anchor link
gooi eens gewoon geen string in mysql_error().

Pas eens deze structuur toe

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (!$profiel_result) {
    echo "Er is een fout opgetreden: ".mysql_error();
}
else {
     // plaats hier als het gelukt is.
}
?>
Gewijzigd op 16/10/2011 14:23:43 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 14:28:48
Quote Anchor link
Hoe bedoel je bij: plaats hier als het gelukt is??

EDIT:

Hij zegt nu dit:
Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.Unknown column 'Admin' in 'where clause'
Profiel van



Gebruiker is niet gevonden!




en dit stukje code heb ik nu:

if (!$profiel_result) {
echo 'Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.'.mysql_error();
} else {
echo 'Het is gelukt!';
}
Gewijzigd op 16/10/2011 14:47:56 door Remco van Akker
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

16/10/2011 14:51:13
Quote Anchor link
Daar moet de rest v.d. code.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 14:52:59
Quote Anchor link
Lijkt me duidelijk:
Unknown column 'Admin' in 'where clause
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/10/2011 14:59:02
Quote Anchor link
kijk eens goed naar:
$query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam= ".$naam."");
je bent daar een paar ' vergeten
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

16/10/2011 15:07:19
Quote Anchor link
Denk ook aan SQL injection gebruik bij je QUERY mysql_real_escape_string :)
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 15:14:03
Quote Anchor link
Nu zegt die nog alleen dit:

Profiel van

Gebruiker is niet gevonden!

En dit is mijn code:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
session_start();
include 'config.php';
echo '<title>'.$naam.' | Profiel van MyBuddies</title>';

$profiel_result = mysql_query ("SELECT * FROM leden WHERE naam= '".$_SESSION['naam']."'"); // Query uitvoeren

if(isset($_SESSION['naam']))
{


if (!$profiel_result) {
 echo 'Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.'.mysql_error();
}
else { ?>

<!-- Pagetitle -->
<h1>Profiel van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['naam']; ?>
</h1>

<!-- Content unit - One column -->
<div class="column1-unit">
<p>&nbsp;</p>
<table width="500px" align="left">
<tr align="left">
<th>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
                    $naam
= $_SESSION['naam'];
                    $query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam= ".$_SESSION['naam']."");
                    if (mysql_num_rows($query)==0)
                    die ("Gebruiker is niet gevonden!");
                    else
                    {
                    $row = mysql_fetch_assoc($query);
                    $location = $row['imagelocation'];

                    echo "Profiel foto:
                    <img src='$location' width='100' heigth='100'></a>"
;
                    }

                    
                    ?>

<br> Gebruikersnaam:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['naam']; ?>
<br />
Achternaam:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['achternaam']; ?>
<br />
Uitloggen: <a href="loguit.php">Log uit!</a> </th>
</table>



</div>
<hr class="clear-contentunit" />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
}


$rows = mysql_fetch_assoc($profiel_result);


}

?>
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

16/10/2011 15:18:01
Quote Anchor link
klopt je query is verkeerd vandaar dat hij zegt gebruiker niet gevonden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$naam = $_SESSION['naam'];
                    $query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam= ".$_SESSION['naam']."");
                    if (mysql_num_rows($query)==0)
                    die ("Gebruiker is niet gevonden!");
                    else
                    {

je vergeet ''
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 15:18:06
Quote Anchor link
Waarom gebruik je die()?
En gebruik in je query wederom single-quotes.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

16/10/2011 15:20:15
Quote Anchor link
probeer is zo $query=mysql_query("SELECT naam FROM leden WHERE naam='".mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."'");
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 15:32:19
Quote Anchor link
Hij doet het nu alleen er staat geen ID of naam in de url.
Dit bijvoorbeeld: http://www.mybuddies.byethost2.com/profile.php?id=24
Zo iets.

EDIT:
Hier de code:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
session_start();
include 'config.php';
echo '<title>'.$_SESSION['naam'].' | Profiel van MyBuddies</title>';

$profiel_result = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam= '".$_SESSION['naam']."'"); // Query uitvoeren

if(isset($_SESSION['naam']))
{


if (!$profiel_result) {
 echo 'Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.'.mysql_error();
}
else { ?>

<!-- Pagetitle -->
<h1>Profiel van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['naam']; ?>
</h1>

<!-- Content unit - One column -->
<div class="column1-unit">
<p>&nbsp;</p>
<table width="500px" align="left">
<tr align="left">
<th>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
                    $naam
= $_SESSION['naam'];
                    $query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam= '".$_SESSION['naam']."'");
                    if (mysql_num_rows($query)==0)
                    die ("Gebruiker is niet gevonden!");
                    else
                    {
                    $row = mysql_fetch_assoc($query);
                    $location = $row['imagelocation'];

                    echo "Profiel foto: <br />
                    <img src='$location' width='100' heigth='100'></a>"
;
                    }

                    
                    ?>

<br> Gebruikersnaam:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $_SESSION['naam']; ?>
<br />
Achternaam:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['achternaam']; ?>
<br />
Uitloggen: <a href="loguit.php">Log uit!</a> </th>
</table>



</div>
<hr class="clear-contentunit" />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
}


$rows = mysql_fetch_assoc($profiel_result);


}

?>
Gewijzigd op 16/10/2011 15:33:35 door Remco van Akker
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 15:39:04
Quote Anchor link
Luister je niet eens naar mijn tips?
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

16/10/2011 15:44:25
Quote Anchor link
waaorm hij het niet doet je geeft je sessions niet door aan je url:)
denk aan sql injection het is dat je website.byethost2.com is anders word het gehackt;)
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 18:32:29
Quote Anchor link
@Aar

Ik luister wel maar wat zijn single quotes? Deze dingen: ' ?

@nick

Ja maar hoe doe ik dat dan?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.