User XXXX has already more than 'max_user_connections' active connections

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »
Andre

andre

10/07/2006 15:18:00
Quote Anchor link
Beste bezoekers,

op mijn site kunnen mensen plaatjes uploaden, maar als ik meerdere plaatjes achter elkaar upload, krijg ik na +- 6x een plaatje te uploaden, de volgende foutmelding:
Error:
"User "username" has already more than 'max_user_connections' active connections"

Als ik dan gewoon de hoofdpagina wil zien krijg ik dezelfde melding.

Hier de code die ik gebruik om te uploaden.
<script type="text/javascript">

function highlight(field) {
field.focus();
field.select();
}
-->
</script>
<table width="100%" border="1" cellspacing="0" bordercolor="#000000" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td width="60%" height="60" valign="top"><p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
include "includes/filter.php";
//Image Upload Script
//Created by Lappy512
//Part of ImageHostSript.
//See conf_global.php

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
<?php
// $userfile is where the file is on the webserver
$userfile = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['tmp_name'];

// $userfile is original file name
$userfile_name = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['name'];

// $userfile_size is size in bytes
$userfile_size = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['size'];

// $userfile_type is mime type e.g. image/gif
$userfile_type = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['type'];

// $comments are the comments, but we need logic if there aren't comments.
if($_POST['comments'])
{

    $comments = $_POST['comments'];
    if (get_magic_quotes_gpc() == 0)
    {

        $comments = addslashes($comments);
    }

    $comments = nl2br($comments);
}

else
{
    //they didn't comment
    $comments = 'Geen Commentaar bij dit plaatje';
}


// $url are is the URL, but we need logic if there isn't one.
if($_POST['url'])
{

    $url = $_POST['url'];
    if (get_magic_quotes_gpc() == 0)
    {

        $url = addslashes($url);
    }

    $url = nl2br($url);
}

else
{
    //they didn't comment
    $url = 'http://www.pornholio.be';
}


//Sporadic MIME-TYPES?
if ($userfile_type == 'image/x-png')
{

    $userfile_type = 'image/png';
}

if ($userfile_type == 'image/pjpeg')
{

    $userfile_type = 'image/jpeg';
}


// $userfile_error is any error encountered
$userfile_error = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['error'];

//PHP 4.2.0+ code ONLY. This code will not work with PHP 4.1 or less
if ($userfile_error > 0)
{

    echo 'Problem: ';
    switch($userfile_error)
    {
        case
1: echo 'File exceeded Maximum upload filesize'; break;
        case
2: echo 'File exceeded Maximum upload filesize'; break;
        case
3: echo 'File partially uploaded'; break;
        case
4: echo 'No File Uploaded'; break;
    }

    exit;
}

//end of code for 4.2.0+

switch($userfile_type)
{
    case
'image/gif':
        break;
    case
'image/png':
        break;
    case
'image/jpeg':
        break;
    case
'image/bmp':
        echo "BMP File format not supported. Please upload a JPEG, PNG, or a GIF. Thanks. ";
        exit;
    default:

        echo "Problem: File is not a supported image filetype. Please upload a JPEG, PNG, or a GIF. Thanks. ";
        echo "<br> your file has a MIME-TYPE of $userfile_type";
        exit;
        break;
}

//Lets try connecting to mySQL
@ $db = mysql_pconnect($mysql['host'], $mysql['user'], $mysql['pass']);
//IT"S NOT WORKING!
if (!$db)
{

    die("error");
    mysql_close();
}

mysql_select_db($mysql['db']);

//We need to get a date for our Database
$date = time();

//Put the data there!
$query = "INSERT INTO `images` ( `id` , `size` , `downloads` , `lastuse` , `type` , `comments`, `url`, `ip` , `report` ) VALUES ('', " . $userfile_size . ", '0', " . $date . ", " . '\'' . $userfile_type . '\'' . ", " . '\'' . $comments . '\'' . ", " . '\'' . $url . '\'' . ", " . '\'' . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . '\'' . " , '' );";

//QUERY!
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL insert error");
    mysql_close();
}


$userfile_name = mysql_insert_id();

//put the file where we want it
$upfile = './uploads/' . $userfile_name;
//need PHP 4.0.3
if(is_uploaded_file($userfile))
{

    if (!move_uploaded_file($userfile, $upfile))
    {

        echo 'Problem: Could not move file to destination directory';
        exit;
        mysql_close();
    }
}

else
{
    echo 'Problem: Possible File upload attack. Filename: '.$userfile_name;
    exit;
    mysql_close();
}


echo '<br>Het bestand is succesvol geupload<br/><br/>';

//get current stats
$query = "SELECT * FROM `stat_cache`";

$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL Select error");
    mysql_close();
}

$stat = mysql_fetch_array($result);

//update statistics
//files update

$files = $stat['files'] + 1;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET files=" . $files . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}

//space update
$totalspace = $stat['space'] + $userfile_size;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET space=" . $totalspace . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}



//1337 h4x0rs can resize everything, even though we can't outputz0rz to everything.
//Resample it now!
// The file


$filename = $upfile;
$thumb = './uploads/' . 'thumb_' . $userfile_name;
// Set a maximum height and width
$width = 150;
$height = 150;

// Get new dimensions
list($width_orig, $height_orig) = getimagesize($filename);
if(($width_orig < $width) && ($height_orig < $height))
{

    $width = $width_orig;
    $height = $height_orig;
}

else
{
    if ($width && ($width_orig < $height_orig)) {
       $width = ($height / $height_orig) * $width_orig;
    }
else {
       $height = ($width / $width_orig) * $height_orig;
    }
}

// Resample
$image_p = imagecreatetruecolor($width, $height);
if($userfile_type == 'image/jpeg')
{

    $image = imagecreatefromjpeg($filename);
}

if($userfile_type == 'image/png')
{

    $image = imagecreatefrompng($filename);
}

if($userfile_type == 'image/gif')
{

    $image = imagecreatefromgif($filename);
}

imagecopyresampled($image_p, $image, 0, 0, 0, 0, $width, $height, $width_orig, $height_orig);

// Output
if($userfile_type == 'image/jpeg')
{

    imagejpeg($image_p, $thumb);
}

if($userfile_type == 'image/png' or $userfile_type == 'image/gif')
{

    imagepng($image_p, $thumb);
    $userfile_type = 'image/png';
}


$userfile_size = filesize($upfile);
$id = $userfile_name;

//Put the data there!
$query = "INSERT INTO `thumbs` ( `id` , `size` , `downloads` , `lastuse` , `type` )VALUES ('$id', '$userfile_size', '0', '$date', '$userfile_type');";

//QUERY!
$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL insert error 2 " . mysql_error());
    mysql_close();
}


//get current stats
$query = "SELECT * FROM `stat_cache`";

$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL Select error");
    mysql_close();
}

$stat = mysql_fetch_array($result);
//update statistics
//space update

$totalspace = $stat['space'] + $userfile_size;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET space=" . $totalspace . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}

?>


<FORM action="../nowhere" method="post" class="table_decoration">
<b><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $siteurl; ?>
">Click hier om nog een foto te uploaden</a></b><br>
<br/>HTML:<br>
<input onclick="highlight(this);" style="width: 500px;" size="80" value="<a href='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $siteurl; ?>
viewer.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
'><img src='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $siteurl; ?>
thumb/
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
.jpeg'></a>">
<br/>BBCODE:<br>
<input onclick="highlight(this);" style="width: 500px;" size="80" value="[url=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $siteurl; ?>
viewer.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
]Afbeelding[/url]">
<br/>Thumbnail for Forums(1):<br>
<input onclick="highlight(this);" style="width: 500px;" size="80" value="[URL=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $siteurl; ?>
viewer.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
]Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:36:19
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/07/2006 15:24:00
Quote Anchor link
Okay, kan jij ondertussen voor mij een samenvatting van de koran schrijven? We willen je best helpen maar zitten hier niet om boekwerken te debuggen...

Zoiezo zou je kunnen beginnen door het script eens om te zetten naar de huidige standaard. $HTTP_POST_FILES kan je bijv. vervangen door $_FILES(). En je query's kunnen wat mij betreft ook wel wat netter en efficienter.

Overigens heeft jou probleem weinig met het script te maken. Je mysql heeft een maximaal aantal connecties wat hij tegelijkertijd wilt verwerken van één gebruiker. Verhoog die en je probleem is opgelost.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

10/07/2006 15:38:00
Quote Anchor link
en waarom sluit je je mysql connectie zo vaak als je hem in hetzelfde script toch blijft gebruiken?
 
Andre

andre

10/07/2006 15:39:00
Quote Anchor link
He Arjan,

Sorry voor de rare post. Ik drukte per ongeluk op enter en toen stond ie er.

Ik heb hem een beetje uitgekleed en heb dat $_FILES() nu ook gebruikt. Ben nog niet zo heel lang bezig met php. Ben bezig met een cursus en heb dit script van internet gehaald en een beetje aangepast.

Ik host mijn website bij een derde en kan de max_users niet aanpassen. Ik denk zelf dat het iets heeft te maken met het feit dat ik de connectie na het uploaden moet verbreken.

Ik hoop dat er een goede oplossing gevonden kan worden.

Hierbij het uitgekledescript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
<?php
// $userfile is where the file is on the webserver
$userfile = $_FILES()['imagefile']['tmp_name'];

// $userfile is original file name
$userfile_name = $_FILES()['imagefile']['name'];

// $userfile_size is size in bytes
$userfile_size = $_FILES()['imagefile']['size'];

// $userfile_type is mime type e.g. image/gif
$userfile_type = $_FILES()['imagefile']['type'];

// $comments are the comments, but we need logic if there aren't comments.
if($_POST['comments'])
{

    $comments = $_POST['comments'];
    if (get_magic_quotes_gpc() == 0)
    {

        $comments = addslashes($comments);
    }

    $comments = nl2br($comments);
}

else
{
    //they didn't comment
    $comments = 'Geen Commentaar bij dit plaatje';
}


// $url are is the URL, but we need logic if there isn't one.
if($_POST['url'])
{

    $url = $_POST['url'];
    if (get_magic_quotes_gpc() == 0)
    {

        $url = addslashes($url);
    }

    $url = nl2br($url);
}

else
{
    //they didn't comment
    $url = 'http://www.pornholio.be';
}


//Sporadic MIME-TYPES?
if ($userfile_type == 'image/x-png')
{

    $userfile_type = 'image/png';
}

if ($userfile_type == 'image/pjpeg')
{

    $userfile_type = 'image/jpeg';
}


// $userfile_error is any error encountered
$userfile_error = $_FILES()['imagefile']['error'];

//PHP 4.2.0+ code ONLY. This code will not work with PHP 4.1 or less
if ($userfile_error > 0)
{

    echo 'Problem: ';
    switch($userfile_error)
    {
        case
1: echo 'File exceeded Maximum upload filesize'; break;
        case
2: echo 'File exceeded Maximum upload filesize'; break;
        case
3: echo 'File partially uploaded'; break;
        case
4: echo 'No File Uploaded'; break;
    }

    exit;
}

//end of code for 4.2.0+

switch($userfile_type)
{
    case
'image/gif':
        break;
    case
'image/png':
        break;
    case
'image/jpeg':
        break;
    case
'image/bmp':
        echo "BMP File format not supported. Please upload a JPEG, PNG, or a GIF. Thanks. ";
        exit;
    default:

        echo "Problem: File is not a supported image filetype. Please upload a JPEG, PNG, or a GIF. Thanks. ";
        echo "<br> your file has a MIME-TYPE of $userfile_type";
        exit;
        break;
}

//Lets try connecting to mySQL
@ $db = mysql_pconnect($mysql['host'], $mysql['user'], $mysql['pass']);
//IT"S NOT WORKING!
if (!$db)
{

    die("error");
    mysql_close();
}

mysql_select_db($mysql['db']);

//We need to get a date for our Database
$date = time();

//Put the data there!
$query = "INSERT INTO `images` ( `id` , `size` , `downloads` , `lastuse` , `type` , `comments`, `url`, `ip` , `report` ) VALUES ('', " . $userfile_size . ", '0', " . $date . ", " . '\'' . $userfile_type . '\'' . ", " . '\'' . $comments . '\'' . ", " . '\'' . $url . '\'' . ", " . '\'' . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . '\'' . " , '' );";

//QUERY!
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL insert error");
    mysql_close();
}


$userfile_name = mysql_insert_id();

//put the file where we want it
$upfile = './uploads/' . $userfile_name;
//need PHP 4.0.3
if(is_uploaded_file($userfile))
{

    if (!move_uploaded_file($userfile, $upfile))
    {

        echo 'Problem: Could not move file to destination directory';
        exit;
        mysql_close();
    }
}

else
{
    echo 'Problem: Possible File upload attack. Filename: '.$userfile_name;
    exit;
    mysql_close();
}


echo '<br>Het bestand is succesvol geupload<br/><br/>';

//get current stats
$query = "SELECT * FROM `stat_cache`";

$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL Select error");
    mysql_close();
}

$stat = mysql_fetch_array($result);

//update statistics
//files update

$files = $stat['files'] + 1;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET files=" . $files . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}

//space update
$totalspace = $stat['space'] + $userfile_size;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET space=" . $totalspace . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}



//1337 h4x0rs can resize everything, even though we can't outputz0rz to everything.
//Resample it now!
// The file


$filename = $upfile;
$thumb = './uploads/' . 'thumb_' . $userfile_name;
// Set a maximum height and width
$width = 150;
$height = 150;

// Get new dimensions
list($width_orig, $height_orig) = getimagesize($filename);
if(($width_orig < $width) && ($height_orig < $height))
{

    $width = $width_orig;
    $height = $height_orig;
}

else
{
    if ($width && ($width_orig < $height_orig)) {
       $width = ($height / $height_orig) * $width_orig;
    }
else {
       $height = ($width / $width_orig) * $height_orig;
    }
}

// Resample
$image_p = imagecreatetruecolor($width, $height);
if($userfile_type == 'image/jpeg')
{

    $image = imagecreatefromjpeg($filename);
}

if($userfile_type == 'image/png')
{

    $image = imagecreatefrompng($filename);
}

if($userfile_type == 'image/gif')
{

    $image = imagecreatefromgif($filename);
}

imagecopyresampled($image_p, $image, 0, 0, 0, 0, $width, $height, $width_orig, $height_orig);

// Output
if($userfile_type == 'image/jpeg')
{

    imagejpeg($image_p, $thumb);
}

if($userfile_type == 'image/png' or $userfile_type == 'image/gif')
{

    imagepng($image_p, $thumb);
    $userfile_type = 'image/png';
}


$userfile_size = filesize($upfile);
$id = $userfile_name;

//Put the data there!
$query = "INSERT INTO `thumbs` ( `id` , `size` , `downloads` , `lastuse` , `type` )VALUES ('$id', '$userfile_size', '0', '$date', '$userfile_type');";

//QUERY!
$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL insert error 2 " . mysql_error());
    mysql_close();
}


//get current stats
$query = "SELECT * FROM `stat_cache`";

$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL Select error");
    mysql_close();
}

$stat = mysql_fetch_array($result);
//update statistics
//space update

$totalspace = $stat['space'] + $userfile_size;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET space=" . $totalspace . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}

?>
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/07/2006 15:52:00
Quote Anchor link
Je gebruikt mysql_pconnect(), die doet bijna hetzelfde als mysql_connect(), met twee grote verschillen.

Ten eerste, wanneer je verbinding maakt, zal de functie eerst proberen een (persistente) link te openen die al open staat met dezelfde host, username en password. Als er een gevonden wordt zal een identifier ervoor worden teruggegeven, in plaats van een nieuwe verbinding te openen.

Ten tweede, de verbinding met de SQL server zal niet worden gesloten wanneer de executie van het script klaar is. In plaats daarvan zal de link open blijven voor toekomstig gebruik (mysql_close() zal geen links sluiten die werden gemaakt door mysql_pconnect()).

mysql_connect() gebruiken dus :).l
 
Roy Bongers

Roy Bongers

10/07/2006 15:55:00
Quote Anchor link
:( Je bent me net voor. Ik wou presies 't zelfde posten.
 
Frank -

Frank -

10/07/2006 17:53:00
Quote Anchor link
Offtopic: Gooi die vieze en volkomen overbodige backtics ` bij het grofvuil. Die horen absoluut niet thuis in een goede en nette SQL-query.

Je wordt dan ook gedwongen om correcte tabel- en kolomnamen te gebruiken, daar kun je in de toekomst nog een hoop voordeel van hebben.

Nooit meer backtics in je queries zetten!
 
Andre

andre

15/07/2006 13:00:00
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Bedankt voor de hulp. Het probleem is opgelost. @frank
Je hebt helemaal gelijk, maar ik wil voor de rest niets meer aan die website doen. Ik heb een nieuw project waar ik mee aan de slag ga en voor deze website ga ik gewoon mensen inhuren die het goed doen. Ben gewoon een beginneling en heb helemaal de kennis niet. Wilde gewoon even stoeien met PHP en wat ik tot nu toe heb opgezet is voldoende. Bedankt allemaal
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.