users met scores tussen 0 en 50 uit database halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nicky van boven

nicky van boven

07/08/2011 12:40:31
Quote Anchor link
Hoi allemaal

Ik wil graag de users uit mijn database weergeven met een score tussen 0 en 50. De scores lopen van -50 tot 500

Ik weet alleen hoe ik de users met een score hoger dan 50 uit de database kan halen, kan iemand me helpen ajb

ik gebruik deze query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$list_query
=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE score > 50 ORDER BY id ASC");
?>


grtz nick
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:29:03
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

07/08/2011 12:46:24
Quote Anchor link
Probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$list_query
=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE score > 0 AND score < 50 ORDER BY id ASC");
?>
Gewijzigd op 07/08/2011 12:46:58 door Nick Dijkstra
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

07/08/2011 12:48:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$list_query
=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE score BETWEEN 0 AND 50 ORDER BY id ASC");
?>


Niet getest. Ik weet dat het bij datum en tijd functies wel werkt
Gewijzigd op 07/08/2011 12:48:47 door Tobias Tobias
 
Nicky van boven

nicky van boven

07/08/2011 12:50:47
Quote Anchor link
thx !! :)
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

07/08/2011 13:02:32
Quote Anchor link
Het is maar net hoe je tussen definieert:

score > 0 AND score < 50
zal resultaten geven met score van 1 t/m 49

score BETWEEN 0 AND 50
zal resultaten geven met score van 0 t/m 50
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.