Vacature PHP Programmeur Alkmaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

David Stomph

David Stomph

30/09/2014 15:04:39
Quote Anchor link
PHP programmeur Alkmaar (SQL en Javascript)
Op zoek naar een supertoffe baan in Alkmaar? Een fijne werkplek waar jij je op je gemakt voelt en jezelf mag zijn? Een plek waar je waardering krijgt en hele leuke collega’s hebt? Dan hopen wij dat onderstaand profiel jou als gegoten zit!

Profiel: Dit ben jij
Als PHP programmeur ben jij de spil in het opleveren en onderhouden van webwinkels van onze klanten. Je werkt projectmatig in samenwerking met je collega’s. In een team van programmeurs en webdevelopers. Jouw insteek is het vinden van een (technische) oplossing die past binnen het door de klant bepaalde budget. Je codeert netjes en denkt altijd vanuit techniek zonder er al te zeer naar te moeten zoeken. PHP is je tweede spreektaal hoewel je telkens weer iets nieuws leert. SQL is voor jou gesneden koek, of het nu My of Postgre is, je begrijpt de syntax. Je hebt in het verleden al te maken gehad met optimalisatie en voert wijzigingen enkel door als ze op de lange termijn voordelig zijn. Javascript kent voor jou geen geheimen. Je weet goed hoe je dit moet debuggen en kunt veel meer dan scripts kopiëren

Je werkt op HBO werk- en denkniveau
- Je kennis van PHP, SQL, JS is uitstekend en up-to-date
- Uitstekende kennis van HTML(5) en CSS(3) is een pré
- Jouw programmeerstijl: OOP en MVC
- Je gebruikt versiebeheer voor je code, zoals SVN
- Je bent nieuwsgierig en leergierig wat betreft de nieuwe ontwikkelingen op webgebied.

Yuluma: Dit zijn wij
Bij Yuluma werken we in informele sfeer met 9 werkplekken 6 dagen per week aan de webwinkels van onze klanten. Yuluma is de ontwikkelaar van webwinkels. We zijn groot genoeg om een sterk stijgende miljoenen omzet voor onze relaties te realiseren en klein genoeg om iedere klant te kennen. We kijken uit naar een lange termijn relatie, samen bouwen aan succes. Je werkt met moderne apparatuur en technieken en er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng. We lunchen gezamenlijk en op vrijdag proosten we op ons succes!

Arbeidsvoorwaarden: Dit bieden wij jou
- Uitstekend salaris;
- Flexibiliteit in werktijden en dagen, keuze 4 of 5 dagen per week;
- Secundaire arbeidsvoorwaarden: reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
- Een toffe werkomgeving op een unieke locatie, in het centrum van Alkmaar.

Inlichtingen
Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Stuur dan je CV naar david [at] yuluma.com. Je krijgt binnen 48 uur een reactie en indien wij mogelijkheden voor je zien een uitnodiging. Je kunt ook hier reageren via het formulierJe kunt ook hier reageren via het formulier
Gewijzigd op 30/09/2014 15:05:17 door David Stomph
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.