vallende submenu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »
Wouter

Wouter

15/12/2006 16:30:00
Quote Anchor link
IK weet niet hoe ik juist de title moest schrijven . maar ik doe meer een oproep aan de spelers van osm !!.
Degene die het niet weten snappen het misschien ook wel.
Ik zoek een script waarbij als je op Movies met je muis beweegt
Er een aantal submenu's uitvallen zoals bv de eerste Ikzelf 2de jij ..
Wat heeft dit nu met osm te maken allewel daar heb je als je wil uitloggen net hetzelfde .. misschien wete jullie het nog altijd niet maar ik krijg het filmpje niet online gezet als je het wilt om te zien add me . [email protected]

MVG Wouter

(ben men hele site opnieuw aan het schrijven !! :-) )

Zoek eigenlijk ook een script waarmee ik een code van bravenet afgehaald hebt rechts op de paginas kan zetten liefts allemaal HTML of CSS
even de code van bravenet ben je waarschijnlijks niks mee
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<!-- Start Bravenet.com Service Code -->
<div align="center">
<script type="text/javascript" src="http://pub45.bravenet.com/passwd/jsinclude.php?usernum=3782219174&#38;amp;cpv=2"></script>
</div>
<!-- End Bravenet.com Service Code -->


da's om in te loggen enkel wil ik dit script steeds aan de rechter kant maar kijk dan wat er gebuert op de site http://users.telenet.be/ronaldinho/homr.htm
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 18:13:09
 
Wouter

Wouter

16/12/2006 17:19:00
Quote Anchor link
Iemand een reactie ????


en nog even dit deze bump is geldig !!
24 hours ago!!

NU reacties hoop ik !!
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

16/12/2006 17:31:00
Quote Anchor link
er zullen waarschijnlijk weinig mensen reageren als je niet in normaal nederlands je bericht schrijft. Ik snap er 3 x niks van. Dus edit en gebruik de . , en andere leestekens ;)

edit: en haal de 234513245 spelfouten eruit.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Wouter

Wouter

16/12/2006 17:33:00
Quote Anchor link
Ik zal het filmpje is proberen online te zetten

hier is de link http://users.telenet.be/ronaldinho/lol2.avi

snapt gij nu wat ik wil maken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter
 
Niek s

niek s

16/12/2006 17:54:00
Quote Anchor link
ik zie geen filmje? alleen zwart beeld hier

en ik weet wel hoe je een zwart beeld moet maken, dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<html>
<head>
<title>Jou pagina</title>
</head>
<body bgcolor="#000000">
</body>
</html>


Alleen niet zo mooi, geen css.. :-(
Persoonlijk vind ik zwarte achtergronden niet altijd even mooi... ;-)
 
Wouter

Wouter

16/12/2006 17:56:00
Quote Anchor link
Als je op de link klikt NIEK. dan moet je even wachten en opent die in windows media player. gebruik anders even je IE.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

16/12/2006 17:58:00
Quote Anchor link
@ niek,

Post alsjeblieft niet meer zulke onzinnige posts.
Je bereikt er helemaal niks mee.
 
Jan geen

Jan geen

16/12/2006 18:14:00
Quote Anchor link
ik kan het filmpje ook niet zien, bedoel je misschien een dropdown menu in javascript ofzo? misschien kan je een screenshot maken of een voorbeeldsite opgeven...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 
Niek s

niek s

16/12/2006 19:45:00
Quote Anchor link
het werkt tog echt niet bij mij...

Maar die "onzinnige post" was alleen als opmerking bedoelt dat het niet werkt, als ik dan zeg dat het een zwart beeld is, en er daarna nog een flauwe opmerking achterna zeg is dat tog niet zo erg!!??
 
Wouter

Wouter

16/12/2006 23:33:00
Quote Anchor link
Ok w8 ik geen de site opnieuw met linkje naar film plus screenshot !! of kijk op http://www.onlinesoccermanger.nl

link :
http://users.telenet.be/ronaldinho/lol2.avi
http://users.telenet.be/ronaldinho/screenshot.htm

foto is wel slecht en btw op de pagina van de afbeelding staat HIER da's nog eens de movie

mvg wouter



en wat wordt of is zwart als je de movie ziet is er wel een minuutje upload tijd nodig he maar de movie heet lol2
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter
 
Wouter

Wouter

19/12/2006 15:38:00
Quote Anchor link
Even voor de bump

Ziet iemand het nu eigenlijk ??
 
Vincent

Vincent

19/12/2006 16:07:00
Quote Anchor link
dat screenshot werkt niet eens...
 
Klaas

klaas

19/12/2006 16:43:00
Quote Anchor link
Alle linken die je hieraan hebt toegevoegd werken echt niet Wouter.

http://users.telenet.be/ronaldinho/lol2.avi
http://users.telenet.be/ronaldinho/screenshot.htm
http://users.telenet.be/ronaldinho/lol2.avi

echter ik heb wel even op deze link gedrukt
http://users.telenet.be/ronaldinho/homr.htm

die werkt wel, maar jeeeeeeeeee zeg Wouter lijkt het je niet eerst verstandig om iets te leren van scripten. In iedergeval de basis dan van html xhtml en zo stap voor stap verder te gaan naar ik durf het eigenlijk niet eens te schrijven php.

Dit zijn linken die wel werken namelijk

http://www.handleidinghtml.nl/
http://www.mijnhomepage.nl/index.php

Even terug te komen op de tekst beschrijving, van het onderwerp. Ik heb best wel veel tijd, en ik heb ook veel tijd besteed aan het lezen dat wat je bedoeld over het onderwerp dat jij aan ons vraagt betreffende osm wat iemand wel weet wat jij ermee bedoeld. Ik begrijp precies wat je bedoeld met osm spelers dat als zij met de muis over het scherm een en weer schuiven met je mee lopen.
 
Klaas

klaas

19/12/2006 16:50:00
Quote Anchor link
maar probeer dit eens wel goed lezen hoor anders komt het nooit goed.

plaats dit in de <head></head>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script language=javaScript>
function setVariables(){
if (navigator.appName == "Netscape") {
v=".top=";dS="document.";sD="";y="window.pageYOffset" }
else {v=".pixelTop=";dS="";sD=".style";y="document.body.scrollTop"}}
function checkLocation(){
object="object1";yy=eval(y);eval(dS+object+sD+v+yy);setTimeout("checkLocation()",10)
}
</script>


Plak dit ipv de 1e <body> tag als onloader

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<body onload="setVariables();checkLocation()">



en dit tussen de <body></body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<!-- verander hieronder de positie van het menu (left en top ) -->
<div id="object1" style="position:absolute; visibility:show; left:0px; top:0px; z-index:2">
<div align="left">
<table border="0"  cellspacing="20" cellpadding="0">
  <tr>
    <td bgcolor=eeeeee><CENTER><font color="#000000">Menu Bar</font></CENTER></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><a href="http://www.partnershop.nl/shop/8114/1/?mid=35&url=" >Menu Link 1</a></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><a href="http://www.partnershop.nl/shop/8114/1/?mid=35&url=" >Menu Link 2</a></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><a href="http://www.partnershop.nl/shop/8114/1/?mid=35&url=" >Menu Link 3</a></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><a href="http://www.partnershop.nl/shop/8114/1/?mid=35&url=" >Menu Link 4</a></td>
  </tr>

</table>
</div>
</div>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door klaas
 
Wouter

Wouter

19/12/2006 19:51:00
Quote Anchor link
En is dat wat nou net zocht of is er nog wat zooi aan te veranderen
@klaas :
als je mijn msn ofzo wilt vraag maar heb graag veel mensen die mij kunnen helpen
EDIT:Nu valt er toch niks uit ! ? heb alles gedaan wat je zei maar ik zit ook met het probleem van het inloggen die wil namelijk gewoon niet bewegen of is daar een alternatief voor dat ik het <form>gedeeelte zelf maak en dat ik mijn leden laat registreren op bravenet (is wel niet prof..)

mvg wouter
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter
 
Klaas

klaas

21/12/2006 00:28:00
Quote Anchor link
Kijk maar als je hier wat aan heb

http://www.wi-t.nl/mod/homr.zip
 
Wouter

Wouter

21/12/2006 00:33:00
Quote Anchor link
bedankt voor de moeite ...
Maar het is eigenlijk echt niet wat ik bedoelde !!
Kijk eens op osm ...hier

Dan snapt misschien iemand het ...

mvg wouter

niek schreef op 16.12.2006 17:54:
ik zie geen filmje? alleen zwart beeld hier

en ik weet wel hoe je een zwart beeld moet maken, dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<html>
<head>
<title>Jou pagina</title>
</head>
<body bgcolor="#000000">
</body>
</html>


Alleen niet zo mooi, geen css.. :-(
Persoonlijk vind ik zwarte achtergronden niet altijd even mooi... ;-)


Ik ben nu bezig met css ik maak de achtergrond grijs... omdat ik de links boven heb staan(kan ik geen links gedeelte meer maken )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter
 
Wouter

Wouter

26/12/2006 18:23:00
Quote Anchor link
*bump*
Ik heb de mogelijke oplossing (dankzij een linkje van jan)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
    <div id="menu">
        <ul>
        <li><h2>menu 1</h2>
            <ul>
                <li><a href="">item 1</a></li>
            </ul>
        </li>
    </ul>

    <ul>
        <li><h2>dossier</h2>
            <ul>
                <li><a href="">voorstellingen &gt;&gt;</a>
                    <ul>
                        <li><a href="">anders</a></li>
                        <li><a href="">apart verward</a></li>
                        <li><a href="">bagage</a></li>
                        <li><a href="">barst</a></li>
                        <li><a href="">big girls don't cry</a></li>
                        <li><a href="">bontekoe</a></li>
                        <li><a href="">chaos gaat over lijken</a></li>
                        <li><a href="">cut up</a></li>
                        <li><a href="">de koning danst</a></li>
                        <li><a href="">dressuur</a></li>
                        <li><a href="">eigenheimers</a></li>
                        <li><a href="">face freedom</a></li>
                        <li><a href="">gebroken wit</a></li>
                        <li><a href="">gvd</a></li>
                        <li><a href="">hartcore</a></li>
                        <li><a href="">hersenen</a></li>
                    </ul>
                </li>
                <li><a href="">werkplaatsproducties</a></li>
                <li><a href="">nieuwsarchief</a></li>
            </ul>
        </li>
    </ul>

    <ul>
        <li><h2>menu 3</h2>
            <ul>
                <li><a href="">item 1</a></li>
            </ul>
        </li>
    </ul>

    <ul>
        <li><h2>menu 4</h2>
            <ul>
                <li><a href="">item 1</a></li>
                <li><a href="">item 2</a></li>
                <li><a href="">item 3</a></li>
                <li><a href="">item 4</a></li>
                <li><a href="">item 5</a></li>
                <li><a href="">item 6</a></li>
            </ul>
        </li>
    </ul>

    <ul>
        <li><h2>menu 5</h2>
            <ul>
                <li><a href="">item 1</a></li>
            </ul>
        </li>
    </ul>
        </div>


ongeveer zoiets enkel weet ik niet juist hoe het over te nemen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.