Values van textarea

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Raoul -

- Raoul -

05/09/2010 23:31:29
Quote Anchor link
Hoi, dit wil niet werken

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<textarea style="width: 595px; height: 100px;" id="tekst"></textarea>
<br />
<button onclick="alert(document.getElementById('tekst').value);">Test</button>


De error console zegt: Uncaught TypeError: Object has no method 'createRange'
Ik gebruik trouwens de editor nicedit

Hoe los ik dit op??
Gewijzigd op 05/09/2010 23:32:50 door - Raoul -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:35:31
 
Jelmer -

Jelmer -

06/09/2010 07:53:53
Quote Anchor link
Die foutmelding komt niet uit dit stukje code. Maak eens een nieuwe pagina en zet alleen deze code erin, en je zult zien dat het werkt.
 
- Raoul -

- Raoul -

06/09/2010 16:46:08
Quote Anchor link
het werkt, maar als ik van die textarea een NicEdit editor maak, werkt ie plots niet meer :s
Hoe kan ik data ontvangen via nicedit?
 
Pim -

Pim -

06/09/2010 16:58:10
Quote Anchor link
Zie de documentatie daarvan:
http://wiki.nicedit.com/Javascript+API
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var content = nicEditors.findEditor('tekst').getContent();
 
- Raoul -

- Raoul -

06/09/2010 16:59:58
Quote Anchor link
Woeps sorry, wist niet dat ze een wiki hadden.
 
Marc rc is as

Marc rc is as

06/09/2010 17:03:00
Quote Anchor link
Ik ken nicedit niet, maar heb je dit al eens geprobeerd.

Het is niet fraai om css in de code te plaatsen. Beter nog om het in een externe stylesheet te doen!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<style type="text/css">
<!--
.tekst {
    width: 595px;
    height: 100px;
}
-->
</style>
<textarea class="tekst"    id="tekst"></textarea>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.