Vanaf een andere website database acces

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pepijn

Pepijn

12/03/2008 21:23:00
Quote Anchor link
Beste mensen van PHP hulp,

Ik wil graag dat andere websites scripts op mijn website kunnen uitvoeren:

voer uit: http://mijnwebsite/script.php?naam=pepijn

Ik dacht aan iets zoals include maar dan kunnen ze ook het wachtwoord van de database echoën.

Een link is geen optie.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:10:00
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

12/03/2008 21:25:00
Quote Anchor link
wat dacht je van curl?
 
Crispijn -

Crispijn -

12/03/2008 21:26:00
Quote Anchor link
Zijn al die website's in jou bezit? Dan kan je namelijk prima een verbinding maken naar een andere database...
 
Pepijn

Pepijn

12/03/2008 21:32:00
Quote Anchor link
Nee, die websites zijn niet in mijn bezit.

Het zou dus handig zijn als een website pagina/ script werd uitgevoerd zonder dat de browser het liet zien.
 
Crispijn -

Crispijn -

12/03/2008 21:33:00
Quote Anchor link
Ehm, het is natuurlijk altijd te benaderen via de browser -> het is immers een feed op internet. Maar wat is precies je doel? Je kan natuurlijk altijd vanaf een website linken naar een andere website.
 
Pepijn

Pepijn

12/03/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Ok, het is gelukt.

Dit is nu mijn script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
fopen("http://crocex.awardspace.com/fopen2.php?naam=Pepijn", "r");
echo "Gelukt!";
?>


Bedankt in ieder geval.

Mvg
Pepijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Pepijn

Pepijn

13/03/2008 20:49:00
Quote Anchor link
Ok, dit is een bump.

Ik zou eigenlijk nog een uurtje moeten wachten, maar dan heb ik geen tijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.