Vanaf tot PHP / Mysql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Eric osman

eric osman

26/01/2010 16:16:00
Quote Anchor link
hallo,

ik ben bezig met mijn site maar nu wil ik een systeempje maken dat mensen kunnen kiezen vanaf tot dus zoals op dit plaatje :

Afbeelding

De tijden moeten als volgt :
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
24:00



mvg,eric osman

ALVAST BEDANKT!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eric osman
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 18:03:04
 
- wes  -

- wes -

26/01/2010 16:18:00
Quote Anchor link
NOU SUCCES ERMEE!
 
Wim E

Wim E

26/01/2010 16:21:00
Quote Anchor link
Wel eens wat met HTML gedaan?
Dan moet dit vast lukken!
Anders hier mee beginnen
 
- Jim  -

- Jim -

26/01/2010 16:22:00
Quote Anchor link
Waarom in PHP/Mysql?
Statisch is toch net zo makkelijk?
 
John D

John D

26/01/2010 16:28:00
Quote Anchor link
Voorbeeldje zonder PHP/MySQL
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<div style="position:absolute; left:447px; top:459px; width:90px; height:22px; text-align:left;">
    <select id="combo_3" name="datum_mnd" size="1">
    <option value="januari">januari</option>
    <option value="februari">februari</option>
    <option value="maart">maart</option>
    <option value="april">april</option>
    <option value="mei">mei</option>
    <option value="juni">juni</option>
    <option value="juli">juli</option>
    <option value="augustus">augustus</option>
    <option value="september">september</option>
    <option value="orktober">oktober</option>
    <option value="november">november</option>
    <option value="december">december</option>
    </select>
</div>
 
- SanThe -

- SanThe -

26/01/2010 16:29:00
Quote Anchor link
Wat is de vraag?
 
- Jim  -

- Jim -

26/01/2010 16:34:00
Quote Anchor link
@SanThe
moet je zo'n lijstje nou in PHP gaan/laten maken of lekker statisch houden?
 
- -

- -

26/01/2010 16:36:00
Quote Anchor link
@Santhe @Jim: Volgens mij was de vraag of wij het script even voor de TS willen bouwen. Antwoord daarop: neen.
 
Eric osman

eric osman

26/01/2010 16:37:00
Quote Anchor link
wat john heeft gemaakt ken ik maar hij moet met mysql gaan werken omdat hij het ergens anders moet gaan weergeven ( de tijden )

mvg,eric osman
 
TJVB tvb

TJVB tvb

26/01/2010 16:39:00
Quote Anchor link
Eric osman, wat heb je zelf al gedaan? Of is dit een vacature? Dan moet die namelijk aangevuld worden met wat gegevens.
 
Roel -

Roel -

26/01/2010 16:45:00
Quote Anchor link
<select name="">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i = 1; $i < 25; $i++) {
    echo '<option value="'.$i.'">'.$i.':00</option>';
}

?>

</select>
 
- Jim  -

- Jim -

26/01/2010 16:50:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 26.01.2010 16:36:
@Santhe @Jim: Volgens mij was de vraag of wij het script even voor de TS willen bouwen. Antwoord daarop: neen.


We zijn hier toch niet bezig om scripts te bouwen voor iemand?
Mocht dat wel het geval zijn:
Hoe kan ik een OO website maken?? :p

En volgens mijn id +/- 80% van programmeren/scripten bewust zijn waar je mee bezig bent.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Jim -
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

26/01/2010 16:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
# Kijken of tijden zijn verzonden.
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {

    # Kijken of tijden bestaan
    if(isset($_POST['time1'],$_POST['time2'])) {
        
        # Kijken of de 2e tijd groter is dan de eerste
        if($_POST['time1'] < $_POST['time2']) {
            
            # Echo resultaat
            echo 'Van '.$_POST['time1'].':00 tot '.$_POST['time2'].':00';
            
            /* ... Plaats hier database update ... */
        }
        else {
    
            echo 'Fout: Je kan niet terug gaan in de tijd.';    
        }
    }

    else {
    
        echo 'Fout: Tijden zijn niet correct verzonden.';    
    }
}


# Form starten
echo '<form method="post" action="#">';

/* Maken 'vanaf' */
echo 'Vanaf: <select id="time1" name="time1" size="1">';

# 24 uur uitvoeren
for($i=1;$i<=24;$i++){
    
    # Schrijft alle uren
    echo '<option value="'.$i.'">'.$i.':00</option>';
}

echo '</select> ';

/* Maken 'tot' */
echo 'Tot: <select id="time2" name="time2" size="1">';

# 24 uur uitvoeren
for($i=1;$i<=24;$i++){
    
    # Schrijft alle uren
    echo '<option value="'.$i.'">'.$i.':00</option>';
}

echo '</select> ';

# Submit button
echo '<input type="submit" value="verzend"/>';

# Form sluiten
echo '</form>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Eric osman

eric osman

26/01/2010 17:10:00
Quote Anchor link
Nou kijk :

Mensen kunnen daar aanklikken van waneer tot waneer ze "seeden"

Dit word later aangegeven op een andere pagina.

mvg,ericosman
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

26/01/2010 17:22:00
Quote Anchor link
eric osman schreef op 26.01.2010 17:10:
Nou kijk :

Mensen kunnen daar aanklikken van waneer tot waneer ze "seeden"

Dit word later aangegeven op een andere pagina.

mvg,ericosman

Ja, je kan het zelf toch wel veranderen he?!:@*/
 
Eric osman

eric osman

26/01/2010 17:41:00
Quote Anchor link
nee dat kan ik niet ;)

en hij moet mee verzenden met de rest ;)
 
John D

John D

26/01/2010 17:56:00
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

26/01/2010 18:00:00
Quote Anchor link
eric osman schreef op 26.01.2010 17:41:
nee dat kan ik niet ;)


Dan is het jou probleem, mij maakt het niet uit of jou site wel of niet werkt..
 
Niels K

Niels K

26/01/2010 18:13:00
Quote Anchor link
Ten zij je Yearupie wat toe schuift natuurlijk:P
 
- Jim  -

- Jim -

26/01/2010 18:14:00
Quote Anchor link
Action wellicht aanpassen en:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
var_dump($_POST);
?>


plaatsen naar de 'submit controle'.
 
Roel -

Roel -

27/01/2010 12:29:00
Quote Anchor link
Wordt het niet eens tijd dat je echt eens PHP gaat leren?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roel -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.