var doorsturen "onzichtbaar"

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 22:09:00
Quote Anchor link
mischien zoek ik het te moeilijk maar ik kan geen oplossing bedenken om ervoor te zorgen dat als ik heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$code
= 12345;

echo "<img border='0' src=\"plaatje.php\">";
?>


plaatje.php genereert aan de hand van $code een plaatje, ik snap dat dit op deze manier natuurlijk niks weergeeft in het plaatje. maar mijn vraag is nu

hoe kan ik er voor zorgen dat ik dit wel krijg ZONDER plaatje.php?code=$code bijv te gebruiken.

hiermee wil ik dus aantonen dat het niet mogelijk is om $code de achterhalen zonder op bijv het plaatje te kijken.
Gewijzigd op 14/04/2004 22:10:00 door Arnoldxp
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:05:09
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 22:11:00
Quote Anchor link
Ik snap het niet helemaal ...
Je wilt zonder ?code=$code...
Waarom en wat wil je aantonen ?
 
Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 22:14:00
Quote Anchor link
nou ik wil vereficatie via een img maar de gebruiker (of robot) mag de code natuurlijk niet achterhalen, dus het mag niet via de url gePARSED worden zoals je dat doet via vraagtekens...
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 22:16:00
Quote Anchor link
Ow zo'n code ... ik snap wat je bedoelt...
Maar ik zou niet weten hoe...
ben wel nieuwsgierig...
 
Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 22:19:00
Quote Anchor link
ben dus niet je enige, dat scheelt. ik dacht eerst via database. maar als iemand dan zn F5 toets naar de filistijnen helpt, zit ik met een overvolle database...dus dat werd m niet, posten kan ook niet want dan word t wel heel complex om automatisch te submitten. tja ik weet t niet meer.
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 22:21:00
Quote Anchor link
Zoiets als dit is moeilijk te 8erhalen... mss kan je het gebruiken: (van php.net):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?php

  function bytexor($a,$b,$l)
  {

   $c="";
   for($i=0;$i<$l;$i++) {
     $c.=$a{$i}^$b{$i};
   }

   return($c);
  }

  function
binmd5($val)
  {

   return(pack("H*",md5($val)));
  }

  function
decrypt_md5($msg,$heslo)
  {

   $key=$heslo;$sifra="";
   $key1=binmd5($key);
   while($msg) {
     $m=substr($msg,0,16);
     $msg=substr($msg,16);
     $sifra.=$m=bytexor($m,$key1,16);
     $key1=binmd5($key.$key1.$m);
   }

   echo "\n";
   return($sifra);
  }

  function
crypt_md5($msg,$heslo)
  {

   $key=$heslo;$sifra="";
   $key1=binmd5($key);
   while($msg) {
     $m=substr($msg,0,16);
     $msg=substr($msg,16);
     $sifra.=bytexor($m,$key1,16);
     $key1=binmd5($key.$key1.$m);
   }

   echo "\n";
   return($sifra);
  }


// Example of usage...

$message = "This is a very long message, but it is very secret and important
and we need to keep the contents hidden from nasty people who might want to steal it."
;

$key = "secret key";

$crypted = crypt_md5($message, $key);
echo "Encoded = $crypted<BR>"; // returns ¦ý¼=¯ ¶òºÏ`¬ù<ÂH ­ëÇ{.‡1º{ïåÉ‘Ñ’JÞV£+ß³jŠeÎ

$uncrypted = decrypt_md5($crypted, $key);
echo "Unencoded = $uncrypted"; // returns This is a very long message (etc)

?>
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 22:22:00
Quote Anchor link
Even wat toelichten:
Je stuurt het WEL mee in de link maar dan op deze manier :P
Dus code=¦ý¼=¯ ¶òºÏ`¬ù<ÂH ­ëÇ{.‡1º{ïåÉ‘Ñ’JÞV£+ß³jŠeÎ (van het voorbeeld)
Dan op de andere page decrypt je het weer :)
 
Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 22:24:00
Quote Anchor link
ja dat begreep ik, bedankt voor de tip ik ga t ff uittesten
 
Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 22:29:00
Quote Anchor link
het is een manier maar je moet met me eens zijn dat deze ietsie omslagtig is, hij kan maar als iemand een betere oplossing heeft is deze welkom natuurlijk. iig bedankt mitch

arnoldxp
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 22:40:00
Quote Anchor link
Dat het omslachtig is zeekur, maar aangezien niemand anders nog met iets moois gekomen was en ik me deze functies herinnerde... wrom niet :P
Gewijzigd op 14/04/2004 22:42:00 door Mitch X
 
Rick

Rick

15/04/2004 01:33:00
Quote Anchor link
waarom heet die functie crypt_md5?
het is geen md5 en lijkt er niet eens op
 

15/04/2004 09:01:00
Quote Anchor link
Lkkr boeiend hoe die functie heet, alsie maar werkt :). Het jij mss een beter idee dan?
 
Peter Dorn

Peter Dorn

15/04/2004 10:06:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$code
= 12345;

echo "<img border='0' src=\"plaatje.php\">";
?>


In plaatje.php, kan je dan gewoon global $code; gebruiken volgens mij..

Als dat toch niet werkt, kan je van $code ook een session maken, en die vervolgens weer in plaatje.php uitlezen.
 
Peter Dorn

Peter Dorn

15/04/2004 10:06:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$code
= 12345;

echo "<img border='0' src=\"plaatje.php\">";
?>


In plaatje.php, kan je dan gewoon global $code; gebruiken volgens mij..

Als dat toch niet werkt, kan je van $code ook een session maken, en die vervolgens weer in plaatje.php uitlezen.
 
Peter Dorn

Peter Dorn

15/04/2004 10:07:00
Quote Anchor link
Oeps, per ongeluk 2x geklikt... ehm, bassie..! bug ;-)
 
Arnoldxp

arnoldxp

15/04/2004 15:04:00
Quote Anchor link
Quote:
Oeps, per ongeluk 2x geklikt... ehm, bassie..! bug ;-)


heb ik ook wel eens hoor

maar wat bedoel je precies met globals??
 
Arnoldxp

arnoldxp

15/04/2004 15:57:00
Quote Anchor link
ik heb het voor elkaar. met globals bedankt peter. natuurlijk zijn jullie nieuwsschierig naar de code:

-----aanmelden.php-----
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
$code
= 12345;

session_start();
$_SESSION['code'] = $code;

echo "<img border='0' src=\"code.php\">";
?>



-----code.php-----
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php

session_start();
$code = $_SESSION['code'];

//Maak plaatje aan
$plaatje = ImageCreateTrueColor(45,14);

//text is set
if (!isset($code)) $code = "ERROR";

//achtergrond kleur
$back = ImageColorAllocate($plaatje, 222, 222, 241);

//tekst kleur
$front = ImageColorAllocate($plaatje, 0, 0, 0);

//achtergrond kleuren
imagefill ($plaatje, 0, 0, $back);

//tekst schrijven
imagettftext ($plaatje, 14, 0, 0, 14, $front, "dig.ttf", $code);



// Schrijf de ouput weg
header("Content-type: image/jpeg");
ImageJPEG($plaatje, '', 90);
ImageDestroy($plaatje);
?>


bedankt iedereen

arnoldxp
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.