Variabel naam samenvoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »
Lars Groot

Lars Groot

31/08/2010 21:07:11
Quote Anchor link
Beste,

Hoe kan ik de naam van een variabele samenvoegen?

Hiermee bedoel ik bijv.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
for ($i = 1; ; $i++) {
    if ($data->strippag{$i} == "") {
        break;
    }
    $i2 = $i + 1;
    $i0 = $i - 1;
    if($i == 1){
        echo '<div id="'.$i.'" style="display:block;">';
    } else{
        echo '<div id="'.$i.'" style="display:none;">';
    }
    echo '<img src="'.$data->strippag{$i}.'" alt="'.$data->stripnaam.' pagina '.$i.'"><br />
    <br />';
    if($i != 1){
        echo '<input type="button" onclick="tab2(\''.$i0.'\', \''.$i.'\');" value="&laquo; Vorige pagina">';
    }
    echo '&nbsp;<b>Pagina '.$i.'</b>&nbsp;';
    if($data->strippag{$i2} != ""){
        echo '<input type="button" onclick="tab(\''.$i2.'\');" value="Volgende pagina &raquo;">';
    }
    echo '</div>';
}


Dan gaat het hierom:
if ($data->strippag{$i} == "") {
Ik wil graag dat die dus $data->strippag1 pakt als de $i 1 is, en als de $i 10 is, dan pakt ie $data->strippag10.

Alleen zo werkt het niet, en ook niet met een punt...

Weet iemand hoe ik dit wel kan doen?

Alvast bedankt!

Lars
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 12:19:28
 
Chris visser

chris visser

02/09/2010 23:01:22
Quote Anchor link
Het hele stukje code ziet er voor mijn gevoel nogal onlogisch uit.
Als ik het goed begrijp wil je een soort paginator maken?

Hieronder staat 1 van mijn functies die ervoor zorgt dat meerdere nieuwsberichten over meerdere pagina's verspreid worden. Tegelijkertijd maakt het voor elke pagina een link. Ik heb zoveel mogelijk engels commentaar erbij gezet om het overzichtelijk te maken. Misschien kun je dit gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
function nieuws($TeamID, $type)
{

  global $db, $admin;
  //count gb messages
    $counter = $db->sql_query("SELECT * FROM voetbal_berichten WHERE TeamID=".$TeamID." AND Type='".$type."' ORDER BY DatumTijd DESC");
    $totalResult = $db->sql_numrows();    
    //if($totalResult>30)
    //{
      //set maximum rows

      $maxRows = 30;
      $pages = ceil($totalResult/$maxRows);
      //Start pagination
      if(isset($_GET['page'])) { $showpage = $_GET['page']; }
      else { $showpage = $pages; }
      //No page given so start from 0 to maxRows-1 (to prevent 0 from being counted)
      if($showpage == 1) { $to = $totalResult; $from = $totalResult-$maxRows; }
      //page is given show last article on first page
      if($showpage > 1) { $to = ($totalResult-($maxRows*$showpage))+$maxRows; $from = $totalResult-($maxRows*$showpage); }
      //From cannot drop below zero
      if($from < 0) { $from = 0; }

      //for each page is a link available
    $page = 1;
      while($pages >= $page)
      {

        //make the active page bold
        if($showpage == $page) { $style = 'font-weight: bold;'; } else { $style = 'font-weight: normal'; }
          //show text for oldest page and newest page
        if($page == 1) { echo '<span style="float: right; '.$style.'"><a href="modules.php?name=Gastenboek&page='.$page.'">[oudste]</a></span>'; }
          elseif($page == $pages) { echo '<span style="float: right; '.$style.'"><a href="modules.php?name=Gastenboek&page='.$page.'">[nieuwste]</a></span>'; }
        else { echo '<span style="float: right; '.$style.'"><a href="modules.php?name=Gastenboek&page='.$page.'">['.$page.']</a></span>'; }
        $page++;
      }

      echo '<p />&nbsp;';
      //Show messages
      $from = mysql_real_escape_string($from);
      $to = mysql_real_escape_string($to);
    
      $result = $db->sql_query("SELECT * FROM voetbal_berichten WHERE TeamID=".$TeamID." AND Type='".$type."' ORDER BY DatumTijd DESC LIMIT ".$from.",".$to);
    //}
    //else
    //{
    //  $result = $db->sql_query("SELECT * FROM voetbal_nieuws ORDER BY DatumTijd DESC");
    //}

  $i=0;
    while ($message = $db->sql_fetchrow($result))
    {

      $i++;
      if($i <= 40)
        {

          $Datum = date('d-m-Y', $message['DatumTijd']);
            echo '    <div class="storytitle">';
        //echo '      <strong>Bijnaam: '.$message['Username'].'</strong>&nbsp; <span style="float: right; font-weight: normal; "><i>Geplaatst op '.$message['date'].'</i></span>';
            echo '      &nbsp;<span style="float: right; font-weight: normal; "><i>Geplaatst op '.$Datum.'</i></span>';
            echo '    </div>';
            echo '    <div class="main" style="min-height: 120px; padding: 3px;">';
            echo '    <img src="images/topics/'.$type.'.gif" Alt="'.$type.'" align="right" border="0">';
            echo        nl2br($message['Bericht']);
            echo '    </div>';;
          if(is_admin($admin))
          {

              echo '  &nbsp;<span style="float: right;">';
            echo '      <a href="modules.php?name=Voetbal&op=team&task='.$type.'&TeamID='.$TeamID.'&DeleteID='.$message['NieuwsID'].'" class="textboxbutton">Verwijder bericht</a>';
                echo '  </span>';
          }

            echo '<p />';
        }
    }    
}


?>
 
Pim -

Pim -

02/09/2010 23:30:30
Quote Anchor link
Wat je nu doet is onnodige, leer met arrays werken! http://php.net/manual/en/language.types.array.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.