Variabel naam samenvoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »
Lars Groot

Lars Groot

31/08/2010 21:07:11
Quote Anchor link
Beste,

Hoe kan ik de naam van een variabele samenvoegen?

Hiermee bedoel ik bijv.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
for ($i = 1; ; $i++) {
    if ($data->strippag{$i} == "") {
        break;
    }
    $i2 = $i + 1;
    $i0 = $i - 1;
    if($i == 1){
        echo '<div id="'.$i.'" style="display:block;">';
    } else{
        echo '<div id="'.$i.'" style="display:none;">';
    }
    echo '<img src="'.$data->strippag{$i}.'" alt="'.$data->stripnaam.' pagina '.$i.'"><br />
    <br />';
    if($i != 1){
        echo '<input type="button" onclick="tab2(\''.$i0.'\', \''.$i.'\');" value="&laquo; Vorige pagina">';
    }
    echo '&nbsp;<b>Pagina '.$i.'</b>&nbsp;';
    if($data->strippag{$i2} != ""){
        echo '<input type="button" onclick="tab(\''.$i2.'\');" value="Volgende pagina &raquo;">';
    }
    echo '</div>';
}


Dan gaat het hierom:
if ($data->strippag{$i} == "") {
Ik wil graag dat die dus $data->strippag1 pakt als de $i 1 is, en als de $i 10 is, dan pakt ie $data->strippag10.

Alleen zo werkt het niet, en ook niet met een punt...

Weet iemand hoe ik dit wel kan doen?

Alvast bedankt!

Lars
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 17:06:33
 
Chris visser

chris visser

02/09/2010 23:01:22
Quote Anchor link
Het hele stukje code ziet er voor mijn gevoel nogal onlogisch uit.
Als ik het goed begrijp wil je een soort paginator maken?

Hieronder staat 1 van mijn functies die ervoor zorgt dat meerdere nieuwsberichten over meerdere pagina's verspreid worden. Tegelijkertijd maakt het voor elke pagina een link. Ik heb zoveel mogelijk engels commentaar erbij gezet om het overzichtelijk te maken. Misschien kun je dit gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
function nieuws($TeamID, $type)
{

  global $db, $admin;
  //count gb messages
    $counter = $db->sql_query("SELECT * FROM voetbal_berichten WHERE TeamID=".$TeamID." AND Type='".$type."' ORDER BY DatumTijd DESC");
    $totalResult = $db->sql_numrows();    
    //if($totalResult>30)
    //{
      //set maximum rows

      $maxRows = 30;
      $pages = ceil($totalResult/$maxRows);
      //Start pagination
      if(isset($_GET['page'])) { $showpage = $_GET['page']; }
      else { $showpage = $pages; }
      //No page given so start from 0 to maxRows-1 (to prevent 0 from being counted)
      if($showpage == 1) { $to = $totalResult; $from = $totalResult-$maxRows; }
      //page is given show last article on first page
      if($showpage > 1) { $to = ($totalResult-($maxRows*$showpage))+$maxRows; $from = $totalResult-($maxRows*$showpage); }
      //From cannot drop below zero
      if($from < 0) { $from = 0; }

      //for each page is a link available
    $page = 1;
      while($pages >= $page)
      {

        //make the active page bold
        if($showpage == $page) { $style = 'font-weight: bold;'; } else { $style = 'font-weight: normal'; }
          //show text for oldest page and newest page
        if($page == 1) { echo '<span style="float: right; '.$style.'"><a href="modules.php?name=Gastenboek&page='.$page.'">[oudste]</a></span>'; }
          elseif($page == $pages) { echo '<span style="float: right; '.$style.'"><a href="modules.php?name=Gastenboek&page='.$page.'">[nieuwste]</a></span>'; }
        else { echo '<span style="float: right; '.$style.'"><a href="modules.php?name=Gastenboek&page='.$page.'">['.$page.']</a></span>'; }
        $page++;
      }

      echo '<p />&nbsp;';
      //Show messages
      $from = mysql_real_escape_string($from);
      $to = mysql_real_escape_string($to);
    
      $result = $db->sql_query("SELECT * FROM voetbal_berichten WHERE TeamID=".$TeamID." AND Type='".$type."' ORDER BY DatumTijd DESC LIMIT ".$from.",".$to);
    //}
    //else
    //{
    //  $result = $db->sql_query("SELECT * FROM voetbal_nieuws ORDER BY DatumTijd DESC");
    //}

  $i=0;
    while ($message = $db->sql_fetchrow($result))
    {

      $i++;
      if($i <= 40)
        {

          $Datum = date('d-m-Y', $message['DatumTijd']);
            echo '    <div class="storytitle">';
        //echo '      <strong>Bijnaam: '.$message['Username'].'</strong>&nbsp; <span style="float: right; font-weight: normal; "><i>Geplaatst op '.$message['date'].'</i></span>';
            echo '      &nbsp;<span style="float: right; font-weight: normal; "><i>Geplaatst op '.$Datum.'</i></span>';
            echo '    </div>';
            echo '    <div class="main" style="min-height: 120px; padding: 3px;">';
            echo '    <img src="images/topics/'.$type.'.gif" Alt="'.$type.'" align="right" border="0">';
            echo        nl2br($message['Bericht']);
            echo '    </div>';;
          if(is_admin($admin))
          {

              echo '  &nbsp;<span style="float: right;">';
            echo '      <a href="modules.php?name=Voetbal&op=team&task='.$type.'&TeamID='.$TeamID.'&DeleteID='.$message['NieuwsID'].'" class="textboxbutton">Verwijder bericht</a>';
                echo '  </span>';
          }

            echo '<p />';
        }
    }    
}


?>
 
Pim -

Pim -

02/09/2010 23:30:30
Quote Anchor link
Wat je nu doet is onnodige, leer met arrays werken! http://php.net/manual/en/language.types.array.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.