variabele benoemen op basis van tekst en andere variabele

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cor S

Cor S

07/01/2012 14:42:27
Quote Anchor link
Hallo mensen


weet even niet hoe ik dit oplos.

in db sla ik een variabele op. bijvoorbeeld: Hotel in Amsterdam.

nu moet ik om hem weer te vinden en zij $id op te halen een variabele benoemen $hotel die deels uit tekst en deels uit een variabele uit een andere tabel bestaat bijvoorbeeld: (de nadere tabel kent dus alleen de plaatsnaam )

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?


$hotel
= (Hotel in ($plaats));

?>


Dit kan zo niet, kan iemand me even 1 keer laten zien hoe ik tekst en variabelen zo in 1 regel aan elkaar kan koppelen.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:44:48
 
Jelle -

Jelle -

07/01/2012 14:54:48
Quote Anchor link
Like this?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$hotel
= 'Hotel in '.$plaats;

?>
Gewijzigd op 07/01/2012 14:55:06 door Jelle -
 
Cor S

Cor S

07/01/2012 15:04:58
Quote Anchor link
Ha, Jelle bedankt,

Meestal als ik paar uur zit te knoeien zie ik het effe niet meer en begin ik te knoeien.

THNX voor je moeite en hulp

Ik lees en begrijp wel code, en begin langzaam uit de knip en plakfase te groeien.
Af en toe wat hulp nodig zonder teveel technische taal en dan lukt het wel.
Gewijzigd op 07/01/2012 15:10:31 door Cor S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.