Variabele doorgeven JQuery Dialog Box

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »
Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

05/07/2013 11:25:22
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik ben bezig met een database te maken van alle apparaten in het bedrijf.

De apparaten worden weergegeven d.m.v. de accordion widget van JQuery & in elke tab staat de informatie van een apparaat + de optie om de informatie te wijzigen en de optie om het apparaat uit de database te verwijderen.

Maar nu zit ik met het probleem dat als ik bijvoorbeeld een GET variabele wil meegeven bij de link waarmee dat de dialog open gaat dat dat niet werkt.
De URL blijft gewoon: index.php

Hier is de code om het een beetje duidelijker te maken:


<!-- Dialog boxes Delete and Edit -->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
        //Delete Dialog
            echo('<div id="delete" style="display:none;" title="Delete Device">
            <form method="post" >
            <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
            <div class="ui-state-error ui-corner-all" style="padding: 0 .7em;">
                <p><span class="ui-icon ui-icon-alert" style="float: none; margin-right: .3em;"></span>
                <strong>Are you sure you want to delete this device?</strong><br />This action can\'t be undone! </p>
            </div>
            </div>
            <br />
            <div class="center"><button name="deleteConfirmed">Yes, Delete Device</button>
            <button id="closeDelete">No, Close Window</button></div>
            </form></div>'
);
            
            //If Delete form has been submitted
            if(isset($_POST['deleteConfirmed'])){
                if(isset($_GET['deleteID'])){
            $query="DELETE FROM information WHERE id='".$_GET['deleteID']."'";  
            mysql_query($query) or die(mysql_error());     
            
            echo('<div id="succesfull" title="Succesfully Deleted!">
            <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
            <div class="ui-state-highlight ui-corner-all" style="margin-top: 20px; padding: 0 .7em; text-align: center;">
                <p><span class="ui-icon ui-icon-info" style="float: left; margin-right: .3em;"></span>
                <strong>The device has succesfully been deleted!</strong><br />You will be redirected in 3 seconds <br /> or click <a href="index.php">here</a>.</p>
            </div>
        </div> <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="3; url=index.php">'
);
            
                }
else{
                    echo('ERROR! There was no delete ID defined!');
                }
    
            echo('</div>');        
            }
            
 -----------------------------------------------------------------------------
    
   <
h3><a href='#'>[code]<?php echo($row['name']); ?>
</a></h3>
   <div id="tabs-<?php echo($row['id']); ?>">
    
   <table style="width: 95%;">
   <tr><td rowspan="12"><img src="<?php echo ($row['type_image']);?>" width="200" height="180" /></td></tr>

        <tr><td colspan="2"><b><u>Device Information:</u></b></td></tr>
-------------------------------------------------------------------        
        </table>
        <p style="position: relative; margin-left: 550px; margin-top:-20px; display: block;"><a style="text-decoration: none;" id="openEdit" href="?editID=<?php echo $row['id']; ?>"><img src="style/edit.png" style="width: 50px; height: 50px" /></a>
        <a style="text-decoration: none;" id="openDelete" href="?deleteID=<?php echo $row['id']; ?>"><img src="style/delete.png" style="width: 50px; height: 50px" /></a>
        <a style="text-decoration: none;" href="#" onClick="window.open('print.php?id=<?php echo($row['id']); ?>', 'Print Barcode', 'status,width=300,height=130'); return false"><img alt="Print the barcode information" src="style/print.png" style="width:50px; height: 50px;"></a>
        
        </p>
        </div>
        
   <?php
   }
   echo("</div>");  
   }
 }


 
 
mysql_close($con);
  
    ?>
Gewijzigd op 05/07/2013 11:48:00 door Dimitri Van Reeth
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 11:27:15
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/07/2013 12:31:36
Quote Anchor link
Dimitri Van Reeth op 05/07/2013 11:25:22:
als ik bijvoorbeeld een GET variabele wil meegeven bij de link waarmee dat de dialog open gaat dat dat niet werkt.
De URL blijft gewoon: index.php


Toon daar eens code van.
Toon eens hoe die link er uit ziet, en hoe daarmee een dialog geöpend wordt.
Is dat met jQuery-ui dialog ( http://jqueryui.com/dialog/ )?
Toon ook die javascript code
Gewijzigd op 05/07/2013 12:34:29 door Kris Peeters
 
Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

05/07/2013 13:41:10
Quote Anchor link
Kris Peeters op 05/07/2013 12:31:36:
Dimitri Van Reeth op 05/07/2013 11:25:22:
als ik bijvoorbeeld een GET variabele wil meegeven bij de link waarmee dat de dialog open gaat dat dat niet werkt.
De URL blijft gewoon: index.php


Toon daar eens code van.
Toon eens hoe die link er uit ziet, en hoe daarmee een dialog geöpend wordt.
Is dat met jQuery-ui dialog ( http://jqueryui.com/dialog/ )?
Toon ook die javascript code

De informatie van alle devices word opgeroepen uit de database en dan in een accordian widget van JQuery toegevoegd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php

$result
= mysql_query("SELECT * FROM information WHERE (name LIKE '%".$zoekcriteria."%' OR type LIKE '%".$zoekcriteria."%' OR serial LIKE '%".$zoekcriteria."%' OR date LIKE '%".$zoekcriteria."%' OR owner LIKE '%".$zoekcriteria."%')") ;
    
    If(mysql_num_rows($result) !== 0){
    echo("<div id='accordion'>");
while($row = mysql_fetch_array($result))
   {

   ?>

   <h3><a href='#'><?php echo($row['name']); ?></a></h3>
   <div id="tabs-<?php echo($row['id']); ?>">
    
   <table style="width: 95%;">
   <tr><td rowspan="12"><img src="<?php echo ($row['type_image']);?>" width="200" height="180" /></td></tr>

        <tr><td colspan="2"><b><u>Device Information:</u></b></td></tr>
        <tr><td colspan="2"></td></tr>
        <tr><td><b>Device Name:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['name']);?></i></td></tr>
        <tr><td><b>Type:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['type']);?></i></td></tr>
        <tr><td><b>Serial:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['serial']);?></i></td></tr>
        <tr><td><b>Date:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['date']);?></i></td></tr>
        <tr><td><b>Owner:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['owner']);?></i></td></tr>
        <tr><td colspan="2"></td></tr>
        <tr><td><b>Barcode:</b></td><td><i>Press the print button to view the barcode.</i></td></tr>
        
        </table>
        <a style="text-decoration: none;" class="openDelete" href="?deleteID=<?php echo $row['id']; ?>"><img src="style/delete.png" style="width: 50px; height: 50px" /></a>
</div>
   <?php
   }
   echo("</div>");  
   }

?>


Elke Deleteknop van elk device heeft nu dus een eigen value gekregen met de ID van het device.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a style="text-decoration: none;" class="openDelete" href="?deleteID=<?php echo $row['id']; ?>"><img src="style/delete.png" /></a>


Als er op die link geklikt wordt dan word deze JavaScript code uitgevoerd van Jquery UI:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<script type="text/javascript">
            $(function(){
                $("#delete").dialog({
                    modal: true,
                    width: 450,
                    height: 220,
                    autoOpen: false
                });
                
                $('.openDelete').click(function(){
                                  $('#delete').dialog('open');
                                  return false;
                });

                                $("#accordion").accordion({
                collapsible: true,active:300,header: "h3", autoHeight: false
                });
            
            
        </script>


Deze Javascript code opent dan deze Dialog Box:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<div id="delete" style="display:none;" title="Delete Device">
            <form method="post" >
            <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
            <div class="ui-state-error ui-corner-all" style="padding: 0 .7em;">
                <p><span class="ui-icon ui-icon-alert" style="float: none; margin-right: .3em;"></span>
                <strong>Are you sure you want to delete this device?</strong><br />This action can\'t be undone! </p>
            </div>
            </div>
            <br />
            <div class="center"><button name="deleteConfirmed">Yes, Delete Device</button>
            </div>
            </form></div>


Als er in die DialogBox op deleteConfirmed wordt geklikt dan wordt dit scriptje gerunt om de waarde ervan te verwijderen uit de database:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
if(isset($_POST['deleteConfirmed'])){
                if(isset($_GET['deleteID'])){
            $query="DELETE FROM information WHERE id='".$_GET['deleteID']."'";  
            mysql_query($query) or die(mysql_error());     
            
            echo('<div id="succesfull" title="Succesfully Deleted!">
            <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
            <div class="ui-state-highlight ui-corner-all" style="margin-top: 20px; padding: 0 .7em; text-align: center;">
                <p><span class="ui-icon ui-icon-info" style="float: left; margin-right: .3em;"></span>
                <strong>The device has succesfully been deleted!</strong><br />You will be redirected in 3 seconds <br /> or click <a href="index.php">here</a>.</p>
            </div>
        </div> <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="3; url=index.php">'
);
            
                }
else{
                    echo('ERROR! There was no delete ID defined!');
                }
    
            echo('</div>');        
            }
?>


Hoe kan ik dus de $row['id'] meegeven naar de JQuery Dialog van de link waarop is geklikt?
Gewijzigd op 05/07/2013 13:42:17 door Dimitri Van Reeth
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/07/2013 14:23:26
Quote Anchor link
Okay, dat is duidelijk.

TO DO's voor jou:
- Maak links op deze manier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 echo '<a class="openDelete" data-id="' . $row['id'] . '">' . $row['name'] . '</a>';
?>

(EDIT: o ja, jij zet daar een delete <img>. Dat mag uiteraard ook. )

Bij het klikken op de link wordt eerst het data-id attribute gelezen. Die zetten we dan in een <input type="hidden">

Dat wordt dus mee gestuurd met het formulier en vind jij dus terug als $_POST['id']

- Vergeet niet die hidden input toe te voegen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="hidden" name="id" id="item_id">


- Zie mijn javascript ...

Hier een uitgewerkt voorbeeld.
Je kan dit copy/pasten en testen as is.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
// controleren of de id is meegegeven
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {
  echo 'id van het item dat je wil deleten: ' . $_POST['id'] .'<br>';
}

?>

<!doctype html>
<html>
  <head>
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.min.js"></script>
    <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.10.3/jquery-ui.min.js"></script>
    <script language="Javascript">
    $(function(){
      $("#delete").dialog({
          modal: true,
          width: 450,
          height: 220,
          autoOpen: false
      });
      $('.openDelete').click(function(e) {
        // we lezen de id van de link, die in data-id="..." staat.
        var id= $(this).data('id');
        // We steken die id in een hidden <input>
        $('#item_id').val(id);
        // en dan openen we de dialog
        $('#delete').dialog('open');
        // return false;   // dit werkt niet in jQuery
         e.preventDefault(); // dit werkt wel.
      });
      $("#accordion").accordion({
        collapsible: true,active:300,header: "h3", autoHeight: false
      });
        
    });
    </script>
  </head>
  <body>
  
  <a class="openDelete" data-id="5">Foo</a><br>
  <a class="openDelete" data-id="8">Bar</a><br>
  <a class="openDelete" data-id="10">Hello</a><br>

  <div id="delete" style="display:none;" title="Delete Device">
    
    <form method="post" >
      <input type="hidden" name="id" id="item_id">
      <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
        <div class="ui-state-error ui-corner-all" style="padding: 0 .7em;">
          <p><span class="ui-icon ui-icon-alert" style="float: none; margin-right: .3em;"></span>
          <strong>Are you sure you want to delete this device?</strong><br />This action can\'t be undone! </p>
        </div>
      </div>
      <br />
      <div class="center"><button name="deleteConfirmed">Yes, Delete Device</button></div>
    </form>
    
  </div>
  
  </body>
</html>


Zal dat lukken?
Gewijzigd op 05/07/2013 14:51:54 door Kris Peeters
 
Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

08/07/2013 09:58:47
Quote Anchor link
Bedankt het is gelukt!

Nu heb ik nog 1 vraag. Hoe kan ik deze variabele rechtstreeks oproepen in PHP?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var id= $(this).data('id');


Toevoeging op 08/07/2013 10:07:28:

Om het misschien iets duidelijker te maken:

Ik heb nu ook een knop om te inhoud te wijzigen. Maa rnu heb ik die id nodig om het formulier op te vullen met de waarden ervan.

Dus ik wil de id gebruiken om een SELECT query uit te voeren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
<div id="edit" style="display:none;" title="Edit Device Information">
            <
form method="post">
            [
code]<?php $query5 = "SELECT * FROM information WHERE id='?????????'";
                          mysql_query($query5);

            <
table style="width: 95%;">
        <
tr><td colspan="2"><b><u>Device Information:</u></b></td></tr>
        <
tr><td><b>Device Name:</b></td><td style="text-align:left;"><input autofocus="autofocus" value="<?php echo $row1['deviceName']; ?>" class="register_field" type="text" name="deviceName" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Type:</b></td><td style="text-align:left;"><input value="<?php echo $row1['type']; ?>" id="autocomplete" style="width: 250px; margin-right:-100px; text-align: center;" type="text" name="type" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Type Image:</b></td><td><input class="register_field" style="cursor:pointer;" onClick="openKCFinder(this);" readonly="readonly" value="<?php echo $_row1['type_image']; ?>"  type="text" name="type_image" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Serial:</b></td><td style="text-align:left;"><input value="<?php echo $row1['serial']; ?>" class="register_field" type="text" name="serial" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Date:</b></td><td style="text-align:left;"><input value="<?php echo $row1['date']; ?>" class="register_field" type="text" name="date" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Owner:</b></td><td style="text-align:left;"><input value="<?php echo $row1['owner']; ?>" class="register_field" type="text" name="owner" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Description:</b></td><td style="text-align:left;"><textarea value="<?php echo $row1['description']; ?>" name="description" rows="4" cols="30" style="margin-right:-110px;"></textarea></td></tr>
        
        <
/table>
            <
div class="center"><button name="editConfirmed">Save!</button>
            <
/div>
            <
/form></div> ?>
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/07/2013 11:15:56
Quote Anchor link
Wat gebeurt er als de gebruiker op die knop duwt?

Het simpelse is om daar een <a> van te maken

<a href="index.php?action=update&id=' . $_row['id'] . '"><img src="edit.png"></a>
Dan vind je die terug als$_GET['id']
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.