Variabele doorgeven JQuery Dialog Box

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »
Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

05/07/2013 11:25:22
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik ben bezig met een database te maken van alle apparaten in het bedrijf.

De apparaten worden weergegeven d.m.v. de accordion widget van JQuery & in elke tab staat de informatie van een apparaat + de optie om de informatie te wijzigen en de optie om het apparaat uit de database te verwijderen.

Maar nu zit ik met het probleem dat als ik bijvoorbeeld een GET variabele wil meegeven bij de link waarmee dat de dialog open gaat dat dat niet werkt.
De URL blijft gewoon: index.php

Hier is de code om het een beetje duidelijker te maken:


<!-- Dialog boxes Delete and Edit -->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
        //Delete Dialog
            echo('<div id="delete" style="display:none;" title="Delete Device">
            <form method="post" >
            <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
            <div class="ui-state-error ui-corner-all" style="padding: 0 .7em;">
                <p><span class="ui-icon ui-icon-alert" style="float: none; margin-right: .3em;"></span>
                <strong>Are you sure you want to delete this device?</strong><br />This action can\'t be undone! </p>
            </div>
            </div>
            <br />
            <div class="center"><button name="deleteConfirmed">Yes, Delete Device</button>
            <button id="closeDelete">No, Close Window</button></div>
            </form></div>'
);
            
            //If Delete form has been submitted
            if(isset($_POST['deleteConfirmed'])){
                if(isset($_GET['deleteID'])){
            $query="DELETE FROM information WHERE id='".$_GET['deleteID']."'";  
            mysql_query($query) or die(mysql_error());     
            
            echo('<div id="succesfull" title="Succesfully Deleted!">
            <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
            <div class="ui-state-highlight ui-corner-all" style="margin-top: 20px; padding: 0 .7em; text-align: center;">
                <p><span class="ui-icon ui-icon-info" style="float: left; margin-right: .3em;"></span>
                <strong>The device has succesfully been deleted!</strong><br />You will be redirected in 3 seconds <br /> or click <a href="index.php">here</a>.</p>
            </div>
        </div> <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="3; url=index.php">'
);
            
                }
else{
                    echo('ERROR! There was no delete ID defined!');
                }
    
            echo('</div>');        
            }
            
 -----------------------------------------------------------------------------
    
   <
h3><a href='#'>[code]<?php echo($row['name']); ?>
</a></h3>
   <div id="tabs-<?php echo($row['id']); ?>">
    
   <table style="width: 95%;">
   <tr><td rowspan="12"><img src="<?php echo ($row['type_image']);?>" width="200" height="180" /></td></tr>

        <tr><td colspan="2"><b><u>Device Information:</u></b></td></tr>
-------------------------------------------------------------------        
        </table>
        <p style="position: relative; margin-left: 550px; margin-top:-20px; display: block;"><a style="text-decoration: none;" id="openEdit" href="?editID=<?php echo $row['id']; ?>"><img src="style/edit.png" style="width: 50px; height: 50px" /></a>
        <a style="text-decoration: none;" id="openDelete" href="?deleteID=<?php echo $row['id']; ?>"><img src="style/delete.png" style="width: 50px; height: 50px" /></a>
        <a style="text-decoration: none;" href="#" onClick="window.open('print.php?id=<?php echo($row['id']); ?>', 'Print Barcode', 'status,width=300,height=130'); return false"><img alt="Print the barcode information" src="style/print.png" style="width:50px; height: 50px;"></a>
        
        </p>
        </div>
        
   <?php
   }
   echo("</div>");  
   }
 }


 
 
mysql_close($con);
  
    ?>
Gewijzigd op 05/07/2013 11:48:00 door Dimitri Van Reeth
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:08:57
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/07/2013 12:31:36
Quote Anchor link
Dimitri Van Reeth op 05/07/2013 11:25:22:
als ik bijvoorbeeld een GET variabele wil meegeven bij de link waarmee dat de dialog open gaat dat dat niet werkt.
De URL blijft gewoon: index.php


Toon daar eens code van.
Toon eens hoe die link er uit ziet, en hoe daarmee een dialog geöpend wordt.
Is dat met jQuery-ui dialog ( http://jqueryui.com/dialog/ )?
Toon ook die javascript code
Gewijzigd op 05/07/2013 12:34:29 door Kris Peeters
 
Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

05/07/2013 13:41:10
Quote Anchor link
Kris Peeters op 05/07/2013 12:31:36:
Dimitri Van Reeth op 05/07/2013 11:25:22:
als ik bijvoorbeeld een GET variabele wil meegeven bij de link waarmee dat de dialog open gaat dat dat niet werkt.
De URL blijft gewoon: index.php


Toon daar eens code van.
Toon eens hoe die link er uit ziet, en hoe daarmee een dialog geöpend wordt.
Is dat met jQuery-ui dialog ( http://jqueryui.com/dialog/ )?
Toon ook die javascript code

De informatie van alle devices word opgeroepen uit de database en dan in een accordian widget van JQuery toegevoegd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php

$result
= mysql_query("SELECT * FROM information WHERE (name LIKE '%".$zoekcriteria."%' OR type LIKE '%".$zoekcriteria."%' OR serial LIKE '%".$zoekcriteria."%' OR date LIKE '%".$zoekcriteria."%' OR owner LIKE '%".$zoekcriteria."%')") ;
    
    If(mysql_num_rows($result) !== 0){
    echo("<div id='accordion'>");
while($row = mysql_fetch_array($result))
   {

   ?>

   <h3><a href='#'><?php echo($row['name']); ?></a></h3>
   <div id="tabs-<?php echo($row['id']); ?>">
    
   <table style="width: 95%;">
   <tr><td rowspan="12"><img src="<?php echo ($row['type_image']);?>" width="200" height="180" /></td></tr>

        <tr><td colspan="2"><b><u>Device Information:</u></b></td></tr>
        <tr><td colspan="2"></td></tr>
        <tr><td><b>Device Name:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['name']);?></i></td></tr>
        <tr><td><b>Type:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['type']);?></i></td></tr>
        <tr><td><b>Serial:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['serial']);?></i></td></tr>
        <tr><td><b>Date:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['date']);?></i></td></tr>
        <tr><td><b>Owner:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['owner']);?></i></td></tr>
        <tr><td colspan="2"></td></tr>
        <tr><td><b>Barcode:</b></td><td><i>Press the print button to view the barcode.</i></td></tr>
        
        </table>
        <a style="text-decoration: none;" class="openDelete" href="?deleteID=<?php echo $row['id']; ?>"><img src="style/delete.png" style="width: 50px; height: 50px" /></a>
</div>
   <?php
   }
   echo("</div>");  
   }

?>


Elke Deleteknop van elk device heeft nu dus een eigen value gekregen met de ID van het device.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a style="text-decoration: none;" class="openDelete" href="?deleteID=<?php echo $row['id']; ?>"><img src="style/delete.png" /></a>


Als er op die link geklikt wordt dan word deze JavaScript code uitgevoerd van Jquery UI:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<script type="text/javascript">
            $(function(){
                $("#delete").dialog({
                    modal: true,
                    width: 450,
                    height: 220,
                    autoOpen: false
                });
                
                $('.openDelete').click(function(){
                                  $('#delete').dialog('open');
                                  return false;
                });

                                $("#accordion").accordion({
                collapsible: true,active:300,header: "h3", autoHeight: false
                });
            
            
        </script>


Deze Javascript code opent dan deze Dialog Box:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<div id="delete" style="display:none;" title="Delete Device">
            <form method="post" >
            <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
            <div class="ui-state-error ui-corner-all" style="padding: 0 .7em;">
                <p><span class="ui-icon ui-icon-alert" style="float: none; margin-right: .3em;"></span>
                <strong>Are you sure you want to delete this device?</strong><br />This action can\'t be undone! </p>
            </div>
            </div>
            <br />
            <div class="center"><button name="deleteConfirmed">Yes, Delete Device</button>
            </div>
            </form></div>


Als er in die DialogBox op deleteConfirmed wordt geklikt dan wordt dit scriptje gerunt om de waarde ervan te verwijderen uit de database:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
if(isset($_POST['deleteConfirmed'])){
                if(isset($_GET['deleteID'])){
            $query="DELETE FROM information WHERE id='".$_GET['deleteID']."'";  
            mysql_query($query) or die(mysql_error());     
            
            echo('<div id="succesfull" title="Succesfully Deleted!">
            <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
            <div class="ui-state-highlight ui-corner-all" style="margin-top: 20px; padding: 0 .7em; text-align: center;">
                <p><span class="ui-icon ui-icon-info" style="float: left; margin-right: .3em;"></span>
                <strong>The device has succesfully been deleted!</strong><br />You will be redirected in 3 seconds <br /> or click <a href="index.php">here</a>.</p>
            </div>
        </div> <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="3; url=index.php">'
);
            
                }
else{
                    echo('ERROR! There was no delete ID defined!');
                }
    
            echo('</div>');        
            }
?>


Hoe kan ik dus de $row['id'] meegeven naar de JQuery Dialog van de link waarop is geklikt?
Gewijzigd op 05/07/2013 13:42:17 door Dimitri Van Reeth
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/07/2013 14:23:26
Quote Anchor link
Okay, dat is duidelijk.

TO DO's voor jou:
- Maak links op deze manier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 echo '<a class="openDelete" data-id="' . $row['id'] . '">' . $row['name'] . '</a>';
?>

(EDIT: o ja, jij zet daar een delete <img>. Dat mag uiteraard ook. )

Bij het klikken op de link wordt eerst het data-id attribute gelezen. Die zetten we dan in een <input type="hidden">

Dat wordt dus mee gestuurd met het formulier en vind jij dus terug als $_POST['id']

- Vergeet niet die hidden input toe te voegen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="hidden" name="id" id="item_id">


- Zie mijn javascript ...

Hier een uitgewerkt voorbeeld.
Je kan dit copy/pasten en testen as is.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
// controleren of de id is meegegeven
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {
  echo 'id van het item dat je wil deleten: ' . $_POST['id'] .'<br>';
}

?>

<!doctype html>
<html>
  <head>
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.min.js"></script>
    <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.10.3/jquery-ui.min.js"></script>
    <script language="Javascript">
    $(function(){
      $("#delete").dialog({
          modal: true,
          width: 450,
          height: 220,
          autoOpen: false
      });
      $('.openDelete').click(function(e) {
        // we lezen de id van de link, die in data-id="..." staat.
        var id= $(this).data('id');
        // We steken die id in een hidden <input>
        $('#item_id').val(id);
        // en dan openen we de dialog
        $('#delete').dialog('open');
        // return false;   // dit werkt niet in jQuery
         e.preventDefault(); // dit werkt wel.
      });
      $("#accordion").accordion({
        collapsible: true,active:300,header: "h3", autoHeight: false
      });
        
    });
    </script>
  </head>
  <body>
  
  <a class="openDelete" data-id="5">Foo</a><br>
  <a class="openDelete" data-id="8">Bar</a><br>
  <a class="openDelete" data-id="10">Hello</a><br>

  <div id="delete" style="display:none;" title="Delete Device">
    
    <form method="post" >
      <input type="hidden" name="id" id="item_id">
      <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
        <div class="ui-state-error ui-corner-all" style="padding: 0 .7em;">
          <p><span class="ui-icon ui-icon-alert" style="float: none; margin-right: .3em;"></span>
          <strong>Are you sure you want to delete this device?</strong><br />This action can\'t be undone! </p>
        </div>
      </div>
      <br />
      <div class="center"><button name="deleteConfirmed">Yes, Delete Device</button></div>
    </form>
    
  </div>
  
  </body>
</html>


Zal dat lukken?
Gewijzigd op 05/07/2013 14:51:54 door Kris Peeters
 
Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

08/07/2013 09:58:47
Quote Anchor link
Bedankt het is gelukt!

Nu heb ik nog 1 vraag. Hoe kan ik deze variabele rechtstreeks oproepen in PHP?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var id= $(this).data('id');


Toevoeging op 08/07/2013 10:07:28:

Om het misschien iets duidelijker te maken:

Ik heb nu ook een knop om te inhoud te wijzigen. Maa rnu heb ik die id nodig om het formulier op te vullen met de waarden ervan.

Dus ik wil de id gebruiken om een SELECT query uit te voeren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
<div id="edit" style="display:none;" title="Edit Device Information">
            <
form method="post">
            [
code]<?php $query5 = "SELECT * FROM information WHERE id='?????????'";
                          mysql_query($query5);

            <
table style="width: 95%;">
        <
tr><td colspan="2"><b><u>Device Information:</u></b></td></tr>
        <
tr><td><b>Device Name:</b></td><td style="text-align:left;"><input autofocus="autofocus" value="<?php echo $row1['deviceName']; ?>" class="register_field" type="text" name="deviceName" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Type:</b></td><td style="text-align:left;"><input value="<?php echo $row1['type']; ?>" id="autocomplete" style="width: 250px; margin-right:-100px; text-align: center;" type="text" name="type" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Type Image:</b></td><td><input class="register_field" style="cursor:pointer;" onClick="openKCFinder(this);" readonly="readonly" value="<?php echo $_row1['type_image']; ?>"  type="text" name="type_image" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Serial:</b></td><td style="text-align:left;"><input value="<?php echo $row1['serial']; ?>" class="register_field" type="text" name="serial" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Date:</b></td><td style="text-align:left;"><input value="<?php echo $row1['date']; ?>" class="register_field" type="text" name="date" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Owner:</b></td><td style="text-align:left;"><input value="<?php echo $row1['owner']; ?>" class="register_field" type="text" name="owner" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Description:</b></td><td style="text-align:left;"><textarea value="<?php echo $row1['description']; ?>" name="description" rows="4" cols="30" style="margin-right:-110px;"></textarea></td></tr>
        
        <
/table>
            <
div class="center"><button name="editConfirmed">Save!</button>
            <
/div>
            <
/form></div> ?>
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/07/2013 11:15:56
Quote Anchor link
Wat gebeurt er als de gebruiker op die knop duwt?

Het simpelse is om daar een <a> van te maken

<a href="index.php?action=update&id=' . $_row['id'] . '"><img src="edit.png"></a>
Dan vind je die terug als$_GET['id']
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.