Variabele doorgeven JQuery Dialog Box

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »
Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

05/07/2013 11:25:22
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik ben bezig met een database te maken van alle apparaten in het bedrijf.

De apparaten worden weergegeven d.m.v. de accordion widget van JQuery & in elke tab staat de informatie van een apparaat + de optie om de informatie te wijzigen en de optie om het apparaat uit de database te verwijderen.

Maar nu zit ik met het probleem dat als ik bijvoorbeeld een GET variabele wil meegeven bij de link waarmee dat de dialog open gaat dat dat niet werkt.
De URL blijft gewoon: index.php

Hier is de code om het een beetje duidelijker te maken:


<!-- Dialog boxes Delete and Edit -->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
        //Delete Dialog
            echo('<div id="delete" style="display:none;" title="Delete Device">
            <form method="post" >
            <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
            <div class="ui-state-error ui-corner-all" style="padding: 0 .7em;">
                <p><span class="ui-icon ui-icon-alert" style="float: none; margin-right: .3em;"></span>
                <strong>Are you sure you want to delete this device?</strong><br />This action can\'t be undone! </p>
            </div>
            </div>
            <br />
            <div class="center"><button name="deleteConfirmed">Yes, Delete Device</button>
            <button id="closeDelete">No, Close Window</button></div>
            </form></div>'
);
            
            //If Delete form has been submitted
            if(isset($_POST['deleteConfirmed'])){
                if(isset($_GET['deleteID'])){
            $query="DELETE FROM information WHERE id='".$_GET['deleteID']."'";  
            mysql_query($query) or die(mysql_error());     
            
            echo('<div id="succesfull" title="Succesfully Deleted!">
            <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
            <div class="ui-state-highlight ui-corner-all" style="margin-top: 20px; padding: 0 .7em; text-align: center;">
                <p><span class="ui-icon ui-icon-info" style="float: left; margin-right: .3em;"></span>
                <strong>The device has succesfully been deleted!</strong><br />You will be redirected in 3 seconds <br /> or click <a href="index.php">here</a>.</p>
            </div>
        </div> <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="3; url=index.php">'
);
            
                }
else{
                    echo('ERROR! There was no delete ID defined!');
                }
    
            echo('</div>');        
            }
            
 -----------------------------------------------------------------------------
    
   <
h3><a href='#'>[code]<?php echo($row['name']); ?>
</a></h3>
   <div id="tabs-<?php echo($row['id']); ?>">
    
   <table style="width: 95%;">
   <tr><td rowspan="12"><img src="<?php echo ($row['type_image']);?>" width="200" height="180" /></td></tr>

        <tr><td colspan="2"><b><u>Device Information:</u></b></td></tr>
-------------------------------------------------------------------        
        </table>
        <p style="position: relative; margin-left: 550px; margin-top:-20px; display: block;"><a style="text-decoration: none;" id="openEdit" href="?editID=<?php echo $row['id']; ?>"><img src="style/edit.png" style="width: 50px; height: 50px" /></a>
        <a style="text-decoration: none;" id="openDelete" href="?deleteID=<?php echo $row['id']; ?>"><img src="style/delete.png" style="width: 50px; height: 50px" /></a>
        <a style="text-decoration: none;" href="#" onClick="window.open('print.php?id=<?php echo($row['id']); ?>', 'Print Barcode', 'status,width=300,height=130'); return false"><img alt="Print the barcode information" src="style/print.png" style="width:50px; height: 50px;"></a>
        
        </p>
        </div>
        
   <?php
   }
   echo("</div>");  
   }
 }


 
 
mysql_close($con);
  
    ?>
Gewijzigd op 05/07/2013 11:48:00 door Dimitri Van Reeth
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 17:18:22
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/07/2013 12:31:36
Quote Anchor link
Dimitri Van Reeth op 05/07/2013 11:25:22:
als ik bijvoorbeeld een GET variabele wil meegeven bij de link waarmee dat de dialog open gaat dat dat niet werkt.
De URL blijft gewoon: index.php


Toon daar eens code van.
Toon eens hoe die link er uit ziet, en hoe daarmee een dialog geöpend wordt.
Is dat met jQuery-ui dialog ( http://jqueryui.com/dialog/ )?
Toon ook die javascript code
Gewijzigd op 05/07/2013 12:34:29 door Kris Peeters
 
Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

05/07/2013 13:41:10
Quote Anchor link
Kris Peeters op 05/07/2013 12:31:36:
Dimitri Van Reeth op 05/07/2013 11:25:22:
als ik bijvoorbeeld een GET variabele wil meegeven bij de link waarmee dat de dialog open gaat dat dat niet werkt.
De URL blijft gewoon: index.php


Toon daar eens code van.
Toon eens hoe die link er uit ziet, en hoe daarmee een dialog geöpend wordt.
Is dat met jQuery-ui dialog ( http://jqueryui.com/dialog/ )?
Toon ook die javascript code

De informatie van alle devices word opgeroepen uit de database en dan in een accordian widget van JQuery toegevoegd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php

$result
= mysql_query("SELECT * FROM information WHERE (name LIKE '%".$zoekcriteria."%' OR type LIKE '%".$zoekcriteria."%' OR serial LIKE '%".$zoekcriteria."%' OR date LIKE '%".$zoekcriteria."%' OR owner LIKE '%".$zoekcriteria."%')") ;
    
    If(mysql_num_rows($result) !== 0){
    echo("<div id='accordion'>");
while($row = mysql_fetch_array($result))
   {

   ?>

   <h3><a href='#'><?php echo($row['name']); ?></a></h3>
   <div id="tabs-<?php echo($row['id']); ?>">
    
   <table style="width: 95%;">
   <tr><td rowspan="12"><img src="<?php echo ($row['type_image']);?>" width="200" height="180" /></td></tr>

        <tr><td colspan="2"><b><u>Device Information:</u></b></td></tr>
        <tr><td colspan="2"></td></tr>
        <tr><td><b>Device Name:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['name']);?></i></td></tr>
        <tr><td><b>Type:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['type']);?></i></td></tr>
        <tr><td><b>Serial:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['serial']);?></i></td></tr>
        <tr><td><b>Date:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['date']);?></i></td></tr>
        <tr><td><b>Owner:</b></td><td style="text-align:left;"><i><?php echo ($row['owner']);?></i></td></tr>
        <tr><td colspan="2"></td></tr>
        <tr><td><b>Barcode:</b></td><td><i>Press the print button to view the barcode.</i></td></tr>
        
        </table>
        <a style="text-decoration: none;" class="openDelete" href="?deleteID=<?php echo $row['id']; ?>"><img src="style/delete.png" style="width: 50px; height: 50px" /></a>
</div>
   <?php
   }
   echo("</div>");  
   }

?>


Elke Deleteknop van elk device heeft nu dus een eigen value gekregen met de ID van het device.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a style="text-decoration: none;" class="openDelete" href="?deleteID=<?php echo $row['id']; ?>"><img src="style/delete.png" /></a>


Als er op die link geklikt wordt dan word deze JavaScript code uitgevoerd van Jquery UI:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<script type="text/javascript">
            $(function(){
                $("#delete").dialog({
                    modal: true,
                    width: 450,
                    height: 220,
                    autoOpen: false
                });
                
                $('.openDelete').click(function(){
                                  $('#delete').dialog('open');
                                  return false;
                });

                                $("#accordion").accordion({
                collapsible: true,active:300,header: "h3", autoHeight: false
                });
            
            
        </script>


Deze Javascript code opent dan deze Dialog Box:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<div id="delete" style="display:none;" title="Delete Device">
            <form method="post" >
            <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
            <div class="ui-state-error ui-corner-all" style="padding: 0 .7em;">
                <p><span class="ui-icon ui-icon-alert" style="float: none; margin-right: .3em;"></span>
                <strong>Are you sure you want to delete this device?</strong><br />This action can\'t be undone! </p>
            </div>
            </div>
            <br />
            <div class="center"><button name="deleteConfirmed">Yes, Delete Device</button>
            </div>
            </form></div>


Als er in die DialogBox op deleteConfirmed wordt geklikt dan wordt dit scriptje gerunt om de waarde ervan te verwijderen uit de database:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
if(isset($_POST['deleteConfirmed'])){
                if(isset($_GET['deleteID'])){
            $query="DELETE FROM information WHERE id='".$_GET['deleteID']."'";  
            mysql_query($query) or die(mysql_error());     
            
            echo('<div id="succesfull" title="Succesfully Deleted!">
            <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
            <div class="ui-state-highlight ui-corner-all" style="margin-top: 20px; padding: 0 .7em; text-align: center;">
                <p><span class="ui-icon ui-icon-info" style="float: left; margin-right: .3em;"></span>
                <strong>The device has succesfully been deleted!</strong><br />You will be redirected in 3 seconds <br /> or click <a href="index.php">here</a>.</p>
            </div>
        </div> <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="3; url=index.php">'
);
            
                }
else{
                    echo('ERROR! There was no delete ID defined!');
                }
    
            echo('</div>');        
            }
?>


Hoe kan ik dus de $row['id'] meegeven naar de JQuery Dialog van de link waarop is geklikt?
Gewijzigd op 05/07/2013 13:42:17 door Dimitri Van Reeth
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/07/2013 14:23:26
Quote Anchor link
Okay, dat is duidelijk.

TO DO's voor jou:
- Maak links op deze manier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 echo '<a class="openDelete" data-id="' . $row['id'] . '">' . $row['name'] . '</a>';
?>

(EDIT: o ja, jij zet daar een delete <img>. Dat mag uiteraard ook. )

Bij het klikken op de link wordt eerst het data-id attribute gelezen. Die zetten we dan in een <input type="hidden">

Dat wordt dus mee gestuurd met het formulier en vind jij dus terug als $_POST['id']

- Vergeet niet die hidden input toe te voegen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="hidden" name="id" id="item_id">


- Zie mijn javascript ...

Hier een uitgewerkt voorbeeld.
Je kan dit copy/pasten en testen as is.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
// controleren of de id is meegegeven
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {
  echo 'id van het item dat je wil deleten: ' . $_POST['id'] .'<br>';
}

?>

<!doctype html>
<html>
  <head>
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.min.js"></script>
    <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.10.3/jquery-ui.min.js"></script>
    <script language="Javascript">
    $(function(){
      $("#delete").dialog({
          modal: true,
          width: 450,
          height: 220,
          autoOpen: false
      });
      $('.openDelete').click(function(e) {
        // we lezen de id van de link, die in data-id="..." staat.
        var id= $(this).data('id');
        // We steken die id in een hidden <input>
        $('#item_id').val(id);
        // en dan openen we de dialog
        $('#delete').dialog('open');
        // return false;   // dit werkt niet in jQuery
         e.preventDefault(); // dit werkt wel.
      });
      $("#accordion").accordion({
        collapsible: true,active:300,header: "h3", autoHeight: false
      });
        
    });
    </script>
  </head>
  <body>
  
  <a class="openDelete" data-id="5">Foo</a><br>
  <a class="openDelete" data-id="8">Bar</a><br>
  <a class="openDelete" data-id="10">Hello</a><br>

  <div id="delete" style="display:none;" title="Delete Device">
    
    <form method="post" >
      <input type="hidden" name="id" id="item_id">
      <div class="ui-widget" style="text-align: center;">
        <div class="ui-state-error ui-corner-all" style="padding: 0 .7em;">
          <p><span class="ui-icon ui-icon-alert" style="float: none; margin-right: .3em;"></span>
          <strong>Are you sure you want to delete this device?</strong><br />This action can\'t be undone! </p>
        </div>
      </div>
      <br />
      <div class="center"><button name="deleteConfirmed">Yes, Delete Device</button></div>
    </form>
    
  </div>
  
  </body>
</html>


Zal dat lukken?
Gewijzigd op 05/07/2013 14:51:54 door Kris Peeters
 
Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

08/07/2013 09:58:47
Quote Anchor link
Bedankt het is gelukt!

Nu heb ik nog 1 vraag. Hoe kan ik deze variabele rechtstreeks oproepen in PHP?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var id= $(this).data('id');


Toevoeging op 08/07/2013 10:07:28:

Om het misschien iets duidelijker te maken:

Ik heb nu ook een knop om te inhoud te wijzigen. Maa rnu heb ik die id nodig om het formulier op te vullen met de waarden ervan.

Dus ik wil de id gebruiken om een SELECT query uit te voeren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
<div id="edit" style="display:none;" title="Edit Device Information">
            <
form method="post">
            [
code]<?php $query5 = "SELECT * FROM information WHERE id='?????????'";
                          mysql_query($query5);

            <
table style="width: 95%;">
        <
tr><td colspan="2"><b><u>Device Information:</u></b></td></tr>
        <
tr><td><b>Device Name:</b></td><td style="text-align:left;"><input autofocus="autofocus" value="<?php echo $row1['deviceName']; ?>" class="register_field" type="text" name="deviceName" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Type:</b></td><td style="text-align:left;"><input value="<?php echo $row1['type']; ?>" id="autocomplete" style="width: 250px; margin-right:-100px; text-align: center;" type="text" name="type" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Type Image:</b></td><td><input class="register_field" style="cursor:pointer;" onClick="openKCFinder(this);" readonly="readonly" value="<?php echo $_row1['type_image']; ?>"  type="text" name="type_image" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Serial:</b></td><td style="text-align:left;"><input value="<?php echo $row1['serial']; ?>" class="register_field" type="text" name="serial" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Date:</b></td><td style="text-align:left;"><input value="<?php echo $row1['date']; ?>" class="register_field" type="text" name="date" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Owner:</b></td><td style="text-align:left;"><input value="<?php echo $row1['owner']; ?>" class="register_field" type="text" name="owner" /></td></tr>
        <
tr><td><b>Description:</b></td><td style="text-align:left;"><textarea value="<?php echo $row1['description']; ?>" name="description" rows="4" cols="30" style="margin-right:-110px;"></textarea></td></tr>
        
        <
/table>
            <
div class="center"><button name="editConfirmed">Save!</button>
            <
/div>
            <
/form></div> ?>
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/07/2013 11:15:56
Quote Anchor link
Wat gebeurt er als de gebruiker op die knop duwt?

Het simpelse is om daar een <a> van te maken

<a href="index.php?action=update&id=' . $_row['id'] . '"><img src="edit.png"></a>
Dan vind je die terug als$_GET['id']
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.