Variabele in URL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jac E

Jac E

09/04/2016 14:35:22
Quote Anchor link
Krijg de variabele niet in de URL. Waar gaat het mis?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$pagina
= $_SESSION["pagina"];
header('Location: test.php?pagina=$pagina');
exit();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 08:05:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/04/2016 14:37:00
Quote Anchor link
Je mist session_start();

Verder kan je $_SESSION["pagina"] direct in je URL verwerken. Hiervoor is het kopiëren van variabelen niet nodig.
Gewijzigd op 09/04/2016 14:37:51 door - Ariën -
 
Randy vsf

Randy vsf

09/04/2016 14:37:52
Quote Anchor link
Maak van die enkele quotes eens dubbele quotes, in header()
Gewijzigd op 09/04/2016 14:40:30 door Randy vsf
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/04/2016 14:46:40
Quote Anchor link
Zo, veel makkelijker!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('Location: test.php?pagina='.$_SESSION["pagina"]);
exit();
?>
 
Jac E

Jac E

09/04/2016 15:18:57
Quote Anchor link
Randy, dit heeft geholpen. Ariën, mooie oplossing. Jullie hebben goed geholpen. Het werkt! Super bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.