Variabele komt niet mee naar volgende pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johan

Johan

07/02/2007 15:56:00
Quote Anchor link
Ik heb een php pagina met daarop een link:

reactie_toevoegen.php?film=$film

Daarmee opent een popup waarin hij reactie_toevoegen.php laad:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?        
    include ("connect.php");
    $film = $_GET['film'];
?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<link href="css.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<form name="form1" method="post" action="reactie_check.php?film=<?= $rij['film'] ?>" enctype="multipart/form-data">
  <table width=\"704\" height=\"206\" border=0 align=\"center\" cellpadding=2 cellspacing=0>
    <tr>
      <td><p class="tekst"> <strong>Reactie plaatsen </strong><br />
        Naam</p></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><input type="text" name="naam" />      </td>
    </tr>
    
    <tr>
      <td><input type="hidden" value="<? echo $film; ?>" name="hiddenField" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><p class="tekst">Reactie</p></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><textarea class="tekst" name="reactie" rows="4" cols="50"></textarea>      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td><p class="tekst">
        <input type="submit" name="Submit" value="Voeg reactie toe" />
      </p></td>
    </tr>
  </table>
</form>


Zoals je ziet linkt hij hem door naar reactie_check.php?film=$film

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?        
    include ("connect.php");
    
    $naam = $_REQUEST["naam"];    
    $reactie = $_REQUEST["reactie"];
    $film = $_GET['film'];
    echo $film;
                        
    $opdracht = "INSERT INTO reacties values('', '$naam', '$reactie', '$film')";    
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link href="css.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?                                   
    mysql_select_db("beeos");
    if(mysql_query($opdracht)){
    echo "<b><p class=\"tekst\">De reactie is toegevoegd</p></b>";
    }
    
    else{
    echo "<br><br><b>Het is niet gelukt de reactie toe te voegen</b>";
    }
            
  ?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<form id="form1" name="form1" method="post" action="JavaScript:window.close(self)">
  <input name="Submit" type="submit" class="tekst" value="Sluit Venster" />
</form>


Maar op reactie_check.php kan ik $film niet mee echo'en... Hij pakt hem daar gewoon niet, terwijl hij dat op _toevoegen wel doet.

Kan iemand mij vertellen welke kleine fout ik maak? Want veel kan het niet zijn! Ik word er alleen echt gek van..........

Thnx!

Gr Johan
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 15:39:29
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2007 16:08:00
Quote Anchor link
Je haalt $film op met $_GET['film'] en je form geef je $rij['film'] mee. Dat is niet hetzelfde.
 
Johan

Johan

07/02/2007 16:13:00
Quote Anchor link
Bedankt!!!
Wist dat het iets kleins was!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.