Variabele maken van een stuk code?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arne

arne

05/11/2008 17:32:00
Quote Anchor link
Hier een stukje van mijn php

// Sowieso print volgende code op scherm
print('
<XMP><a href="#news2">'.$str_link2.'</a> | <a href="#news3">'.$str_link3.'</a><br>
<a href="#news4">Moving Christmas Dinner</a> | <a href="#news5">Moord in de Winter</a> | <a href="#news6">Hot or Cold</a> | <a href="#news7">Zingende Kerstboom</a><br>
<a href="#news8">Nawoordje van D Erikteur</a>
<img class="line" src="line.png" alt="line" width="600" height="2"></TD>
</TR>
');

// Als link 1 is ingevuld op scherm show volgende code!

if (!empty($str_link1) )
{
print('
<TR>
<TD> <table CELLPADDING=0 CELLSPACING=0>
<TR>
<TH width="232" ROWSPAN=3 VALIGN=TOP><IMG SRC="NB0811lounge.jpg" WIDTH=232 HEIGHT=137 ALT=""></TH>
<TD VALIGN=TOP><h1><a name="news1"></a>'.$str_titleshort1.'</h1></TD></TR>
<TR> <TD>
<p class=newsitem>'.$str_news1.'</p></TD>

</TR>
<TR><TD ALIGN=RIGHT><a class="content" href="http://www.ruk.nl">Laat u inspireren op www.ruk.nl<;/a></TD></TR>

</table>
</TD>
</TR>
</XMP>
');
}



Hij print dus sowieso de code op het scherm dat is de bedoeling. Nou heb ik een stukje script gevonden om een formulier te laten opslaan in een text file.

Nou wilde ik weten hoe ik een stuk text (de html code die als text word weergegeven) kan binden aan 1 variable bijvoorbeeld $data.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 18:57:09
 

05/11/2008 17:43:00
Quote Anchor link
Doe eerst maar die code tussen <?php en ?> tags omheen tags hier plaatsen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Arne

arne

05/11/2008 17:51:00
Quote Anchor link
Ja dat begrijp ik. Ik heb gewoon even een stukje geprint van de hele file.

Ik heb nodig dat de output die op het scherm wordt getoond wordt gebonden aan een variable.

Hoe doe ik dat :)

Ik snap het princiepe $shitzooi = 'het lukt niet';

ik heb nogal veel grotere stukken tekst met if statements enzo.

Dus kortom een variable van de hele tekst die uiteindelijk op het scherm wordt getoond!

:)

Thanks alvast
 
GaMer B

GaMer B

05/11/2008 18:02:00
Quote Anchor link
Je ne comprends pas...
 

05/11/2008 18:35:00
Quote Anchor link
arne schreef op 05.11.2008 17:51:
Ik heb nodig dat de output die op het scherm wordt getoond wordt gebonden aan een variable.

En waarom wil je dat?

Kijk het is wel heel leuk dat je zoiets wilt, maar het is ook nuttig voor ons om te weten waarom aangezien er misschien bepaalde betere oplossingen zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Rens nvt

Rens nvt

05/11/2008 19:06:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 05.11.2008 18:35:
En waarom wil je dat?

Al je output opslaan in een variabele is een vrij normale techniek hoor.

ff een voorbeeldje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$output
= "<html><head><title>Titel van de pagina</title></head><body>
<h1>Je kunt op een nieuwe regel doorgaan</h1>
<div style='color: red;'>Single quotes</div>
<div style=\"color: blue;\">Escape double quotes</div>"
;

// Hier een berg andere logica

$output .= '</body></html>';

echo $output;
?>


Let wel dat het in je PHP code toevoegen van HTML echt af te raden is, kijk even naar template engines als bijvoorbeeld smarty. Hiermee kun je je PHP code scheiden van je HTML, wat meer overzicht oplevert, en minder onoverzichtelijke, niet te onderhouden code.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens nvt
 

05/11/2008 19:25:00
Quote Anchor link
Rens schreef op 05.11.2008 19:06:
Karl schreef op 05.11.2008 18:35:
En waarom wil je dat?

Al je output opslaan in een variabele is een vrij normale techniek hoor.

Je bedoelt de logica en grafisch gescheiden houden, jah, maar dat id krijg ik niet echt bij hem. Ik krijg meer het id dat hij een header probleem heeft ofzo.
 
Rens nvt

Rens nvt

05/11/2008 20:06:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 05.11.2008 19:25:
Ik krijg meer het id dat hij een header probleem heeft ofzo.

???

Dit is zijn vraag:
Quote:
Nou wilde ik weten hoe ik een stuk text (de html code die als text word weergegeven) kan binden aan 1 variable bijvoorbeeld $data.


Ik zie geen aanwijzingen voor header problemen?
 
--

--

05/11/2008 20:15:00
Quote Anchor link
Wacht gewoon lekker op de TS die uitlegt wat nou eigenlijk het probleem is. :-)
 

05/11/2008 20:22:00
Quote Anchor link
Evert schreef op 05.11.2008 20:15:
Wacht gewoon lekker op de TS die uitlegt wat nou eigenlijk het probleem is. :-)

Dat was ook mijn bedoeling.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/11/2008 21:18:00
Quote Anchor link
Hij is nog niet gewend aan de snelheid van dit forum. Dat zie ik wel vaker de laatste tijd. Ze stellen een vraag en zijn meteen weer offline ;-)

HTML in een var zetten is inderdaad een gangbare techniek. Maar php code in een var zetten niet.
Quote:
ik heb nogal veel grotere stukken tekst met if statements enzo.

Dat ruikt verdacht naar eval :(
 
Steven Hack

Steven Hack

05/11/2008 23:34:00
Quote Anchor link
Tja, dat wordt dus verplicht sloom reageren om de TS niet af te schrikken ^^

Maar waarom gebruik je eigenlijk print ipv echo? Just curious...

Maar ik zou iig de manier van Rens gebruiken.
Je kunt on eindig veel keer .= gebruiken. En dat is opzich best overzichtelijker.

$output = 'Best';
$output .= 'overzichtelijk';
$output .= 'dus';
$output .= 'enzovoorts';

Lijkt me alles wat je nodig hebt toch?
 
Arne

arne

06/11/2008 15:21:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Sorry voor de late reactie. Kwamen helaas wat dingen tussendoor. Ik zal het hele document posten zodat jullie een idee waar ik mee bezig ben!

Nog even in het kort. Het is een opzet voor een CMS systeem voor een nieuwsbrief. Nou is hij nog niet helemaal af en volgens mij zijn er best wat stukjes code die beter kunnen. Iig het begin is er. Enige wat het nog makkelijker zou maken is dat als het formulier verstuurd is dat de html code die je op het scherm ziet wordt geplakt in een text/html file.

Het lukt gedeeltelijk wel al. Namelijk door alles te plakken. Echter werken de variabelen in de text dan niet meer met de functie: fputs...

Dus kortom hoop dat jullie deze noob ff uit de brand kunnen helpen :)

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

</head>



<body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
<?php

if( !isset( $_POST['link1']) && !isset($_POST['link2'])  && !isset($_POST['link3'])  && !isset($_POST['link4'])  && !isset($_POST['link5'])  && !isset($_POST['titleshort1']) && !isset($_POST['tekstvak'])) {
 
        print('

        <br />
        <br />
        <table>
        <form action="" method="post" name="contactform">
        <tr><td><label for="link1">Link1:</label></td>
            <td><input name="link1" type="text" id="link1" style="color: #000000; width: 125px; font-size: 10pt;" /></td></tr>
        <tr><td><label for="link2">Link2:</label></td>
            <td><input name="link2" type="text" id="link2" style="color: #000000; width: 125px; font-size: 10pt;" /></td></tr>
        <tr><td><label for="link3">Link3:</label></td>
            <td><input name="link3" type="text" id="link3" style="color: #000000; width: 125px; font-size: 10pt;" /></td></tr>
        <tr><td><label for="link4">Link4:</label></td>
            <td><input name="link4" type="text" id="link4" style="color: #000000; width: 125px; font-size: 10pt;" /></td></tr>
        <tr><td><label for="link5">Link5:</label></td>
            <td><input name="link5" type="text" id="link5" style="color: #000000; width: 125px; font-size: 10pt;" /></td></tr>
        <tr><td><label for="link6">Link6:</label></td>
            <td><input name="link6" type="text" id="link6" style="color: #000000; width: 125px; font-size: 10pt;" /></td></tr>
        <tr><td><label for="link7">Link7:</label></td>
            <td><input name="link7" type="text" id="link7" style="color: #000000; width: 125px; font-size: 10pt;" /></td></tr>
        <tr><td><label for="link8">Link8:</label></td>
            <td><input name="link8" type="text" id="link8" style="color: #000000; width: 125px; font-size: 10pt;" /></td></tr>
        <tr><td><label for="title1">Newstitel 1:</label></td>
            <td><input name="title1" type="text" id="title1" style="color: #000000; width: 125px; font-size: 10pt;" /></td></tr>

        <tr valign="top"><td><label for="news1">Newsitem 1: </label></td>
            <td><textarea input name="news1" id="news1" cols="30" rows="10" style="color: #000000; font-size: 10pt;" /></textarea></td></tr>
                    <tr><td><label for="title2">Newstitel 2:</label></td>
            <td><input name="title2" type="text" id="title2" style="color: #000000; width: 125px; font-size: 10pt;" /></td></tr>

        <tr valign="top"><td><label for="news2">Newsitem 2: </label></td>
            <td><textarea input name="news2" id="news2" cols="30" rows="10" style="color: #000000; font-size: 10pt;" /></textarea></td></tr>

        <tr><td></td><td><input type="submit" border="0" value="Verstuur" /><a href="javascript:document.contactform.reset()"><input type="reset" border="0" value="Reset" /></a></td></tr>
        </form>
        </table>
        <br />
'
);



    
// Als het formulier verstuurd is
}else{

/*
Dit stuk wordt uitgevoerd als het formulier verstuurd is.
De situatie die anders is (else) dan wanneer $_POST geen waarden heeft.
*/
//Haal de variabelen naam en kleur uit het verstuurde //formulier.

        $str_link1  = $_POST['link1'];
        $str_link2 = $_POST['link2'];
        $str_link3 = $_POST['link3'];
        $str_link4 = $_POST['link4'];
        $str_link5 = $_POST['link5'];
        $str_title1 = $_POST['title1'];
        $str_news1 = $_POST['news1'];
        $str_title2 = $_POST['title2'];
        $str_news2 = $_POST['news2'];

        
   $str_news1 = str_replace ("[br]","\n",$str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("\n","<br>",$str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("","<b>Code:</b><br><table bgcolor=\"#000000\" cellspacing=\"1\" width=\"90%\"><tr><td><table cellpadding=2 cellspacing=\"0\" bgcolor=\"#FFFFFF\" width=\"100%\"><tr><td><font face=Courier size=\"1\" color=\"#000000\">", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("", "</font></td></tr></table></td></tr></table>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[b ]", "<b>", $str_news1); // [b ] zonder spatie
   $str_news1 = str_replace ("[i ]", "<i>", $str_news1); // [i ] zonder spatie
   $str_news1 = str_replace ("[u ]", "<u>", $str_news1); // [u ] zonder spatie
   $str_news1 = str_replace ("[s]", "<s>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[/b ]", "</b>", $str_news1); // [/b ] zonder spatie
   $str_news1 = str_replace ("[/i ]", "</i>", $str_news1); // [/i ] zonder spatie
   $str_news1 = str_replace ("[/u ]", "</u>", $str_news1); // [/u ] zonder spatie
   $str_news1 = str_replace ("[/s]", "</s>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[move]", "<div align=\"center\"><marquee width=\"90%\">", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[/move]", "</marquee></div>", $str_news1);
   $str_news1 = preg_replace ("/\[glow(.*)\](.*)\[\/glow\]/",">> GLOW <<",$str_news1);
   $str_news1 = preg_replace ("[/glow]","", $str_news1);
   $str_news1 = preg_replace ("/\[shadow(.*)\](.*)\[\/shadow\]/", ">> SHADOW <<", $str_news1);
   $str_news1 = preg_replace ("#\[color=(\#[0-9A-F]{6}|[a-z\-]+)\](.*?)\[/color\]#si", "<font color=\"\\1\">\\2</font>", $str_news1);
   $str_news1 = preg_replace ("/\[font=(.*)\](.*)\[\/font\]/", "<font face=\"$1\">$2</font>", $str_news1);
   $str_news1 = preg_replace ("/\[size=(.*)\](.*)\[\/size\]/", "<font size=\"$1\">$2</font>", $str_news1);
   $str_news1 = preg_replace("/\[img\](.*?)\[\/img\]/si", "<img src=\"\\1\" border=\"0\">",$str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[tt]", "<tt>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[/tt]", "</tt>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[left]", "<div align=left>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[/left]", "</div>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[center]", "<div align=\"center\">", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[/center]", "</div>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[right]", "<div align=\"right\">", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[/right]", "</div>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[sub]", "<sub>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[/sub]", "</sub>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[sup]", "<sup>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[/sup]", "</sup>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[fixed]", "<font face=\"Courier New\">", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[/fixed]", "</font>", $str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[[","{{",$str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("]]","}}",$str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("|","&#124;",$str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[pre]","<pre>",$str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[/pre]","</pre>",$str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("{{","[",$str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("}}","]",$str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[hr]","<hr color=\"#FFFFFF\" noshade />",$str_news1);
 // Links maken met behulp van tags
   $str_news1 = preg_replace("#\[url\](http|ftp)(.+?)\[/url\]#is","<a href=\"\\1\\2\" target=\"_blank\">\\1\\2</a>",$str_news1);
   $str_news1 = preg_replace("#\[url\](mailto:)(.+?)\[/url]#is","<a href=\"\\1\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>",$str_news1);
   $str_news1 = preg_replace("#\[mail\](.+?)\[/mail]#is","<a href=\"mailto:\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>",$str_news1);
   $str_news1 = preg_replace("#\[url\](.+?)\[/url\]#is","<a href=\"http://\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>",$str_news1);
   $str_news1 = preg_replace("#\[url=(http|ftp|mailto)(.+?)\](.+?)\[/url\]#is","<a href=\"\\1\\2\" target=\"_blank\">\\3</a>",$str_news1);
   $str_news1 = preg_replace("#\[url=(.+?)\](.+?)\[/url\]#is","<a href=\"http://\\1\" target=\"_blank\">\\2</a>",$str_news1);
 
  $str_news1 = preg_replace("/\[quote=(.+?)\](.+?)\[\/quote\]/is", '<br><table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td width="5%">&nbsp;</td><td>Quote:</td></tr><tr><td width="5%">&nbsp;</td><td bgcolor=".$quote_color." class="border">$1<br>$2</td></tr></table><br>', $str_news1);

   $str_news1 = str_replace ("[list]","<ul>",$str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[*]","<li>",$str_news1);
   $str_news1 = str_replace ("[/list]","</li></ul>",$str_news1);
   $str_news1 = str_replace (":-P","<img src=\"gif/tongue.gif\" width=\"15\" height=\"15\" border=\"0\">",$str_news1);


// schrijf weg in html file! Dit werkt alleen dus niet goed!
$fp=fopen("file.html","w");
fputs($fp, "
    
        print('
            <p>
                <XMP><HTML>

<style type="
text/css">

body {
color: #FFFFFF;
font-family: Century Gothic;
font-size: 12;
text-align: center;
}

h1 {
font-family: Century Gothic;
font-size: 16;
margin-top: 0px;
margin-bottom: 0px;
padding-left: 10px;
color: #339999;
}

h1.directeur {
font-family: Century Gothic;
font-size: 16;
margin-top: -4px;
margin-bottom: -10px;
padding-left: 0px;
color: #339999;
}

h5 {
font-family: Verdana;
font-size: 12;
margin-bottom: -5px;
margin-top: -4px;
padding: 0px;
}

p  {
font-family: Century Gothic;
font-size: 12;
text-align: center;
}

p.newsitem  {
font-family: Century Gothic;
font-size: 12;
text-align: justify;
padding-left: 10px;
}

p.directeur  {
font-family: Century Gothic;
font-size: 12;
text-align: justify;
}

img {
margin: 0px;
padding: 0px;
}

li {
padding: 0px;
margin-bottom: -5px;
color: #FFFFFF;
}

img.line {
margin-top: 10px;
margin-bottom: 10px;
}

a:link {font-family: Century Gothic; font-size: 14; color: #99FFFF; text-decoration: underline; font-weight:bold; }
a:visited {font-family: Century Gothic; font-size: 14; color: #99FFFF; text-decoration: underline; font-weight:bold; }
a:active {font-family: Century Gothic; font-size: 14; color: #999999; text-decoration: underline; font-weight:bold; }
a:hover {font-family: Century Gothic; font-size: 14; color: #339999; text-decoration: underline; font-weight:bold; }

a.content:link {font-family: Century Gothic; font-size: 14; color: #99FFFF; text-decoration: none; font-weight:normal; }
a.content:visited {font-family: Century Gothic; font-size: 14; color: #99FFFF; text-decoration: none; font-weight:normal; }
a.content:active {font-family: Century Gothic; font-size: 14; color: #999999; text-decoration: none; font-weight:normal; }
a.content:hover {font-family: Century Gothic; font-size: 14; color: #339999; text-decoration: none; font-weight:normal; }

</style>

<BODY BGCOLOR=#3333333 LEFTMARGIN=0 TOPMARGIN=0 MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0 ALIGN=CENTER>
<p>Indien de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik <a class=content href=http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/NB0811/NB0811online.html>hier!</a>
<TABLE WIDTH=600 BORDER=0 BGCOLOR=#333333 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0 ALIGN=CENTER>
    <TR>
        <TD>
            <a href="
http://www.promopodium.nl"><img SRC="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/nbtop.png" border=0 WIDTH=600 HEIGHT=122 ALT=Diverse Fotos></a></TD>
    </TR>

    <
TR>
        <
TD>
            <
img src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/NB0811/NB0811fototop.jpg" alt=line width=600 height=103></TD>
    <
/TR>

    <
TR>
        <
TD>
            <
/TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>
        
');

// Als link 1 is ingevuld op scherm show volgende code!

if (!empty($str_link1) )
{
    print('
<a href="#news1">'.$str_link1.'</a>
');
}

if (!empty($str_link2) )
{
    print('
| <a href="#news2">'.$str_link2.'</a>
    
');
}

// Sowieso print volgende code op scherm
    print('

     | <a href="#news3">'.$str_link3.'</a><br>
            <
a href="#news4">'.$str_link4.'</a> | <a href="#news5">'.$str_link5.'</a> | <a href="#news6">'.$str_link6.'</a> | <a href="#news7">'.$str_link7.'</a><br>
            <
a href="#news8">'.$str_link8.'</a>
            <
img class="line" src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/line.png" alt="line" width="600" height="2"></TD>
    <
/TR>
    ');
    
// Als link 1 is ingevuld op scherm show volgende code!
if (!empty($str_link1) )
{
  
    print('

    
    <TR>
        <
TD>    <table CELLPADDING=0 CELLSPACING=0>
                <
TR>
                    <
TH width="232" ROWSPAN=3 VALIGN=TOP><IMG SRC="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/NB0811/NB0811lounge.jpg" WIDTH=232 HEIGHT=137 ALT=""></TH>
                    <
TD VALIGN=TOP><h1><a name="news1"></a>'.$str_titleshort1.'</h1></TD></TR>
                <
TR>    <TD>
                    <
p class=newsitem>'.$str_news1.'</p></TD>
                    
                <
/TR>
                <
TR><TD ALIGN=RIGHT><a class="content" href="http://www.styling.nl">Laat u inspireren op www.styling.nl</a></TD></TR>
                
            <
/table>
        <
/TD>
    <
/TR>
            <
/XMP>
    
');
}
// Sowieso print volgende code op scherm
    print('
<XMP><TR>
        <
TD>
            <
img class="line" src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/line.png" alt="line" width="600" height="2"></TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>    <table CELLPADDING=0 CELLSPACING=0>
                <
TR>
                    <
TH width="232" ROWSPAN=3 VALIGN=TOP><IMG SRC="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/NB0811/NB0811theazzo.jpg" WIDTH=232 HEIGHT=137 ALT=""></TH>
                    <
TD VALIGN=TOP><h1><a name="news2"></a>'.$str_titleshort2.'</h1></TD></TR>
                <
TR>    <TD>
                    <
p class=newsitem>'.$str_newsshort2.'</p></TD>
                    
                <
/TR>
                <
TR><TD ALIGN=RIGHT><a class="content" href="http://www.feestproducties.nl/themafeesten/theazzo.html">Vous tes bienvenues a Theazzo!</a></TD></TR>
                
            <
/table>
        <
/TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>
            <
img class="line" src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/line.png" alt="line" width="600" height="2"></TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>    <table CELLPADDING=0 CELLSPACING=0>
                <
TR>
                    <
TH width="232" ROWSPAN=3 VALIGN=TOP><IMG SRC="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/NB0811/NB0811gluhwein.jpg" WIDTH=232 HEIGHT=137 ALT=""></TH>
                    <
TD VALIGN=TOP><h1><a name="news3"></a>Aprs-ski Party "Glühwein und Gesang"</h1></TD></TR>
                <
TR>    <TD>
                    <
p class=newsitem>Het beste aprs-ski feest van Nederland!
                    Voor dit unieke feest der feesten is uw locatie (mogelijk in geheel Nederland) omgetoverd tot een uitbundige Tiroler skihut.
                    De zingende skilerares "Die Trudi" staat klaar om samen met u langs alle festiviteiten en wintersportactiviteiten van uw aprs-ski party te slalommen.
                    Niets hoeft, alles mag!</p></TD>
                    
                <
/TR>
                <
TR><TD ALIGN=right><a class="content" href="http://www.feestproducties.nl/themafeesten/gluhwein-und-gesang.html">Lees meer!</a></TD></TR>
                
            <
/table>
        <
/TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>
            <
img class="line" src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/line.png" alt="line" width="600" height="2"></TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>    <table CELLPADDING=0 CELLSPACING=0>
                <
TR>
                    <
TH width="232" ROWSPAN=3 VALIGN=TOP><IMG SRC="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/NB0811/NB0811movingdinner.jpg" WIDTH=232 HEIGHT=137 ALT=""></TH>
                    <
TD VALIGN=TOP><h1><a name="news4"></a>Moving Christmas Dinner</h1></TD></TR>
                <
TR>    <TD>
                    <
p class=newsitem>Wilt u een keer iets anders? Kunt u niet kiezen tussen een diner of een uitje met het bedrijf? Wij hebben de oplossing. Ons Moving Christmas Dinner biedt u het beste van beide.
                    Lees meer over dit kerstarrangement.</p></TD>
                    
                <
/TR>
                <
TR><TD ALIGN=center><a class="content" href="http://www.amsterdamseuitjes.nl/avond_arrangementen.php?id=179">Amsterdam</a> | <a class="content" href="http://www.utrechtseuitjes.nl/avond_arrangementen.php?id=274">Utrecht</a> | <a class="content" href="http://www.haarlemseuitjes.nl/post/avond_arrangementen/11/Moving-Christmas-Dinner">Haarlem</a><br><a class="content" href="http://www.alkmaarseuitjes.nl/post/avond_arrangementen/366/Moving-Christmas-Dinner">Alkmaar</a> | <a class="content" href="http://www.bosscheuitjes.nl/avond_arrangementen.php?id=364">Den Bosch</a> | <a class="content" href="http://www.texelseuitjes.nl/post/avondje_texel/147/Moving-Christmas-Dinner">Texel</a></TD></TR>
                
            <
/table>
        <
/TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>
            <
img class="line" src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/line.png" alt="line" width="600" height="2"></TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>    <table CELLPADDING=0 CELLSPACING=0>
                <
TR>
                    <
TH ROWSPAN=3 VALIGN=TOP><IMG SRC="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/NB0811/NB0811baantjer.jpg" WIDTH=232 HEIGHT=137 ALT=""></TH>
                    <
TD VALIGN=TOP><h1><a name="news5"></a>Moord in de Winter - de Zaak van Baantjer</h1></TD></TR>
                <
TR>    <TD>
                    <
p class=newsitem>De Cock en Vledder zitten met de handen in het haar.
                    Een moord in de binnenstad, die ze zelf niet hebben kunnen oplossen!
                    Er zijn 3 verdachten met een strafblad en motief. Maar wie is er schuldig aan deze laffe daad?
                    Ieder spoor loopt dood. Overtreft u Baantjer en lost u de moord wel op?</p></TD>
                    
                <
/TR>
                <
TR><TD ALIGN=center><a class="content" href="http://www.amsterdamseuitjes.nl/spelprogramma.php?id=243">Amsterdam</a> | <a class="content" href="http://www.utrechtseuitjes.nl/spelprogramma.php?id=222">Utrecht</a> | <a class="content" href="http://www.haarlemseuitjes.nl/spelprogramma.php?id=203">Haarlem</a><br><a class="content" href="http://www.alkmaarseuitjes.nl/post/spelprogramma/253/Moord-in-Alkmaar--De-zaak-van-Baantjer">Alkmaar</a> | <a class="content" href="http://www.bosscheuitjes.nl/spelprogramma.php?id=371">Den Bosch</a></TD></TR>
                
            <
/table>
        <
/TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>
            <
img class="line" src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/line.png" alt="line" width="600" height="2"></TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>    <table CELLPADDING=0 CELLSPACING=0>
                <
TR>
                    <
TH ROWSPAN=3 VALIGN=TOP><IMG SRC="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/NB0811/NB0811ijsbar.jpg" WIDTH=232 HEIGHT=137 ALT=""></TH>
                    <
TD VALIGN=TOP><h1><a name="news6"></a>Some like it hot, some like it cold</h1></TD></TR>
                <
TR>    <TD>
                    <
p class=newsitem>Wat is er nou beter dan dit winteruitje te starten met een warme glhwein op uw eigen borrelboot? Niets toch?!
                    Of toch ook nog maar afsluiten met een ijskoude cocktail in de ijsbar? Het enige ijs- en ijskoude caf, waar niet alleen de muren en bar, maar zelfs de glazen van ijs zijn..
                    We maken het u makkelijk, we doen het allebei!
                <
/p></TD>
                    
                <
/TR>
                <
TR><TD ALIGN=RIGHT><a class="content" href="http://www.amsterdamseuitjes.nl/avond_arrangementen.php?id=325">Lees meer!</a></TD></TR>
                
            <
/table>
        <
/TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>
            <
img class="line" src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/line.png" alt="line" width="600" height="2"></TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>    <table CELLPADDING=0 CELLSPACING=0>
                <
TR>
                    <
TH ROWSPAN=3 VALIGN=TOP><IMG SRC="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/NB0811/NB0811kerstboom.jpg" WIDTH=232 HEIGHT=137 ALT=""></TH>
                    <
TD VALIGN=TOP><h1><a name="news7"></a>Zingende Kerstboom</h1></TD></TR>
                <
TR>    <TD>
                    <
p class=newsitem>Een theatrale kerstboom geschikt voor iedere borrel, receptie, beurs, feest of andere kerstgelegenheid.
                    In de vier meter hoge top van deze schitterende kerstboom staat een piekfijne zangeres u toe te zingen (repertoire in overleg).
                    Deze kerstboom is in heel Nederland te planten en komt overal tot leven, mits ze natuurlijk genoeg water krijgt!
                <
/p></TD>
                    
                <
/TR>
                <
TR><TD ALIGN=RIGHT><a class="content" href="http://www.amsterdamseuitjes.nl/referenties2.php?id=332">Lees meer!</a></TD></TR>
                
            <
/table>
        <
/TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>
            <
img class="line" src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/line.png" alt="line" width="600" height="2"></TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>
            <
h1 class=directeur><a name="news8"></a>Samenwerken</h1><br>
            <
p class=directeur>We hebben een nieuwe moderne look en het lijkt er sterk op dat we hierdoor een aantrekkelijke partner zijn geworden voor meerdere partijen uit verschillende hoeken van de evenementenwereld. En dat streelt ons ego natuurlijk.. <br><br>

            We moeten nu nog wel de juiste keuzes maken en vooral nauwkeurig kijken of we in de juiste huwelijksbootjes stappen. Bootjes inderdaad, want wij zijn niet vies van meerdere liefjes! Als ze maar niet in elkaars vaarwater zitten natuurlijk.. <br>
            Het uiterlijk (website, vormgeving) is niet waar we in eerste instantie naar kijken. We gaan voor inhoud en een origineel gedachtegoed! <br><br>

            In Amsterdam zijn we met het <a class=content href="http://www.uitjesbureau.nl">Uitjesbureau</a> een exclusieve samenwerking aangegaan met de enige ijsbar in Nederland <a class=content href="http://www.xtracold.nl">xtra cold</a>. Hiernaast zijn we, op uitnodiging, toegetreden tot <a class=content href="http://www.meeramsterdam.nl">MeerAmsterdam</a>. Een samenwerking van topbedrijven uit het recreatiesegment van Amsterdam. <br><br>

            Met BOBS Party Palace te Uitgeest (winnaar beste Discotheek van Nederland) hebben we een aantal arrangementen opgezet, waarbij onze stadsuitjes worden gecombineerd met een echte BOBS-feestavond. Terloops hebben we met <a class=content href="http://www.styling.nl">Styling.nl</a> de inrichting van deze locatie een moderne facelift gegeven. <br><br>

            Enkele recente voorbeelden van samenwerking in onze <a class=content href="http://www.feestproducties.nl">FeestProducties</a> en stadsuitjes zijn Party Company (geheel Nederland), Stadion Galgewaard en het Vechthuis (Utrecht). Hiermee begint een steeds sterker netwerk van stadsuitjes en feesten door geheel Nederland te ontstaan. Onze klanten boeken hierdoor steeds eenvoudiger en goedkoper onze arrangementen. <br><br>

            En dan nu ons eigen theater (met een bezettingsmogelijkheid van ca. 250 personen) en daarboven de kantoorruimte van ons Uitjesbureau in centrum Amsterdam!
            We hebben nu dus een eigen stek voor onze theateractiviteiten, en tegelijkertijd natuurlijk ook een geweldige creatieve ontvangstruimte voor onze AmsterdamseUitjes. Wat een uitdaging! En dat in de bekendste theaterstraat van Nederland de Nes.<br><br>
            De eerste serieuze potentile samenwerkingen dienen zich dan ook al gelijk aan. Geweldig is dat op ons verzoek <a class=content href="http://www.kaspervankooten.nl">Kasper van Kooten</a> al de eerste creatieve voorzetjes heeft gegeven. Een theater met kansen voor de echte creatievelingen onder ons <a class=content href="mailto: [email protected]">(meldt u aan!)</a> En dus eindelijk een theater waar geen musical binnen komt! We gaan nog steeds voor originaliteit en diversiteit. <br>
            Is dat niet eens een verademing?<br><br>

            Met een ferme groet,<br>
            <
img src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/nbhandtek.png" alt="handtekening"><br><br>Erik van Wilsum<br>
            D Erikteur</p>
        <
/TD>
    <
/TR>
    <
TR>
        <
TD>
            <
img class="line" src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/line.png" alt="line" width="600" height="2"></TD>
    <
/TR>
        <
TR>
        <
TD>
            <
a href="http://www.uitjesbureau.nl"><img src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/nblogoub.png" border="0" alt="Uitjes Bureau" width="120" height="78"></a><a href="http://www.feestproducties.nl"><img src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/nblogofp.png" border="0" alt="Feestproducties" width="173" height="78"></a><a href="http://www.styling.nl"><img src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/nblogostyl.png" border="0" alt="Styling" width="169" height="78"></a><a href="http://www.dekoninklijke.nl"><img src="http://www.promopodium.nl/nieuwsbrief/X/nblogokonink.png" border="0" alt="De Koninklijke" width="141" height="78"></a></TD>
    <
/TR>
<
/TABLE>
<!--
End ImageReady Slices -->
<
/BODY>
<
/HTML>
<
/XMP>
');
");
}



?>




</body>

</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door arne
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.