variabelen uit een formulier halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cym

cym

14/12/2007 01:11:00
Quote Anchor link
Kan iemand mij raadgeven?

Ik wil via een while-loop variabelen weer uit een formulier halen, maar ik krijg dit niet werkend.


VOORBEELD of kijk hier http://preview7.awardspace.com/waaromikkom.com/test.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?
echo "<FORM METHOD=\"POST\" NAME=\"\" ACTION=\"\">";
$getal=0;
while ($getal<>5)
   {

$getal+=1;
$wreden = wreden . $getal;
echo "$getal <input type=text name=$wreden><br>";
   }


echo "<input type=submit value=OPSLAAN><p>\n";
echo "</form>\n";



echo "dit werkt wel:<br>\n
1 $wreden1<br>\n
2 $wreden2<br>\n
3 $wreden3<br>\n
4 $wreden4<br>\n
5 $wreden5<p>\n
"
;

echo "maar dit niet:<br>\n";
  $getal=0;
    while ($getal<>5)
    {

    $getal+=1;
    $wreden = wreden . $getal;
echo "$getal $wreden<br>\n";
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cym
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 10:21:30
 
Kalle P

Kalle P

14/12/2007 01:35:00
Quote Anchor link
Wat je zoekt is $_POST. Doe eens een tutorial php daar staat altijd het gebruik van post en get (superglobals) in. Zal je op weg brengen.
 
PHP erik

PHP erik

14/12/2007 02:01:00
 
Cym

cym

14/12/2007 13:26:00
Quote Anchor link
Thanx PHPerik en Kalle.
Ik ga me in $_POST en $_GET verdiepen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.