Variable naar view brengen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michel Bak

Michel Bak

16/12/2018 12:30:59
Quote Anchor link
Hallo,

Tijdens het maken van mijn eigen MVC loop ik tegen het volgende probleem aan:
Ik heb een formulier, die in mijn controller afgehandeld wordt. Wanneer er een bepaald invulveld NIET is ingevuld, zorg ik dat mijn $aErrors gevuld wordt. Wanneer dit het geval is wil ik dat deze $aErrors weer terug gaat naar mijn view. In mijn controller geef ik het volgende aan:
$this->view('register_form'); ook heb ik $this->view('register_form', $aErrors); geprobeerd maar dit werkt ook niet. Wat zie ik over het hoofd?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:51:51
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/12/2018 18:05:39
Quote Anchor link
Zou dit niet via de model moeten lopen? En tis een beetje koffiedik kijken als je je eigen MVC-variant hebt gerold :).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.