Vaste grootte divs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »
Test test

test test

26/02/2008 00:17:00
Quote Anchor link
Hallo,,
Ik maak gebruik van divs..
Nu heb ik bij een gastenboek, dat de groote van de div verspringt, zo komt het onder elkaar te staaan ipv. naast elkaar. Bij alle andere pagina's werkt het wel.. (alles wordt namelijk in die div ge-include)
Hoe kan ik de grote van de div nou vast zetten? Heb wel in css bijv. width=80%
Ook al wat geprobeerd met position, Maar het werk allemaal niet.. Alleen bij het invullen van het gastenboek verspringt het allemaal. Wie weet wat ik fout kan doen..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Test test
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 20:22:59
 
Johan K

Johan K

26/02/2008 00:29:00
Quote Anchor link
Een gastenboek heeft als het goed is ook bij jouw geen vaste height.
Dus om position: absolute; te gebruiken heeft weinig zin.

Maar probeer eerst maar even te kijken wat dit doet:
float: right;
Geef geen position waarde.
Zonder broncode kunnen wij hier ook niets mee.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/02/2008 08:58:00
Quote Anchor link
De grootte (dubbel o dubbel t) van een div kun je vastzetten door een width en een height op te geven, in combinatie met een overflow. Als je die overflow niet opgeeft, zal hij zowel in de breedte als in de hoogte mee gaan rekken met zijn inhoud.

Voor overflow heb je een aantal mogelijkheden:

overflow: hidden; als je nooit scrollbalken wilt zien. Je moet dan wel zelf in de gaten houden dat de content niet te hoog/breed wordt.

overflow: auto; dan krijg je alleen scrollbalken als het nodig is.

overflow: scroll; dan krijg je sowieso scrollbalken.
 
Test test

test test

26/02/2008 11:09:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<?php

<tr>    <td class="tablerows_gbentries">    
    <
table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="gbentry">
    <
form action="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"]; ? >?pag=mn_guestbook/guestbook&action=write" method="post" name="post">
        <
tr class="writerows">
            <
td class="leftside">
            
            [
code]<?php echo "<span style=\"font-weight: bold;\">".$lang["poster_email"].":</span>"; ? >
            <
/td>
            <
td class="rightside">
            <
input class="formfields" type="text" name="gbEmail" maxlength="100" size="35" value="<?php echo $gbEmail; ? >" />
            <
/td>
        <
/tr>
            !!!
2 VELDEN ER TUSSEN UIT GEHAALD ANDERS WERD HET ZO LANG!!!    
    <
tr class="writerows">
            <
td class="leftside">
            [
code]<?php echo "<span style=\"font-weight: bold;\">".$lang["poster_message"].":</span>"; ? >
            <
/td>
            <
td class="rightside">
            <
table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                <
tr valign="top">
                    < ?
php
                    ubbcodebuttons();
                    ? >
                    <
textarea class="formfields" id="gbMessage" name="gbMessage" cols="40" rows="8" onfocus="getTarget('gbMessage')" onselect="storeCursor(this)" onkeyup="storeCursor(this)" onclick="storeCursor(this)">[code]<?php echo $gbMessage; ? ></textarea>
                    <
/td>
                    < ?
php
                    showsmilies();
                    ? >                    
                    <
/td>
                    <
/tr>
                    <
/table>
            <
/td>
        <
/tr>
        <
tr class="writerows">
            <
td class="leftside">&nbsp;
            
            <
/td>
            <
td class="rightside">
            <
input class="buttons" type="submit" name="submit" value="<?php echo $lang["buttons_submit"]; ? >" /> <input class="buttons" type="reset" value="< ?php echo $lang["buttons_reset"]; ? >" />
<
/td>    </tr>    </form>    </table> </td> </tr>
?>


CSS van div waarin alles geinclude wordt
.table_hoofd
{
    background: #E0E5E9 url('../images/bg_div.png') repeat-x 0 0;
    font-family: times new roman, arial, sans-serif;        
    font-size: 13px;                        float: right;
    width: 100%
                overflow: auto;

}

CSS voor het gehele gastenboek

.tables_maintable
{
    width: 100%;                    
    overflow: auto;
}

@Johan, volgens mij maakt de hoogte niet zoveel uit, het gaat bij mij om de breedte

@Jan, Het overflow heeft ook niet gewerkt..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door test test
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/02/2008 11:11:00
Quote Anchor link
Westerv schreef op 26.02.2008 11:09:
@Jan, Het overflow heeft ook niet gewerkt..

Weet je wat het is? "Werkt niet" zegt zo weinig. Op deze manier wordt het onmogelijk je te helpen.
 
Test test

test test

26/02/2008 11:15:00
Quote Anchor link
Er gebeurd gewoon helemaal niks. Heb het in css toegevoegd.
Maar inderdaad het is niet echt duidelijk.
 
Michael Voeten

Michael Voeten

26/02/2008 11:18:00
Quote Anchor link
heb je online voorbeeld,. is makelijker om te zien wat er mis gaat ;)
 
Jan Eduard

Jan Eduard

26/02/2008 11:27:00
Quote Anchor link
Quote:
Het is niet heel slim om met % te werken, je kunt beter met px's werken ;)
 
Michael Voeten

Michael Voeten

26/02/2008 11:28:00
Quote Anchor link
@Jan Eduard, ik werk heel vaak hoor met % :P
100% ?
 
Test test

test test

26/02/2008 11:28:00
Quote Anchor link
Heb ik wel maar dan moet je je eerst registreren enz..
Maar zou het ngo wel even proberen uit te leggen;)

Heb 3 divs naast elkaar op m'n site . Links en rechts staat gewoon standaard het zelfde in. In de middelse wordt alles ge-include.. Dus wanneer je bijv. in het menu op gastenboek klikt, komt dat in de middelste div. Bij elke pagina werkt het behalve wanneer je het gastenboek tekend. Dan verspringt de div naar beneden. (stukje script staat hier boven)
 
Michael Voeten

Michael Voeten

26/02/2008 11:29:00
Quote Anchor link
toch zou het handig zijn als je voorbeeldje hebt, want zoals ik het nu begrijp lijkt het wel of je een tag niet goed afsluit
 
Test test

test test

26/02/2008 11:30:00
Quote Anchor link
Maar kan de fout dan liggen bij de % en PX ?
 
Michael Voeten

Michael Voeten

26/02/2008 11:32:00
Quote Anchor link
jah

wat mijn voorgangers al hadden geschreven, niet slim om met %-en te werken.
omdat iedereen andere resolutie heeft, en anders aanpast.
 
Test test

test test

26/02/2008 11:43:00
Quote Anchor link
Toch veranderd hij nog steeds bij het invul stuk de maat van de div. Wanneer ik er PX van maak
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/02/2008 11:45:00
Quote Anchor link
Je kunt prima met procenten werken. Als je een liquid lay-out wilt, kun je zelfs niet anders. Maar het is zoals met alles: je moet weten hoe.
 
Michael Voeten

Michael Voeten

26/02/2008 11:45:00
Quote Anchor link
wat is url ?
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

26/02/2008 15:41:00
Quote Anchor link
URL - Uniform Resource Locator

Oftewel, een (hyper)link naar een website.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.