VB code

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Tim

tim

05/06/2007 20:17:00
Quote Anchor link
hey mensen!

ik heb een site waar mensen een profiel kunnen aanmaken, nou will ik dat ze geen html kunnen gebuiken (die weet ik al met spcialchars) maar wel vb code.

maar ik heb geen flauw idee hie je dat aanzet! wie kan mij dat vertellen?

greetz timmy
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 21:27:59
 

05/06/2007 20:21:00
Quote Anchor link
snap niet wat je wilt?

vb code = visual basic code?
 
GaMer B

GaMer B

05/06/2007 20:21:00
Quote Anchor link
Je wilt geen html, maar wel vb code mogelijk maken???
 
Tim

tim

05/06/2007 20:22:00
Quote Anchor link
ja, mischien ben ik een beetje vaag, maar volgens mij is dit een vb opdracht: schuin
 
Tim

tim

05/06/2007 20:25:00
Quote Anchor link
je voert vierkante haakjes in, een versimpelde html
 
Tim

tim

05/06/2007 20:27:00
 
Nick Mulder

Nick Mulder

05/06/2007 20:27:00
Quote Anchor link
Dat is BB Code, VB is een client side programmeer taal...
 
Tim

tim

05/06/2007 20:29:00
Quote Anchor link
ow, natuurlijk wat dom van me, ja ik heb vroeger wel eens met visual basic gewerkt...

ok, weet er iemand iets van bb codes af?
 
- -

- -

05/06/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Mag het nou net weer zijn dat er een zoekfunctie op deze prachtige comunity is.
En ik vond dit:
-klik
-klik
-klik
-klik
-klik
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 

05/06/2007 23:00:00
Quote Anchor link
Zal ik nog een beetje helpen.
Highlighten van Visual Basic code dmv PHP kan met Geshi (zoek zelf maar met een zoekmachine)
 
- -

- -

05/06/2007 23:41:00
Quote Anchor link
Er bestaat trouwens wel VBscript, dat alleen wordt ondersteunt door Internet Explorer. Het is ontwikkeld door Microsoft, dus het stinkt :P
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

06/06/2007 09:06:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$input
= "<html><b>tekst</b>";
$input = htmlspecialchars($input);
echo $input;
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.