VcardMaker website (+domein)

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sam H

Sam H

28/12/2012 17:26:28
Anchor link
Hierbij verkoop ik VcardMaker.net.
(Het domein krijg je erbij)

Al het programmeer werk is door mezelf gedaan. De site heeft eindeloze functies maar dit is het algemene concept:

Gebruikers maken een account aan (al dan niet betalend) en vervolgens kunnen ze persoonlijke vCard websites aanmaken. Ze kunnen kiezen uit verschillende templates, alleen moeten ze voor sommigen betalen. Ze hebben nadien nog altijd de kans om dingen aan te passen op hun vCard. Er is ook een ingebouwd messaging system en een werkende betaalmethode (Paypal).

Op elke vCard zit een ingebouwd mailing systeem, hieronder een voorbeeld van een vCard:
http://www.vcardmaker.net/johndoe

Ik verkoop ook hierbij mijn domeinnaam www.VcardMaker.net

Deze site zelf heeft geen gebruikers. Ik was eerst van plan hem zelf te lanceren maar door tijdsgebrek zal dit niet lukken.
De site heeft ook een zeer hoge ranking op Google.

Je kan de site gratis testen door in te loggen met deze gegevens:
[email protected]
john123


Startprijs: 200 euro
Buy now: 500 euro

Opbieden met 10 euro aub
Gewijzigd op 28/12/2012 21:16:01 door Sam H
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 01:11:15
 
Erwin Augustijn

Erwin Augustijn

28/12/2012 19:34:08
Anchor link
Ziet er netjes uit zeg! Ik kan alleen niet inloggen (Email and password don't match).
Dit had best wel succesvol kunnen worden denk ik. Jammer dat je het wilt verkopen.
 
Sam H

Sam H

28/12/2012 19:45:05
Anchor link
oh sorry het wachtwoord is 'john123' :)
 

28/12/2012 20:34:55
Anchor link
De pagerank is zeer slecht voor beide domeinen, beide domeinen zijn samen niet meer waard als 15 euro!
 
Sam H

Sam H

28/12/2012 20:35:52
Anchor link
Ik snap je reactie niet zo goed.
Welke 2 domeinen?
 

28/12/2012 20:49:17
Anchor link
sorry, voor het domein vcardmaker.net, dus ja geen 2 domeinen :) .. maar de pagerank is 0, waarbij de domeinnaam niet langer bestaat dan 3 maanden, oftewel, niet meer waard is dan de registratie kosten van het domein :)

Dus vraag ik mij af hoe jij de startprijs bepaald van €200,-?
Gewijzigd op 28/12/2012 20:51:10 door
 
Sam H

Sam H

28/12/2012 20:50:11
Anchor link
Phoenix Bird op 28/12/2012 20:49:17:
sorry, voor het domein vcardmaker.net, dus ja geen 2 domeinen :) .. maar de pagerank is 0, waarbij de domeinnaam niet langer bestaat dan 3 maanden, oftewel, niet meer waard is dan de registratie kosten van het domein :)


Het gaat niet zozeer over de domeinnaam hoor :) Vooral over heel de site.
 

28/12/2012 20:52:35
Anchor link
Quote:
De site heeft ook een zeer hoge ranking op Google.

Waar haal je dit vandaan dan?
 
Sam H

Sam H

28/12/2012 20:53:29
Anchor link
Phoenix Bird op 28/12/2012 20:52:35:
Quote:
De site heeft ook een zeer hoge ranking op Google.

Waar haal je dit vandaan dan?


Ik bedoelde als je zoekt op 'vcard maker', het de 2de site is, misschien inderdaad een beetje misleidend, excuses daarvoor.
 

28/12/2012 20:57:49
Anchor link
Vanwaar dan de zeer hoge vraagprijs van €200,- voor een domein dat niet meer waard is dan €10,-?
 
Sam H

Sam H

28/12/2012 20:58:43
Anchor link
Phoenix Bird op 28/12/2012 20:57:49:
Vanwaar dan de zeer hoge vraagprijs van €200,- voor een domein dat niet meer waard is dan €10,-?


Maar het gaat helemaal niet over de domein! Het gaat over de hele site, de hele source :)
Ga even naar de site en log in om te kijken wat ik verkoop...
 

28/12/2012 21:05:30
Anchor link
Ja, heb ik bekeken voordat ik hier reageerde.
 
Sam H

Sam H

28/12/2012 21:06:07
Anchor link
Phoenix Bird op 28/12/2012 21:05:30:
Ja, heb ik bekeken voordat ik hier reageerde.


Waarom dram je dan zo door over het domein, waar het helemaal niet om gaat?
MVG
 
Moose -

Moose -

28/12/2012 21:36:29
Anchor link
Grafisch gezien ziet dit er fantastisch uit moet ik zeggen. Leuk gemaakt, ik hoop dat je het kan verkopen
 
Sam H

Sam H

28/12/2012 21:37:04
Anchor link
Not Moose op 28/12/2012 21:36:29:
Grafisch gezien ziet dit er fantastisch uit moet ik zeggen. Leuk gemaakt, ik hoop dat je het kan verkopen


Bedankt!
 

28/12/2012 23:08:28
Anchor link
Quote:
Waarom dram je dan zo door over het domein, waar het helemaal niet om gaat?

Ik geef alleen mijn mening, als jij dit beschouwd als drammen, is jouw mening, ik vind alleen de prijs waarvoor jij jouw domein met website zeer hoog waarvoor jij het probeert te verkopen.
 
Wouter J

Wouter J

28/12/2012 23:56:57
Anchor link
Je hebt een erg strakke site, maar ik ben het ook eens met Phoenix. Je kan op dit moment niks garanderen over deze website, wordt het een succes? Zullen mensen zich aanmelden? Ga je die 200 euro terugverdienen? (dan praat je dus over 67 standard users)

Er is veel te veel onduidelijkheid om je startbedrag op 200 te zetten.
 
Sam H

Sam H

29/12/2012 21:05:41
Anchor link
Wouter J op 28/12/2012 23:56:57:
Je hebt een erg strakke site, maar ik ben het ook eens met Phoenix. Je kan op dit moment niks garanderen over deze website, wordt het een succes? Zullen mensen zich aanmelden? Ga je die 200 euro terugverdienen? (dan praat je dus over 67 standard users)

Er is veel te veel onduidelijkheid om je startbedrag op 200 te zetten.


Bedankt voor je reactie.
Maar het gaat niet zozeer over wat hij mogelijk kan opbrengen (wat hij wel zal doen gok ik) maar over de layouts en de code. De code is enorm uitgebreid èn buiten de landing page, user interface zijn er ook nog 6 templates voor hun vCards. Ook een werkend betalingssysteem zit erin.
 
Wouter J

Wouter J

29/12/2012 23:02:56
Anchor link
Ja, dat zal allemaal wel, maar dan heb je het verkeerd gemaakt (en dat bedoel ik niet dat hij verkeerd gescript is).

Als je een opdracht krijgt van een klant om een Vcard systeem te maken, dan is het jou taak om die goed te maken en te rekenen voor de tijd die je in iets stopt. De klant betaald je een uurloon en klaar is het. (en dan is 200 veel te laag voor deze site)

Alleen jij hebt het niet voor een klant gemaakt, maar hebt je eigen opdracht bedacht en nu probeer je hem te verkopen. Dan hebben we het niet meer over de tijd die jij erin hebt gestopt, maar over de waarde van het project dat je gemaakt hebt. In dit geval is die waarde een stuk minder. Je hebt een mooie domein, maar een andere tool (vcardmaker.com) heeft een mooiere. Wat gaat jou website onderscheiden van de andere vCard makers?
 

29/12/2012 23:57:08
Anchor link
:) na een test blijkt dat naast dat de domeinnaam waardeloos is, ook de website zelf nog slechter te zijn.. contact formulier?? kan een mail verzenden zonder ook maar iets in tevullen, xss atack mogelijk, sql injection .. (de details zal ik niet hier weergeven)

Ik krijg het idee dat je de website voor jezelf hebt gemaakt, maar na 3 maanden het hebt opgegeven aangezien de website niet hetgeen opbrengt van wat jij ervan verwachte?
Gewijzigd op 30/12/2012 00:07:33 door
 
Chris -

Chris -

30/12/2012 01:00:10
Anchor link
Phoenix! Mag ik je er vriendelijk doch dringend op wijzen dat dit een verkooptopic is? Het is dus niet de bedoeling om offtopic te gaan en een mening te formuleren waarmee je, al dan niet expres, een eventuele verkoop in de weg werkt?

Ga respectvol om met de topics en producten van anderen. Dat jij dit €15,- waard vind mag je zeggen, maar gaat de verkoper daar niet mee akkoord laat je het. Voor iemand anders kan dit heel potentieel zijn en wellicht duizenden euro's opleveren.

Domeinen en websites zijn twee verschillende dingen. Daarnaast telt nog altijd het gezegde "wat de gek er voor over heeft". Bij deze dus een officiële waarschuwing.
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.