veel tekst inlezen in een textarea werkt niet met $_get

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

The master

the master

26/01/2007 22:28:00
Quote Anchor link
Ik verstuur in een formulier de inhoud van een gesprek.
dit kan een best lange tekst zijn, dus ik wil dit inlezen met en $_GET.
maar dit werkt niet
met een tekstvan zoals <input name="onderwerp" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_GET[onderwerp]; ?>
" type="text" size="30" maxlength="20">

Werk het wel, maar ik wil graag een groot tekst vlak leest makkelijker

wat moet ik hier aan veranderen dat het wel werkt
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:34:59
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/01/2007 22:32:00
Quote Anchor link
Als je GET gebruikt wordt de informatie via de URL verstuurd en die heeft een maximum lengte. Gebruik liever de POST methode.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

26/01/2007 22:57:00
Quote Anchor link
en gebruik $_GET['onderwerp'] i.p.v. $_GET[onderwerp]
 
The master

the master

26/01/2007 22:59:00
Quote Anchor link
Posten gaat goed,
maar hoe doe ik dat met wijzigen.
gegevens staan in de database en die wil ik nu OPVRAGEN maar hoe gaat dat zonder versturen met get.

Ik bedoel het gaan om een gesprek het gesprek wordt opgeslagen met POST nu maar als ik dit gesprek wil wijzigen hoe doe ik dat dan ?

ik heb in gedachten.

je zoekt op onderwerp het onderwerp dat je hebt klik je op <a href=\ etc ...> maar dan is gesprek vast te groot om mee sturen .
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/01/2007 23:04:00
Quote Anchor link
Als je de inhoud van een gesprek wilt wijzigen, neem ik aan dat je eerst die inhoud ophaalt. Bij het ophalen heb je hopelijk een id in je query staan (WHERE id = 3, of zo). Die id kun je in een hidden field in je form stoppen, zodat hij meegestuurd wordt als je het formulier via POST verzendt.

Vervolgens kun je die id dan weer in je UPDATE query gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.