veilige login...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »
The Pope

The Pope

27/08/2005 20:26:00
Quote Anchor link
is dit wel veilig voor een loginscript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if($_SESSION["username"] != ""){
header("location:secure.php");
}

else{
if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST"){
//hier dan een scriptje om username en wachtwoord met elkaar te matchen etc. en dan de session starten als de username en wachtwoord met elkaar overeen komen.
$_SESSION["username"] == $_POST["usrnm"];
}

?>

[ hier dan een of ander simpel formpje... ]
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 22:21:12
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 20:38:00
Quote Anchor link
Zo is hij alleen vatbaar voor session highjacking... niets ernstigs opzich. Tenzij je veiligheid heel serieus neemt. (dus als het om geld oid gaat)
Gewijzigd op 27/08/2005 20:39:00 door Jelmer -
 
Vdleije .

vdleije .

27/08/2005 20:45:00
Quote Anchor link
Wat zou je dan moeten doen als dat het geval is?
 
Alfred -

Alfred -

27/08/2005 20:48:00
Quote Anchor link
Extra sessie setten met het IP, en constant controleren of dit klopt met het huidige IP :)

$_SESSION['ip'] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']
 
Vdleije .

vdleije .

27/08/2005 20:53:00
Quote Anchor link
Klinkt misschien raar, maar dat heweft toch geen zin. Als je een hacker bent en je bent binnegekomen, wat maakt het dan uit dat je IP klopt met IP van jou computer? :S Of zit ik nou helemaal fout...!
 
Alfred -

Alfred -

27/08/2005 20:56:00
Quote Anchor link
Dan moet je al meerdere sessieq hacken ipv 1 sessie... Lijkt me toch.. Elke sessie wordt -voor zover ik weer- apart opgeslagen...
Gewijzigd op 27/08/2005 20:56:00 door Alfred -
 
The Pope

The Pope

27/08/2005 20:57:00
Quote Anchor link
nou het moet wel erg veilig zijn want het is voor m'n klantensysteem...
dus ik neem veiligheid wel erg serieus...
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 20:58:00
Quote Anchor link
Volgens mij heb je maar 1 session_id. Maar je kan de sessies niet aanpassen, dus waneer je een ander ip detecteerd, dan destroy je toch de sessie?
 
Sulfer

Sulfer

27/08/2005 22:12:00
Quote Anchor link
Ja dat zou het moeten doen, dan heb je geen sessie meer. en kan de hacker niet verder.
Het is dus absoluut wel veilig als je hem destroyed,
 
Onbekend onbekend

onbekend onbekend

27/08/2005 22:21:00
Quote Anchor link
Jelmer:
Zo is hij alleen vatbaar voor session highjacking... niets ernstigs opzich. Tenzij je veiligheid heel serieus neemt. (dus als het om geld oid gaat)


Hoezo niets ernstig???

Ik zou het vreselijk vinden als iemand de sessie van mijn admin account zou overnemen!

Stel je eens voor dat bij zo'n klantsysteem jij de klant bent, en dat ik, meneer de hacker, ff op jou naam dingen ga bestellen! Zou je denk ik ook niet echt leuk vinden.

Session hijacking moet toch wel serieus genomen worden.

De oplossing is idd heel simpel met ip controle (ook niet 100% secure binnen hetzelfde netwerk). Daarbij altijd een sessie tijd limiet instellen.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

27/08/2005 23:24:00
Quote Anchor link
Hoe voeg je dat in?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
//login_verwerk.php:
$_SESSION['session_id'] = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

//andere pagina's:

if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] != $_SESSION['session_id']){
SESSION_DESTROY();
}

?>

Zoiets dacht ik...
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

27/08/2005 23:36:00
 

28/08/2005 02:36:00
Quote Anchor link
Quote:
Klinkt misschien raar, maar dat heweft toch geen zin. Als je een hacker bent en je bent binnegekomen, wat maakt het dan uit dat je IP klopt met IP van jou computer? :S Of zit ik nou helemaal fout...!


Bij sessie-hijacken kom je niet binnen bij iemand, maar steel je op slynxe wijze een cookie of sessie-id door ze naar een site te loodsen van jou. Met dat cookie of sessie id zijn ze vervolgens ingelogd als de gebruiker nog was ingelogd en kunnen de allerlij dingen misbruiken.

De check op ip zal dus wél werken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.