velden bewaren in een formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johan vb

Johan vb

30/08/2011 19:34:51
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een uitgebreid formulier gemaakt (HTML - PHP) method post dewelke gaat naar een 2 de pagina voor foutencontrole en verwerking (mailen en wegschrijven naar de database).

Dit werkt goed, alleen als er een foutmelding komt en ik wil terugkeren naar het formulier krijg ik alles leeg terug.

Hoe kan ik dit verhelpen?

Graag concreet aub ben echt wel een beginner.

Johan
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 02:11:16
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/08/2011 20:32:11
Quote Anchor link
In je formulier in de value $_POST['naam'] zetten

Bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="text" name="gebruiker" value="<?=$_POST['gebruiker'];?>">
Gewijzigd op 30/08/2011 20:33:19 door Nick Dijkstra
 
Johan vb

Johan vb

30/08/2011 22:29:53
Quote Anchor link
dan verschijnt dit in mijn tekstveld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_POST['controle'];?>
(dus de inhoud van mijn value)

Wat loopt er mis?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/08/2011 22:31:43
Quote Anchor link
Kan je eens je html code posten?
 
Michael -

Michael -

30/08/2011 22:36:09
Quote Anchor link
en als je probeert
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="text" name="gebruiker" value="<?php echo $_POST['gebruiker']; ?>">
 
Johan vb

Johan vb

31/08/2011 08:10:25
Quote Anchor link
Ook dit geeft niet het gewenste resultaat.

Hier een (stuk) van de html uit mijn formulier.
<tbody>
<tr>
<td style="width: 182px;">
<span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><span style="font-weight: bold;">Naam</span>*&nbsp; </span>
</td>
<td style="width: 615px;">
<span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><font size="+1"><input name="naam" input=""></font></span></td>

</tr>
<tr>
<td><span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><span style="font-weight: bold;">Voornaam* :</span></span></td>
<td><input name="voornaam"></td>
</tr>
<tr>
<td style="width: 182px;"><span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><span style="font-weight: bold;">Straat en nummer*:</span> </span></td>

<td style="width: 615px;"><span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><input name="adres" input=""></span></td>
</tr>
<tr>
<td><small><span style="font-weight: bold;">postcode*</span></small></td>
<td><input maxlength="4" size="4" name="postcode"></td>
</tr>
<tr>
<td><small><span style="font-weight: bold;">Gemeente*</span></small></td>

<td><input name="gemeente"></td>
</tr>
<tr>
<td style="width: 182px;"><span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><span style="font-weight: bold;">Geslacht* : </span><span style="">&nbsp; &nbsp;</span></span></td>
<td style="width: 615px;"><span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><span style="">
<select name="geslacht">
<option selected="selected">maak uw keuze</option>

<option>man</option>
<option>vrouw</option>
</select>
</span></span></td>
</tr>
<tr>
<td><span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><span style="font-weight: bold;">email*:</span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;

&nbsp;&nbsp;</span></td>
<td><span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><input name="mail" input=""></span></td>
</tr>
<tr>
<td style="width: 182px;"><span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><span style="font-weight: bold;">Telefoonnummer:</span>
&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;</span></td>
<td style="width: 615px;"><span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><input name="telefoon" input="" type="text"></span></td>
</tr>
<tr>

<td style="width: 182px;"><span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><span style="font-weight: bold;">GSM-nummer:</span>
&nbsp;&nbsp;&nbsp; </span></td>
<td style="width: 615px;"><span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><input name="GSM" input="" type="text"></span></td>
</tr>
<tr>
<td style="width: 182px;"><span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><span style="font-weight: bold;">geboortedatum*:</span>&nbsp;&nbsp;
&nbsp;</span></td>
<td style="width: 615px;"><span style="font-size: 10pt; line-height: 150%;"><input name="geboortedatum" input="" type="text"></span></td>

</tr>
</tbody>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.