veldnaam van een tabel plaatsen in en andere tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Niek Kasius

Niek Kasius

05/08/2013 15:30:02
Quote Anchor link
bestaat er ook een of andere mogelijkheid om een veldnamen in een tabel te herbenoemen om die vervolgens in een ander tabel te plaatsen?
Bijvoorbeeld: maken_thuis, gemaakt_thuis, en beurten_thuis in wedstrijd naar maken, gemaakt en beurten in stand.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/01/2020 14:41:31
 
Erwin H

Erwin H

05/08/2013 15:32:20
Quote Anchor link
Kijk naar het ALTER TABLE statement.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

05/08/2013 17:36:52
Quote Anchor link
ja daar had ik al naar gezocht, maar daar kan ik niks mee.
Want die uitleg daar over die ik tot nou toe gevonden heb, is net zo iets als de vraag die een boer aan de andere boer stelde zo van "hoe gaat het met je paard" waarop die andere zei mijn paard gaat niet mijn paard loopt waarop die eerste vroeg "hoe loopt je paard" en het antwoord was "het gaat"
Gewijzigd op 05/08/2013 17:38:30 door Niek Kasius
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.