veldnaam van een tabel plaatsen in en andere tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior DevOps-ontwikkelaar eIDAS

Functie­omschrijving Burgers en bedrijven veilig en betrouwbaar digitaal toegang geven tot diensten en producten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Als senior DevOps-ontwikkelaar bouw je daar letterlijk aan mee. En dat doe je bij DICTU: een van de grootste en meest vooruitstrevende ICT-dienstverleners van de Rijksoverheid. Jij werkt mee aan de doorontwikkeling van eIDAS, dat staat voor Electronic IDentification Authentication and trust Services. Deze koppeling maakt de grensoverschrijdende authenticatie op overheidswebsites binnen de Europese Unie mogelijk. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft één moderne toegangspoort voor zijn diensten en inspecties. Enkele daarvan zijn dankzij eIDAS inmiddels

Bekijk vacature »

Niek Kasius

Niek Kasius

05/08/2013 15:30:02
Quote Anchor link
bestaat er ook een of andere mogelijkheid om een veldnamen in een tabel te herbenoemen om die vervolgens in een ander tabel te plaatsen?
Bijvoorbeeld: maken_thuis, gemaakt_thuis, en beurten_thuis in wedstrijd naar maken, gemaakt en beurten in stand.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/09/2020 12:47:08
 
Erwin H

Erwin H

05/08/2013 15:32:20
Quote Anchor link
Kijk naar het ALTER TABLE statement.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

05/08/2013 17:36:52
Quote Anchor link
ja daar had ik al naar gezocht, maar daar kan ik niks mee.
Want die uitleg daar over die ik tot nou toe gevonden heb, is net zo iets als de vraag die een boer aan de andere boer stelde zo van "hoe gaat het met je paard" waarop die andere zei mijn paard gaat niet mijn paard loopt waarop die eerste vroeg "hoe loopt je paard" en het antwoord was "het gaat"
Gewijzigd op 05/08/2013 17:38:30 door Niek Kasius
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.