veldnaam van een tabel plaatsen in en andere tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mobile Developer in Oost-Nederland (Android en/of

Bedrijfsomschrijving Een unieke kans voor Mobile Developers in Oost-Nederland. Deze prachtige organisatie is namelijk opzoek naar een Mobile Developer. Mobile Development en Ops Engineering gaan hand in hand bij deze organisatie dat een hoog verantwoordelijkheidsgevoel draagt. Als organisatie ontwikkelt zij dan ook veelal mobiele applicaties ter inspiratie en ondersteuning van belangrijke sectoren in Nederland. Met het technische team van gepassioneerde developers en engineers voeren ze dagelijks veelal diverse, inspirerende en complexe werkzaamheden uit. Door gebruik van innovatieve software en de nieuwste platformen binnen de sector is deze klant dan ook zeker als vooruitstrevend te betitelen waar zijn enorm veel waarde

Bekijk vacature »

Niek Kasius

Niek Kasius

05/08/2013 15:30:02
Quote Anchor link
bestaat er ook een of andere mogelijkheid om een veldnamen in een tabel te herbenoemen om die vervolgens in een ander tabel te plaatsen?
Bijvoorbeeld: maken_thuis, gemaakt_thuis, en beurten_thuis in wedstrijd naar maken, gemaakt en beurten in stand.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/01/2021 13:25:03
 
Erwin H

Erwin H

05/08/2013 15:32:20
Quote Anchor link
Kijk naar het ALTER TABLE statement.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

05/08/2013 17:36:52
Quote Anchor link
ja daar had ik al naar gezocht, maar daar kan ik niks mee.
Want die uitleg daar over die ik tot nou toe gevonden heb, is net zo iets als de vraag die een boer aan de andere boer stelde zo van "hoe gaat het met je paard" waarop die andere zei mijn paard gaat niet mijn paard loopt waarop die eerste vroeg "hoe loopt je paard" en het antwoord was "het gaat"
Gewijzigd op 05/08/2013 17:38:30 door Niek Kasius
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.