veldnaam wordt niet aanvaard

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 11:23:10
Quote Anchor link
Hallo ,

Kan iemand mij zeggen waarom de volgende veldnaam "Land code"in de sql niet aanvaard wordt.
Ik weet nu dat het niet de juiste veldnaam is normaal is Land_code beter.
Maar er moet toch een oplossing zijn omdat je dit kunt aanmaken in phpadmin

Quote:

$sql = "SELECT * FROM geo_bel WHERE Land code LIKE '%" . mysqli_real_escape_string($con,$_POST['znaam']) . "%'";
$res = mysqli_query($con,$sql);


de foutmelding is op Land code , want als ik dit probeer op Land alleen is er geen foutcode en alles is dan goed.

Kan iemand helpen AUB
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 00:11:32
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/04/2023 11:29:25
Quote Anchor link
`land code`
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 11:30:51
Quote Anchor link
Bedankt ga het uitproberen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2023 11:38:28
Quote Anchor link
Of gewoon geen spaties gebruiken in veldnamen. En grammaticaal is het altijd nog landcode, of countrycode in het Engels.
Gewijzigd op 22/04/2023 11:39:03 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 11:40:47
Quote Anchor link
Inderdaad een grote fout van mij maar is nu zo.

Toch bedankt


Toevoeging op 22/04/2023 11:48:18:

Adoptive Solution

Ik krijg geen foutmelding meer , maar toch wordt er niks gevonden.
Als ik gewoon land gebruik gaat dit goed ... Waarom???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2023 11:52:07
Quote Anchor link
Misschien vanwege de spatie, zoals ik al opperde?
Ik gebruik nooit spaties, en bij naamgevingen is dat ook niet gewoonlijk.
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/04/2023 12:05:13
Quote Anchor link
Ergens op internet kun je vinden welke veldnamen je wel en niet kunt gebruiken, sommige zijn hardcore in de mysql ingebakken. Hoop dat ik het goed uitleg, maar bepaalde veldnamen mag je niet gebruiken.
ook let erop als je een veldnaam veranderd in je PHP code of in de Mysql, dat je je PHP code ook aanpast of de Mysql.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 12:13:37
Quote Anchor link
Bedankt maar het is nu zo en ik ga het veld niet wijzigen omdat het te veel werk is, ik weet dat het moet kunnen maar ik weet niet hoe, dus vraag ik het hier aan de mensen met kennis.

Wie weet de oplossing AUB ??
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/04/2023 12:39:51
Quote Anchor link
Hiero

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "SELECT * FROM geo_bel WHERE `Land code` LIKE '%" . mysqli_real_escape_string($con,$_POST['znaam']) . "%'";


Toevoeging op 22/04/2023 12:42:23:

En het antwoord heb ik eerder gegeven. Zal het effe tussen code zetten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
`land code`


Toevoeging op 22/04/2023 12:43:05:

Excuses, land moet met een L
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2023 12:48:44
Quote Anchor link
Berta Pappens op 22/04/2023 12:13:37:
Bedankt maar het is nu zo en ik ga het veld niet wijzigen omdat het te veel werk is, ik weet dat het moet kunnen maar ik weet niet hoe, dus vraag ik het hier aan de mensen met kennis.

Wie weet de oplossing AUB ??


Valt mee hoor:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
ALTER TABLE table_name
RENAME COLUMN old_column_name TO new_column_name;
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 13:44:47
Quote Anchor link
Adoptive Solution

Zoals ik al gezegd had "Dit werkt niet "...????


Toevoeging op 22/04/2023 13:57:29:

Hallo,

Iedereen hartelijk bedankt, ik heb de oplossing gevonden .
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/04/2023 14:15:51
Quote Anchor link
Als mijn oplossing niet werkt (wat het wel doet) mag ik dan weten welke oplossing dan wel werkt?
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 14:18:39
Quote Anchor link
De oplossing was ipv ' moest het ` dit zijn , ik gebruikte '
heb nadien gezien dat jij ` deze gebruikte.
Dus uw oplossing was de juiste

Hartelijk dank daarvoor .
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.