verbergen hyperlink

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »
Karel Bijvelds

Karel Bijvelds

05/03/2017 16:45:18
Quote Anchor link
Hallo allen,

In mijn php-script geef ik de instructie:

echo '<td><a href="mijnbestand.pdf" target="_blank">tekst</td>';

Deze opdracht plaatst de gegevens netjes op het scherm en bij het aanklikken van het veld wordt mooi het pdf-formulier in een apart scherm geprojecteerd.
Bij het hooveren van het veld wil ik de link-gegevens, links onder in het scherm, verbergen.
Heeft hiervoor iemand een mooie oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:20:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/03/2017 17:27:29
Quote Anchor link
En met welke reden? De bestandsnaam is dan toch eenvoudig te bekijken via bijv. 'view-source'.
Gewijzigd op 05/03/2017 17:27:57 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

05/03/2017 17:41:43
Quote Anchor link
Wat linksonderin staat is het statusveld van de browser.

Wat weer verschilt per browser. En of je die wel of niet kan tonen of verbergen.

Ik stel het niet op prijs wanneer een webpagina de browserinstellingen verandert.
Gewijzigd op 05/03/2017 17:43:05 door Adoptive Solution
 
- SanThe -

- SanThe -

05/03/2017 17:55:43
Quote Anchor link
echo '<td><a href="mijnbestand.pdf" target="_blank">tekst</td>';

Zet er ook eens een </a> bij, wel zo netjes.
echo '<td><a href="mijnbestand.pdf" target="_blank">tekst</a></td>';
 
Karel Bijvelds

Karel Bijvelds

05/03/2017 18:24:00
Quote Anchor link
- Ariën - op 05/03/2017 17:27:29:
En met welke reden? De bestandsnaam is dan toch eenvoudig te bekijken via bijv. 'view-source'.

Geeft een onrustig beeld en voegt niets toe aan de informatie die ik verstrek.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/03/2017 18:30:47
Quote Anchor link
Dat vind jij, maar vinden de andere gebruikers dat ook? Ik zou het lekker laten zoals het is. Volgens mij kan je de statusbalk niet eens meer manipuleren.
 
Jan R

Jan R

06/03/2017 07:03:12
Quote Anchor link
- Ariën - op 05/03/2017 18:30:47:
Volgens mij kan je de statusbalk niet eens meer manipuleren.


Gesteld dat het kan, open ik deze pagina nooit meer. Mijn PC: Mijn instellingen
 
Bart V B

Bart V B

06/03/2017 08:44:38
Quote Anchor link
Ik ga me niet mengen in de discussie of het gewenst is of niet.
Kijk sec naar je probleem omschrijving minder elegant met een button:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<!DOCTYPE html>
<html>
<body>

<p>Click the button to open a new browser window.</p>

<button onclick="myFunction()">Try it</button>

<script>
function myFunction() {
    window.open("https://www.w3schools.com");
}
</script>

</body>
</html>

In IE11 krijg je wel een melding of je een ActiveX besturings element wil uitvoeren.
Bij Edge werkt dit gewoon. Andere brouwsers kan ik even niet testen, want die heb ik op deze laptop niet staan.
EDIT
Nog ranziger:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a onclick="window.open(document.URL, '_blank', 'location=yes,height=570,width=520,scrollbars=yes,status=no');">
  Share Page
</a>
Gewijzigd op 06/03/2017 08:50:39 door Bart V B
 
Ivo P

Ivo P

06/03/2017 09:12:13
Quote Anchor link
Dit kon vroeger wel in verschillende browsers. En volgens mij heb ik het dan nog over de tijd vóór IE.

Dat is er toen uitgesloopt, omdat je op geen enkele manier kon zien dat een link die zei naar "disney.com" te gaan, in werkelijkheid naar evilhackers.org gaat.
 
Karel Bijvelds

Karel Bijvelds

07/03/2017 18:34:11
Quote Anchor link
Bart V B op 06/03/2017 08:44:38:
Ik ga me niet mengen in de discussie of het gewenst is of niet.
Kijk sec naar je probleem omschrijving minder elegant met een button:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<!DOCTYPE html>
<html>
<body>

<p>Click the button to open a new browser window.</p>

<button onclick="myFunction()">Try it</button>

<script>
function myFunction() {
    window.open("https://www.w3schools.com");
}
</script>

</body>
</html>

In IE11 krijg je wel een melding of je een ActiveX besturings element wil uitvoeren.
Bij Edge werkt dit gewoon. Andere brouwsers kan ik even niet testen, want die heb ik op deze laptop niet staan.
EDIT
Nog ranziger:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a onclick="window.open(document.URL, '_blank', 'location=yes,height=570,width=520,scrollbars=yes,status=no');">
  Share Page
</a>




Toevoeging op 07/03/2017 18:41:07:




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$bestand
   = "";
$bestand1  = "testbestand.pdf";
$bestand2  = "testbestand - kopie.pdf";
$methode1A = "methode1A";
$methode1B = "methode1B";
$methode2  = "methode2";
?>

<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<p>Test onclick</p>

<!-- methode 1 -->
<button onclick="myFunction("
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $bestand1; ?>
")">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $methode1A; ?>
</button>
<button onclick="myFunction("
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $bestand2; ?>
")")">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $methode1B; ?>
</button>

<!-- methode 2 -->
<a onclick="window.open("
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $bestand; ?>
", '_blank', 'location=yes, height=570, width=520, scrollbars=yes, status=no')">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $methode2; ?>

</a>

<script type="text/javascript">
function myFunction(FileToOpen)
{
alert (FileToOpen);
window.open(FileToOpen);
}
</script>

</body>
</html>

Hallo Bart,

Dank voor je reactie.
Ik krijg toch niet het gewenste resultaat, hws door mijn gebrek aan java kennis.
In methode1 probeer ik via een parameter het te openen bestand door te geven.
Zonder parameters en met window.open("
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $bestand1; ?>
"); geeft wel een weergave van het bestand. Maar dit is statisch maar het zou dynamisch moeten.
Kun je me hierbij ook helpen?

Alvast dank

Methode2 geeft geen enkel resultaat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/03/2017 20:19:37
Quote Anchor link
Je bericht is een beetje een rommeltje, en mist code-tags ;-)

Maar zoals ik en Ivo al zeiden is dit niet meer mogelijk om de statusbalk naar eigen believen aan te passen. Waar je vroeger zelf hele lichtkranten en eigen teksten op kun invullen, is dit nu alleen maar de waarheid van je browser. Stel je voor dat ik een link naar een fake bankwebsite zou plaatsen met een statusbalk-tekst met http://www.rabobank.nl. Dé ideale ingrediënten voor phishing!

En om verder een vergissing uit de weg te ruimen. Java, wat je noemt staat er los van. Jij hebt het over JavaScript. Beiden zijn totaal twee verschillende dingen die je niet met elkaar kan vergelijken.
Gewijzigd op 07/03/2017 20:32:03 door - Ariën -
 
Bart V B

Bart V B

08/03/2017 09:25:44
Quote Anchor link
Ik begrijp eigenlijk nog steeds waarom iedereen over dat hoveren valt.
Rechts of links onder zie je dat toch helemaal niet meer?
Bij IE, Edge, en Chrome met standaard instellingen is daar niets te zien links onder hoor.
Als we het hebben over de status balk met de url er in, dan kan je die niet wegwerken inderdaad.
Om op je tweede vraag een antwoord te geven:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<!DOCTYPE html>
<html>
<body>

<?php $data = array('aa.pdf','bb.pdf', 'cc.pdf'); ?>

<p>Click the button to open a new browser window.</p>
<?php foreach ($data as $key=> $value): ?>
<p>
   <a onclick="window.open('http://domain.tld/<?php echo $value;?>', '_blank', 'location=yes,height=570,width=520,scrollbars=yes,status=no');"> pdf bestand</a>
</p>
<?php endforeach;?>
</body>
</html>

En met een button:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<!DOCTYPE html>
<html>
<body>

<?php $data = array('aa.pdf','bb.pdf', 'cc.pdf'); ?>

<p>Click the button to open a new browser window.</p>
<?php foreach ($data as $key=> $value): ?>

<p><button onclick="myFunction('http://domain.tld/<?php echo $value;?>')"><?php echo $value;?></button></p>
<?php endforeach;?>

<script>
function myFunction(OpenIt) {
    window.open(document.OpenIt, 'location=yes,height=570,width=520,scrollbars=yes,status=no');
}
</script>

</body>
</html>
Gewijzigd op 08/03/2017 09:35:29 door Bart V B
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/03/2017 10:10:44
Quote Anchor link
Jij bent diegene die de statusbalk uit wilt schakelen. Misschien is er een verborgen setting voor in Chrome of Firefox die dit kan doen.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

08/03/2017 10:10:52
Quote Anchor link
Bart V B op 08/03/2017 09:25:44:
Ik begrijp eigenlijk nog steeds waarom iedereen over dat hoveren valt.
Rechts of links onder zie je dat toch helemaal niet meer?
Bij IE, Edge, en Chrome met standaard instellingen is daar niets te zien links onder hoor.

Er is inderdaad geen statusbalk meer, maar in Chrome, Firefox en Edge zie je bij het aanwijzen van een hyperlink linksonder wel degelijk een kleine tooltip met de URL.
 
- Rob -

- Rob -

08/03/2017 10:16:06
Quote Anchor link
Ik weet de code niet meer, maar er was iets met javascript wat er ongeveer zo uitzag:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="javascript:void(NOG WAT CODE)">Link</a>


Deze code werkt niet, maar het leek er wel op
 
Bart V B

Bart V B

08/03/2017 10:37:43
Quote Anchor link
@Ward, en Ariën,
Zal er nog eens naar kijken, want ik vind die instelling niet zo snel.

@Rob, met void kan je aan een undefined iets toekennen.
Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<a href="javascript:void(0)" onclick="myJsFunc();">Run MyJsFunc()</a>


function myJsFunc() {
    alert("myJsFunc");
}
 
Karel Bijvelds

Karel Bijvelds

08/03/2017 13:02:34
Quote Anchor link
Aan allen,

Groten dank voor jullie antwoorden/opmerkingen, ik leer overal van.
Vooral dank aan Bart.
Beide methodes aan de praat; hws implementeer ik de ranzigste.

Groeten
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/03/2017 23:33:29
Quote Anchor link
Als je dit voor jezelf doet ... geen probleem.

Is het echter een publieke website, dan jaag je mensen weg. Het bewust verbergen van zaken roept (terecht) argwaan op, en mensen zullen je site verlaten.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

08/03/2017 23:38:36
Quote Anchor link
On that note: ik vraag me af wat verschillende extensies van bijvoorbeeld virusscanners ermee doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/03/2017 23:57:09
Quote Anchor link
Zolang het niet direct schadelijk is, zullen ze er niks mee doen.
 
Willem vp

Willem vp

09/03/2017 00:40:09
Quote Anchor link
Ik zie dat je bij je hyperlink een target="_blank" gebruikt. Aangezien je hier naar een PDF-bestand linkt is dat niet zo'n probleem, maar let op dat wanneer je naar een andere site linkt, deze via het window.opener-object (JavaScript) gedeeltelijk toegang krijgt tot het window waarin jouw site geopend is.

Zo kan de aangeroepen site via windows.opener.location het window waarin jouw website is geopend redirecten naar bijvoorbeeld een phishing-pagina. Dat zijn best ongewenste gedragingen. ;-) Als je googlet op "_blank vulnerability" vind je vrij eenvoudig een paar voorbeelden waarin dit is uitgewerkt.

Gelukkig kun je dit eenvoudig voorkomen door rel="noopener noreferrer" in je link op te nemen. Dus bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://www.vagesite.com/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Link naar vage site (opent in nieuw window)</a>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.