Verbindingsbrug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Michel de wit

michel de wit

11/10/2005 19:12:00
Quote Anchor link
Ik heb deze verbindingsbrug :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?

// De volgende commande verbindt de SQL database met de PHP script.

mysql_connect("***", "***", "***") or die(mysql_error());
    mysql_select_db("***");

?>


maar nu komt mijn probleem. Ik heb een script uitgerust met een commando include("die script dus") maar dan krijg ik toch een aantal fouten... Wat kan dat zijn?
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 04:57:50
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

11/10/2005 19:20:00
Quote Anchor link
Een aantal fouten.....
Ja da's erg duidelijk :) Misschien handig om de foutmelding te vertellen?
 
Michel de wit

michel de wit

11/10/2005 19:23:00
Quote Anchor link
Ik krijg simpel gezegt geen verbinding met mijn SQL. ik krijg te zien dat er een fout zit op die script op line 68...Maar waar is line68? Dat dacht ik als eerste...maar nog nooit zelf gevonden.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

11/10/2005 19:25:00
Quote Anchor link
Misschien na lijn 67?
 
Michel de wit

michel de wit

11/10/2005 19:27:00
Quote Anchor link
leuk...waar is lijn67 dan... Als ik de erbinding wilt maken via de sript zelf heb ik geen fouten...
 
Jelmer -

Jelmer -

11/10/2005 20:27:00
Quote Anchor link
Dan zit je fout in het bestand dat je include, of in het bestand waar dit bestand in geïnclude in wordt. Dit bestand klopt wel aardig, dus hier zal het niet aan liggen.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

11/10/2005 20:34:00
Quote Anchor link
Wat makkelijk is dat je dan ook hier neerzet waaraan je refereert.
Telepathie is idd een optie maar of dat veel deze techniek hierzo beheersen is nu maar net even de vraag *knipoog*

Suc6
lissy
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

11/10/2005 22:31:00
Quote Anchor link
Geef de letterlijke foutmelding eens dan.
Meestal staat in de foutmelding al wel om welk bestand het gaat, en via een editor kan je gewoon het regelnummer opzoeken.
 
DaeDaluz

DaeDaluz

11/10/2005 22:51:00
Quote Anchor link
Kladblok -> bestand openen -> automatische terugloop indien nodig uitzetten -> CTRL + g -> 67 invullen en voila :)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

11/10/2005 23:37:00
Quote Anchor link
Hey, wist ik niet eens... Weer wat geleerd, voor als ik geen programma in de buurt heb..
 
Winston Smith

Winston Smith

12/10/2005 01:10:00
Quote Anchor link
DaeDaluz:
Kladblok -> bestand openen -> automatische terugloop indien nodig uitzetten -> CTRL + g -> 67 invullen en voila :)

Offtopic:

Supertip! :)
 
Thijs X

Thijs X

12/10/2005 01:21:00
Quote Anchor link
Ah relaxed ik wist ook nie dat je zo naar regel nummer kon springen :D
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/10/2005 05:20:00
Quote Anchor link
Je verbindingsscript is okee, als het op zichzelf wel werkt. De fout zit dus in het script waarin je het loginscript include.

Plak eens het stukje waarin dat include statement staat? Met een paar regels er voor en er na?

En waarom include je dat script pas op regel 67? Waarom niet bovenin het PHP script?
 
Michel de wit

michel de wit

12/10/2005 09:52:00
Quote Anchor link
Mijn script is geinclude op de bovenste rijd \. De scirpt begint met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?

hier staat de coocie instellinge, die op de computer geplaatst worden.

en daarna:

include("verbindingsbrug.php");
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/10/2005 10:01:00
Quote Anchor link
Aan de hand van de info die je nu geeft kan ik niet achterhalen wat er fout gaat. Als je wilt dat we je script doorkijken, zet het dan ergens online als txt file en plaats hier op het forum een link ernaar.

Liever dus geen heel lange scripts hier plakken, a.u.b ;-)
 
Roy Bongers

Roy Bongers

12/10/2005 12:56:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?

//hier staat de coocie instellinge, die op de computer //geplaatst worden.

//en daarna:

// laat me raden lijn 67 is hier ergens en je probeert hier een query uit te voeren wat niet lukt omdat je nog geen DB koppeling hebt omdat je die hieronder pas include.


include("verbindingsbrug.php");

?>


Post gewoon je hele script. Kan ook best zijn dat je een fout in je query hebt zitten of zo. Zet er dan eens or die(mysql_error()); achter.

mysql_query($sql) or die(mysql_error()); dus.
 
Michel de wit

michel de wit

12/10/2005 13:02:00
Quote Anchor link
Hartstikke dank allemaal voor jullie moeite...maar een ICT manager heeft net me geholpen. De fout was eigenlijk heel simpel.
Ik had dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?

// hier had ik dus mijn coocie instellingen
// en commentaar.


include( "verbindingsbrug.php")
?>


wat bleek dus...er zit een spatie tussen de ( en ". Probleem opgelost!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.