Vernieuwde Wesdesign.nl (V3.0)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »
Wesley Toet

Wesley Toet

12/02/2007 21:47:00
Quote Anchor link
Goedendag,

Zojuist heb ik de nieuwe versie van www.wesdesign.nl officieel geopend. Zo heeft Wesdesign een nieuw design gekregen, nieuwe teksten, portfolioscriptje, klantensysteem en komen er in de toekomst nog extra dingen bij.

Graag hoor ik van iedereen op of aanmerkingen over de website en eventuele typfouten mogen ook gemeld worden.

Ik hoor graan van jullie.

Mvg.
Wesley Toet
www.wesdesign.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 04:46:36
 
Gerben van Erkelens

Gerben van Erkelens

13/02/2007 20:26:00
Quote Anchor link
Nette site. Erg overzichtelijk en bovenin met het Logo leuk gedaan door de balk te onderbreken. Hij is vooral erg duidelijk en alles is makkelijk te vinden.

Persoonlijk vind ik het echter niet echt een design wat overkomt als iets wat bij een webdesign bedrijf past. Echter maakt de portfolio dat weer goed.
 
GaMer B

GaMer B

13/02/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Nette site. Ik kan zien dat je graag clean style websites maakt, klopt dat? Het is goed overzichtelijk en duidelijk allemaal. Ik hoef tenminste niet uren te zoeken waar het allemaal staat. Ik vind het wel veel op een Blog layout lijken; althans de indeling.

Het is, zoals je al zelf gezegd had "VernieuwendVernieuwd". Ben ik het mee eens.
 
ArendJan

ArendJan

13/02/2007 21:00:00
Quote Anchor link
Het ziet er netjes uit, maar wel wat standaard, en een beetje css-achtig, als je begrijpt wat ik bedoel.

Al met al, netjes maar niet overtuigend (voor mij dan)
 
Daan

Daan

13/02/2007 21:16:00
Quote Anchor link
Sinds wanneer wordt css niet meer op prijs gesteld?
 
Niek s

niek s

13/02/2007 21:37:00
Quote Anchor link
heel netjes, alleen het menu (bovenste) staat niet in die verticale balk?
(voordat je het gaat vragen)
Browser: Firefox 2.0.0.1
OS: Ubuntu 6.10 Edgy Eft
Resolutie: 1152*864
 
Wesley Toet

Wesley Toet

13/02/2007 21:46:00
Quote Anchor link
Bedankt allemaal voor de opmerkingen.. Meer opmerkingen zijn welkom

Niek heb je een screenshot ?
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

13/02/2007 21:47:00
Quote Anchor link
zeer mooi, straalt vertrouwen uit.

Wat ik wel jammer vind is dat je geen contactformulier hebt, in plaats daarvan zet je een e-mail adres neer, dit vergroot ten eerste de kans dat je spam krijgt. Maar waar het mij om gaat is dat je als gebruiker eerst je e-mail programma moet opstarten, het adres intypen en daarna je bericht.
Ik zie persoonlijk veel liever een form die je direct kunt versturen.

EDIT: na je teksten doorgelezen te hebben ben ik tot de conclusie gekomen dat je daar nog wel wat aandacht aan mag besteden.

- Alle webhosting onderdelen worden voor u geregeld via een externe partner die gespecialiseerd zijn in webhosting.
zijn moet is worden, of je moet van partner partners maken. Een incongruentie fout.

- Mochten er naderhand nog aanpassingen nodig zijn dan is het mogelijk tegen een kleine vergoeding om extra dingen aan te passen of toe te voegen.
Deze zin loopt niet helemaal lekker, als je om eruit zou halen loopt het al veel lekkerder.

- Zo is het voor u mogelijk om online uw facturen te controleren en om te zien of uw betaling is ontvangen of nog niet is betaald.
Hier klopt het laatste deel van je zin niet, hier zeg je in principe dat de betaling nog niet is betaald. Een verkeerde samentrekking dus.

En dan heb ik nog niet alles gehad, dit waren maar wat dingetjes die ik er even snel uitgeplukt heb.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan van Iwaarden
 
Wesley Toet

Wesley Toet

13/02/2007 21:52:00
Quote Anchor link
ga via contact aan de linkerkant naar Contactformulier :-)

edit: Aan je tekstopmerkingen zal ik kijken om dit te veranderen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley Toet
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/02/2007 22:38:00
Quote Anchor link
Ik vind het dubbele menu een beetje onduidelijk/onlogisch. Het duurde even voordat ik door had dat jou website meer dan 5 pagina's had.

Verder vind ik de teksten niet echt lekker lopen, ik pik er zomaar eentje uit.

'Voor klanten is er het klantensysteem gekomen waarmee klanten hun facturen nogmaals terugkunnen kijken en om te bekijken of deze is betaald.'

Okay, er is wellicht niks mis aan kwa Nederlands maar het 'loopt' gewoon niet lekker.

'Voor Wesdesign is het vernieuwde systeem ook erg belangrijk geworden. Zo zijn er sneller en makkelijker facturen te maken, klantgegevens zijn bekend en er kunnen nu op een makkelijkere manier portfolio items, nieuwsberichten en andere items toegevoegd worden.'

Lijkt mij redelijk overbodige informatie voor iemand die op de pagina bedrijfsinformatie kijkt. Wederom loopt de zin ook niet lekker.

Het design zelf, rustig en strak, daar hou ik wel van. Wel zou ik er persoonlijk een text-align: justify aan toe willen voegen, En een kleine marge om de afbeeldingen zodat de tekst er niet tegenaan loopt. Verder gebruik je tabellen wat ik jammer vind en het design zelf heeft een nogal 'template-download' achtige uitstraling, maar hoe iets eruit ziet is persoonlijk en daar kan alleen jij over beslissen.
 
Marien xD

Marien xD

13/02/2007 22:42:00
Quote Anchor link
Ik vind af en toe wel wat haken en ogen zitten aan de professionaliteit van je schrijven. Niet dat ik je er op afkraak ofzo maar na het lezen van je hele site heb ik niet het gevoel dat ik met een volwaardig bedrijf te maken heb.

Ook aangeven dat je veel referenties heb enzo, en dan maar 1 ervaring neerzetten is nou ook niet zo je van het.

Het submenuutje links boven aan had ik pas door nadat ik je website helemaal bekeken had. Niet opvallend en vooral niet praktisch. Doe daar wat aan.

Verder wens ik je veel succes met je bedrijf!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/02/2007 22:50:00
Quote Anchor link
Paar schrijftips voor internet:

1) Gebruik 1 onderwerp per alinea. Maak per alinea een beschrijvende alineatitel om je tekst scanbaar te maken.
2) Praat niet over jezelf in de derde persoon, dus niet: Wesdesign vind het belangrijk om een goeie service te leveren, maar: Wij vinden het belangrijk om een goeie service te leveren
3) Vermijd ingewikkelde zinnen. Zie de vorige post van Arjan:
Quote:
'Voor klanten is er het klantensysteem gekomen waarmee klanten hun facturen nogmaals terugkunnen kijken en om te bekijken of deze is betaald.'

zou ook zo kunnen:
We hebben een klantensysteem waarmee u de status van uw facturen kunt bekijken.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/02/2007 22:53:00
Quote Anchor link
Blijft nogsteeds de vraag 'waarom is die zin belangrijk voor een bezoeker die op de pagina bedrijfsinformatie kijkt'?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/02/2007 22:55:00
Quote Anchor link
@ Arjan: Daar kan ik me nog wel iets bij voorstellen. Voor een prospect is het nuttig te weten dat er actuele info over factuurstatussen te verkrijgen is.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

14/02/2007 21:06:00
Quote Anchor link
Ik vind de site wel mooi, maar teveel 'template-achtig'. Die hokken aan de linkerkant zijn een beetje onduidelijk. Duurt even voordat het duidelijk is wat deze doen en dus ook onduidelijk dat daar een submenu in verschijnt.
Wat doet die afbeelding van de lucht met wolken daar. Vind ik niet echt passen, staat er ook zo los bij.
En ik zou de klanten login absoluut niet in de header zetten. Zet het ergens op een pagina neer of in een blok aan de linkerkant oid.
Maar ondanks dit ziet het er goed uit.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
Axel de Mol

Axel de Mol

15/02/2007 10:49:00
Quote Anchor link
Als ik op de plaatjes klik bij je design portfolio, dan worden die geopend in hetzelfde venster, lijkt me toch vrij onhandig. Misschien toch in een nieuw venster openen. Verder denk ik dat het menuutje wat in het bovenste blok aan de linker kant iets meer moet opvallen op een of andere manier. Je kunt er nu nog niet meteen aan afzien dat het een menu is. Hoop dat je er wat aan hebt.
 
- wes  -

- wes -

15/02/2007 11:38:00
Quote Anchor link
wesdesign... wannab :))

lekker helder iig, luchtige site, dat mag ik wel

edit: wordt klant gaat naar :http://www.wesdesign.nl/klant/klant/index.php?doe=aanmelden dat moet 1 /klant minder zijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - wes -
 
Koos-Bert

Koos-Bert

15/02/2007 11:44:00
Quote Anchor link
FireFox (mac versie): Menu staat niet mooi uitgelijnt met 'Webdesign' | 'Webonderhoud' | 'Webhosting'.

In Safari staat alles 3 regels naar beneden.


Er staat echt teveel tekst op de voorpagina. Ik vind het ook slecht leesbaar. Het mag van mij een tikkeltje groter zijn. Zeker omdat bedrijven waarschijnlijk je klanten zijn en die mensen die je zoeken al wat ouder zijn.

Klanten inlog zou ik onder die 3 kollomen doen, het is denk ik mooier om de bovenkant vrij te houden.

Formuliertje staat te dicht op elkaar(in firefox).

Plaatje vind ik nergens opslaan(met die wolken).

Voor de rest: Mooie kleuren en lekker clean.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.