vernieuwen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Matthijs

matthijs

08/03/2007 11:07:00
Quote Anchor link
hoi ik had een vraagje ,,
is het mogelijk om van een internet pagina een andere internet pagina te laten vernieuwen

vb.

www.blabla.nl vernieuwd (refreshd) www.bbu.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:22:15
 
Vincent

Vincent

08/03/2007 11:26:00
Quote Anchor link
Bedoel je als je naar de ene pagina bijvoorbeeld www.blabla.nl dat hij dan automatisch doorgaat naar www.bbu.nl?
Edit:

In dat geval kan dat op verschillende manier.. php javascript enz
Hier ff de javascript manier..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<html>
<head>
<title>hmmm</title>
</head>
<body>
<script type="text/javascript">
window.location.href = "www.google.nl";
</script>
</body>
</html>

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Matthijs

matthijs

08/03/2007 11:37:00
Quote Anchor link
:P neej gewoon de pagina blijft zoals het is alleen een andere pagina doet zeg maar f5 door die andere pagina :') mja hoe leg je het uit
 
Vincent -

vincent -

08/03/2007 11:46:00
Quote Anchor link
zeg maar een soort van remote-refresh
je zit op 1 pagina en daar wil je het commando van geven om een andere pagina opnieuw te laden
is dat het een beetje ?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

08/03/2007 13:23:00
Quote Anchor link
Ligt er aan wat je wil. Kun je aangeven waar je het voor gebruiken wil?
 
Matthijs

matthijs

08/03/2007 19:21:00
Quote Anchor link
voor mijn irc bot die om de 1 uur uitvalt
maar ik wil dat hij automatisch weer aangaat om de uur door die internet pagina te vernieuwen start de bot automatisch weer op :)
 
GaMer B

GaMer B

08/03/2007 19:31:00
Quote Anchor link
Dat kun je toch gewoon doen op de pagina van de irc bot of hoe heb ik dat?
 
Vincent

Vincent

08/03/2007 19:34:00
Quote Anchor link
kan je dan niet gewoon de pagina die ik heb als www.google.nl veranderen naar de pagina van de irc bot?
 
Nick Mulder

Nick Mulder

08/03/2007 19:47:00
Quote Anchor link
Dan zou er nog een settimeout op moeten...
 
Matthijs

matthijs

08/03/2007 20:01:00
Quote Anchor link
neej settimeout heb ik er uitgehaald want dat gaf een error maar de pingpong geval is defect maar als er een script is die kan refressen via een pagina naar andere pagina graag
 
Nick Mulder

Nick Mulder

08/03/2007 20:03:00
Quote Anchor link
Dat zou alleen kunnen als de ene pagina (waarvan je de refresh uitvoert) ook de andere pagina geopend heeft...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

08/03/2007 20:08:00
Quote Anchor link
Script IRC bot
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// hierboven het script van jou IRC bot

$nieuw = "refresh.php";
// naar de pagina waar hij heen moet

$slaap = 60*60;
sleep($slaap);
// hij laat de pagina nu 1 uur slapen, dan pas gaat hij door naar de header

header("Location: $nieuw");
?>


Refresh.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$ircbot
= "locatie van irc bot";
header("Location: $ircbot");
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Vincent

Vincent

08/03/2007 20:09:00
Quote Anchor link
Probeer is met dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
window.location.reload()


Probeer dit maar is, is een button die refresh.. Als je ff een timer erop zet, reload ie dan =]

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="button" value="Reload Page" onClick="window.location.reload()">

Edit:

beetje laat :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Matthijs

matthijs

08/03/2007 20:17:00
Quote Anchor link
';) tnx al ik zal die ene ff uitteste :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.