Verschil in resultaat tussen IE9 en Chrome

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rene Zwolsman

Rene Zwolsman

30/08/2011 17:22:12
Quote Anchor link
Voor mijn website met het weer in Houten wil ik graag de buienradar op mijn website zetten. Buienradar heeft allerlei gratis codes welke je kan implementeren in je website. Nu wil ik standaard de buienradar van Nederland weergeven en wanneer je met je muis erover heen gaat verandert dit in de lokale buienradar van Houten. Ik heb de code voor de lokale buienradar van buienradar.nl gehaald. Dit gaat helaas met een iframe maar het werkt wel. Ik heb het volgende gemaakt:
[html]
<html>
<script language="javascript">
function switchBuienradar (id) {

arrBuienradar = new Array ();
arrBuienradar[0] = "boxBuienradar";
arrBuienradar[1] = "boxHouten";

for(val in arrBuienradar) {
if (document.getElementById (arrBuienradar[val])) {
document.getElementById (arrBuienradar[val]).style.display='none';
}
}
if (document.getElementById (id)) {
document.getElementById (id).style.display='';
}
}
</script>


<body>
<table>
<tr onmouseover="switchBuienradar('boxHouten')"; onmouseout="switchBuienradar('boxBuienradar')">
<td><span id="boxBuienradar" style="display:''"><img src="http://m.buienradar.nl/" border="0" /></span>
<span id="boxHouten" style="display:none"><a href="http://www.buienradar.nl"><iframe src="http://mijn.buienradar.nl/lokalebuienradar.aspx?lat=52.0278426&x=1&y=1&lng=5.1630019&overname=2&zoom=13&naam=houten&size=2&map=4" scrolling="no" height="256" width="256" frameborder="0" /></a></span></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
[/html]
Dit werkt prima in Google Chrome. In IE9 lijkt het ook te werken alleen geeft de ingezoomde kaart een ander deel van Houten weer. :S De coördinaten lijken dus veranderd. Maar als je de bron opvraagt en de link naar de afbeelding in je browser kopieert, komt er echter wel weer het goede deel van Houten in de afbeelding. Als je de iframe gewoon op de website zet, geeft hij ook de juiste lokatie weer. Het heeft dus iets te maken met het javascript, maar wat?. Hoe krijg ik in IE9 (en FF) wel de juiste kaart?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:33:23
 
Roel -

Roel -

30/08/2011 18:04:47
Quote Anchor link
Verander gewoon de src van het frame als je er met je muis overheen gaat of er vanaf?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.