Verschillende Post-actions

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 14:18:40
Quote Anchor link
Ik heb een formulier met verschillende inputs en een dropdown-list:

Dropdown bestaat bv. uit:

Maak uw keuze
TEST1
TEST2
TEST3

Wanneer de gebruiker TEST1 selecteert in de dropdown en daarna op submit klikt moet de data door gestuurd worden naar www.link1.nl verstuurd worden

Maar stel dat de gebruiker TEST2 selecteert en daarna op submit klikt moet de data door gestuurd worden naar www.link2.nl verstuurd worden

Heeft iemand een idee hoe dit kan?

Mvg,

Steven
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 20:23:56
 
John D

John D

02/02/2011 14:23:04
Quote Anchor link
In het script volgend op de action een if/else en header( location:) ??
Gewijzigd op 02/02/2011 14:24:27 door John D
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 14:27:28
Quote Anchor link
Dacht er ook aan maar eerlijk gezegd vind ik nergens een geschikte oplossing. Kan je een vb. geven?
 

02/02/2011 14:29:22
Quote Anchor link
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
// Hier zelf afhandelen welke geselecteerd is.
header('Location: http://www.example.org/');
...
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 14:34:24
Quote Anchor link
Thx voor de hulp maar moet je niet ergens kunnen aantonen als test2 geselecteerd is dat hij de actie voor test2 uitvoert?

Ik gebruik momenteel: <form action="http://site1.nl/data.php" method="post" target="_blank">

en zou dus nog een 2de regel hebben die ervoor zorgt dat dit gebeurt als je test2 selecteert

<form action="http://site2.nl/data.php" method="post" target="_blank">
Gewijzigd op 02/02/2011 14:35:47 door Steven Derudder
 
John D

John D

02/02/2011 14:59:22
Quote Anchor link
De html die bij de gebruiker in beeld staat is statisch, die doet dus precies wat je hebt gestuurd. Heb je slechts 1 submit button dan zal je af moeten testen welke keuze is gemaakt. In form data.php moet je dat dus doen zoals Karl aangeeft.
Edit:
Een voorbeeld? Iets in deze richting:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

IF isset($_POST['TEST1']) {header('Location: http://www.link1.html')}
IF isset($_POST['TEST2']) {header('Location: http://www.link2.html')}
}

?>

Gewijzigd op 02/02/2011 15:06:10 door John D
 
Ronald Simons

Ronald Simons

02/02/2011 15:36:56
Quote Anchor link
Moet het verstuurd worden naar een e-mail of naar een webpagina??
 
- SanThe -

- SanThe -

02/02/2011 17:52:23
Quote Anchor link
Als je de data uit het formulier ook wilt doorsturen stop het dan in een session.
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 18:03:47
Quote Anchor link
Ik werk dus met een formulier waarin ik naam, adres en een dropdown vraag en een submitknopje.

Ik wil eigenlijk 2 verschillende actions hebben:

- kies je selectie 1 in de dropdown en je klikt op submit dient alle data die de bezoeker heeft ingegeven verstuurd te worden naar een externe server waar ik geen toegang tot heb. Maar de externe server werkt verder adhv de verstuurde data. Dit werkt momenteel perfect via de <form action="http://externesite.nl/data.php" method="post" target="_blank">.

Het moeilijkste is:

- kies je selectie 2 dient alle data verstuurd te worden naar een pagina die ik kan beheren om daarna via e-mail de data nog te versturen, op pagina 2 worden er nog extra gegevens gevraagd (telefoonnr,...)

Ik zit dus een beetje vast hier :(
Gewijzigd op 02/02/2011 18:04:46 door Steven Derudder
 
Tim Fennis

Tim Fennis

02/02/2011 18:09:20
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 18:34:16
Quote Anchor link
Bon Tim, grappig is anders en daar heb ik weinig aan, of denk je dat ik google niet ken? Waarom bestaan anders forums... Ik vind het gewoonweg niet... En ook niet via google!
 
Ronald Simons

Ronald Simons

02/02/2011 18:36:30
Quote Anchor link
Waarom op een tweede pagina extrra info erbij laten zetten en waarom niet op de eerste?
En is het jij die het nog wil beheren of is het voor de gebruiker?


PS TIM FENNIS wat is dit nu weer voor een reactie ???? zo help je iemand niet.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/02/2011 18:40:15
Quote Anchor link
je zult dit inderdaad met javascript moeten doen op de manier die jij wilt, je kijkt via javascript welke optie geselecteerd is
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 18:53:37
Quote Anchor link
Ik probeer het volgende nu. Klikken ze op submit laat ik ze naar een check.php gaan en de check.php zou zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if (isset($_POST['SELECTIE1'])) {
...
HOE KAN IK HIER EEN POSTFUNCTIE GEVEN NAAR EEN WEBADRES?;

}

if (isset($_POST['SELECTIE2'])) {
...
HOE KAN IK HIER EEN POSTFUNCTIE GEVEN NAAR EEN INTERN PAGINA;
}

?>


Maar hoe zou ik dus hier kunnen aantonen dat hij moet springen naar een bepaalde url? De data moet hij dus ook wel "meeslepen".
 
Steven Derudder

Steven Derudder

04/02/2011 09:55:49
Quote Anchor link
Niemand een ideetje voor bovenstaand probleempje? :)
 
Milo S

Milo S

04/02/2011 10:04:53
Quote Anchor link
Data meeslepen? Antwoord: $_SESSIONS
Doorsturen, denk ik dat je zo iets wilt? link.php?ding=dat&anderding=dit kan gewoon via header location.
 
Steven Derudder

Steven Derudder

04/02/2011 12:53:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if (isset($_POST['SELECTIE1'])) {
...
HOE KAN IK HIER EEN POSTFUNCTIE GEVEN NAAR EEN WEBADRES?;

}

if (isset($_POST['SELECTIE2'])) {
...
HOE KAN IK HIER EEN POSTFUNCTIE GEVEN NAAR EEN INTERN PAGINA;
}

?>


Hier wil ik dus weten hoe ik de post-functie kan geven, is dit haalbaar of moet ik het in javascript gaan zoeken?
 
Jasper hoi

jasper hoi

04/02/2011 13:15:30
Quote Anchor link
hoe bedoel je post functie naar een webadres?
post mee nemen naar een andere pagina? best nutteloos, stuur hem dan in een keer goed door.

En wat bedoel je met een post functie naar een interne pagina? post afhandeling afzo?
 

04/02/2011 17:36:43
Quote Anchor link
Leg anders eens in stappen uit wat er moet gebeuren. Gebruik geen termen als dropdown en code.
Probeer het zo simpel mogelijk uit te leggen. Alsof je een onbekende de weg wijst.
 
Steven Derudder

Steven Derudder

04/02/2011 17:47:33
Quote Anchor link
Ok, ik probeer mijn best :).

Dus op mijn webpagina kan de bezoeker een aankomstdatum en vertrekdatum ingeven, aantal personen en type reservatie.

Wanneer de bezoeker bij type reservatie 'Direct betalen' selecteert en op 'Verzenden' klikt dienen de ingegeven gegevens "gepost" te worden naar een extern webadres.

Wanneer de bezoeker bij type reservatie 'Niet direct betalen' selecteert en op 'Verzenden' klikt dienen de ingegeven gegeven "gepost" te worden naar een 2de pagina waar ik dan meer gegevens vraag (zoals naam, adres,...).

Hopelijk is dit iets duidelijker :)
 

04/02/2011 17:49:30
Quote Anchor link
Als het per se een ander domein is (dus waar je niet bij kan met php), dan kom je denk ik toch wel vrij snel uit op javascript oplossingen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.