Verschillende Post-actions

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 14:18:40
Quote Anchor link
Ik heb een formulier met verschillende inputs en een dropdown-list:

Dropdown bestaat bv. uit:

Maak uw keuze
TEST1
TEST2
TEST3

Wanneer de gebruiker TEST1 selecteert in de dropdown en daarna op submit klikt moet de data door gestuurd worden naar www.link1.nl verstuurd worden

Maar stel dat de gebruiker TEST2 selecteert en daarna op submit klikt moet de data door gestuurd worden naar www.link2.nl verstuurd worden

Heeft iemand een idee hoe dit kan?

Mvg,

Steven
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 07:04:19
 
John D

John D

02/02/2011 14:23:04
Quote Anchor link
In het script volgend op de action een if/else en header( location:) ??
Gewijzigd op 02/02/2011 14:24:27 door John D
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 14:27:28
Quote Anchor link
Dacht er ook aan maar eerlijk gezegd vind ik nergens een geschikte oplossing. Kan je een vb. geven?
 

02/02/2011 14:29:22
Quote Anchor link
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
// Hier zelf afhandelen welke geselecteerd is.
header('Location: http://www.example.org/');
...
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 14:34:24
Quote Anchor link
Thx voor de hulp maar moet je niet ergens kunnen aantonen als test2 geselecteerd is dat hij de actie voor test2 uitvoert?

Ik gebruik momenteel: <form action="http://site1.nl/data.php" method="post" target="_blank">

en zou dus nog een 2de regel hebben die ervoor zorgt dat dit gebeurt als je test2 selecteert

<form action="http://site2.nl/data.php" method="post" target="_blank">
Gewijzigd op 02/02/2011 14:35:47 door Steven Derudder
 
John D

John D

02/02/2011 14:59:22
Quote Anchor link
De html die bij de gebruiker in beeld staat is statisch, die doet dus precies wat je hebt gestuurd. Heb je slechts 1 submit button dan zal je af moeten testen welke keuze is gemaakt. In form data.php moet je dat dus doen zoals Karl aangeeft.
Edit:
Een voorbeeld? Iets in deze richting:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

IF isset($_POST['TEST1']) {header('Location: http://www.link1.html')}
IF isset($_POST['TEST2']) {header('Location: http://www.link2.html')}
}

?>

Gewijzigd op 02/02/2011 15:06:10 door John D
 
Ronald Simons

Ronald Simons

02/02/2011 15:36:56
Quote Anchor link
Moet het verstuurd worden naar een e-mail of naar een webpagina??
 
- SanThe -

- SanThe -

02/02/2011 17:52:23
Quote Anchor link
Als je de data uit het formulier ook wilt doorsturen stop het dan in een session.
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 18:03:47
Quote Anchor link
Ik werk dus met een formulier waarin ik naam, adres en een dropdown vraag en een submitknopje.

Ik wil eigenlijk 2 verschillende actions hebben:

- kies je selectie 1 in de dropdown en je klikt op submit dient alle data die de bezoeker heeft ingegeven verstuurd te worden naar een externe server waar ik geen toegang tot heb. Maar de externe server werkt verder adhv de verstuurde data. Dit werkt momenteel perfect via de <form action="http://externesite.nl/data.php" method="post" target="_blank">.

Het moeilijkste is:

- kies je selectie 2 dient alle data verstuurd te worden naar een pagina die ik kan beheren om daarna via e-mail de data nog te versturen, op pagina 2 worden er nog extra gegevens gevraagd (telefoonnr,...)

Ik zit dus een beetje vast hier :(
Gewijzigd op 02/02/2011 18:04:46 door Steven Derudder
 
Tim Fennis

Tim Fennis

02/02/2011 18:09:20
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 18:34:16
Quote Anchor link
Bon Tim, grappig is anders en daar heb ik weinig aan, of denk je dat ik google niet ken? Waarom bestaan anders forums... Ik vind het gewoonweg niet... En ook niet via google!
 
Ronald Simons

Ronald Simons

02/02/2011 18:36:30
Quote Anchor link
Waarom op een tweede pagina extrra info erbij laten zetten en waarom niet op de eerste?
En is het jij die het nog wil beheren of is het voor de gebruiker?


PS TIM FENNIS wat is dit nu weer voor een reactie ???? zo help je iemand niet.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/02/2011 18:40:15
Quote Anchor link
je zult dit inderdaad met javascript moeten doen op de manier die jij wilt, je kijkt via javascript welke optie geselecteerd is
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 18:53:37
Quote Anchor link
Ik probeer het volgende nu. Klikken ze op submit laat ik ze naar een check.php gaan en de check.php zou zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if (isset($_POST['SELECTIE1'])) {
...
HOE KAN IK HIER EEN POSTFUNCTIE GEVEN NAAR EEN WEBADRES?;

}

if (isset($_POST['SELECTIE2'])) {
...
HOE KAN IK HIER EEN POSTFUNCTIE GEVEN NAAR EEN INTERN PAGINA;
}

?>


Maar hoe zou ik dus hier kunnen aantonen dat hij moet springen naar een bepaalde url? De data moet hij dus ook wel "meeslepen".
 
Steven Derudder

Steven Derudder

04/02/2011 09:55:49
Quote Anchor link
Niemand een ideetje voor bovenstaand probleempje? :)
 
Milo S

Milo S

04/02/2011 10:04:53
Quote Anchor link
Data meeslepen? Antwoord: $_SESSIONS
Doorsturen, denk ik dat je zo iets wilt? link.php?ding=dat&anderding=dit kan gewoon via header location.
 
Steven Derudder

Steven Derudder

04/02/2011 12:53:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if (isset($_POST['SELECTIE1'])) {
...
HOE KAN IK HIER EEN POSTFUNCTIE GEVEN NAAR EEN WEBADRES?;

}

if (isset($_POST['SELECTIE2'])) {
...
HOE KAN IK HIER EEN POSTFUNCTIE GEVEN NAAR EEN INTERN PAGINA;
}

?>


Hier wil ik dus weten hoe ik de post-functie kan geven, is dit haalbaar of moet ik het in javascript gaan zoeken?
 
Jasper hoi

jasper hoi

04/02/2011 13:15:30
Quote Anchor link
hoe bedoel je post functie naar een webadres?
post mee nemen naar een andere pagina? best nutteloos, stuur hem dan in een keer goed door.

En wat bedoel je met een post functie naar een interne pagina? post afhandeling afzo?
 

04/02/2011 17:36:43
Quote Anchor link
Leg anders eens in stappen uit wat er moet gebeuren. Gebruik geen termen als dropdown en code.
Probeer het zo simpel mogelijk uit te leggen. Alsof je een onbekende de weg wijst.
 
Steven Derudder

Steven Derudder

04/02/2011 17:47:33
Quote Anchor link
Ok, ik probeer mijn best :).

Dus op mijn webpagina kan de bezoeker een aankomstdatum en vertrekdatum ingeven, aantal personen en type reservatie.

Wanneer de bezoeker bij type reservatie 'Direct betalen' selecteert en op 'Verzenden' klikt dienen de ingegeven gegevens "gepost" te worden naar een extern webadres.

Wanneer de bezoeker bij type reservatie 'Niet direct betalen' selecteert en op 'Verzenden' klikt dienen de ingegeven gegeven "gepost" te worden naar een 2de pagina waar ik dan meer gegevens vraag (zoals naam, adres,...).

Hopelijk is dit iets duidelijker :)
 

04/02/2011 17:49:30
Quote Anchor link
Als het per se een ander domein is (dus waar je niet bij kan met php), dan kom je denk ik toch wel vrij snel uit op javascript oplossingen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.