Verschillende Post-actions

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 14:18:40
Quote Anchor link
Ik heb een formulier met verschillende inputs en een dropdown-list:

Dropdown bestaat bv. uit:

Maak uw keuze
TEST1
TEST2
TEST3

Wanneer de gebruiker TEST1 selecteert in de dropdown en daarna op submit klikt moet de data door gestuurd worden naar www.link1.nl verstuurd worden

Maar stel dat de gebruiker TEST2 selecteert en daarna op submit klikt moet de data door gestuurd worden naar www.link2.nl verstuurd worden

Heeft iemand een idee hoe dit kan?

Mvg,

Steven
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 12:39:05
 
John D

John D

02/02/2011 14:23:04
Quote Anchor link
In het script volgend op de action een if/else en header( location:) ??
Gewijzigd op 02/02/2011 14:24:27 door John D
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 14:27:28
Quote Anchor link
Dacht er ook aan maar eerlijk gezegd vind ik nergens een geschikte oplossing. Kan je een vb. geven?
 

02/02/2011 14:29:22
Quote Anchor link
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
// Hier zelf afhandelen welke geselecteerd is.
header('Location: http://www.example.org/');
...
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 14:34:24
Quote Anchor link
Thx voor de hulp maar moet je niet ergens kunnen aantonen als test2 geselecteerd is dat hij de actie voor test2 uitvoert?

Ik gebruik momenteel: <form action="http://site1.nl/data.php" method="post" target="_blank">

en zou dus nog een 2de regel hebben die ervoor zorgt dat dit gebeurt als je test2 selecteert

<form action="http://site2.nl/data.php" method="post" target="_blank">
Gewijzigd op 02/02/2011 14:35:47 door Steven Derudder
 
John D

John D

02/02/2011 14:59:22
Quote Anchor link
De html die bij de gebruiker in beeld staat is statisch, die doet dus precies wat je hebt gestuurd. Heb je slechts 1 submit button dan zal je af moeten testen welke keuze is gemaakt. In form data.php moet je dat dus doen zoals Karl aangeeft.
Edit:
Een voorbeeld? Iets in deze richting:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

IF isset($_POST['TEST1']) {header('Location: http://www.link1.html')}
IF isset($_POST['TEST2']) {header('Location: http://www.link2.html')}
}

?>

Gewijzigd op 02/02/2011 15:06:10 door John D
 
Ronald Simons

Ronald Simons

02/02/2011 15:36:56
Quote Anchor link
Moet het verstuurd worden naar een e-mail of naar een webpagina??
 
- SanThe -

- SanThe -

02/02/2011 17:52:23
Quote Anchor link
Als je de data uit het formulier ook wilt doorsturen stop het dan in een session.
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 18:03:47
Quote Anchor link
Ik werk dus met een formulier waarin ik naam, adres en een dropdown vraag en een submitknopje.

Ik wil eigenlijk 2 verschillende actions hebben:

- kies je selectie 1 in de dropdown en je klikt op submit dient alle data die de bezoeker heeft ingegeven verstuurd te worden naar een externe server waar ik geen toegang tot heb. Maar de externe server werkt verder adhv de verstuurde data. Dit werkt momenteel perfect via de <form action="http://externesite.nl/data.php" method="post" target="_blank">.

Het moeilijkste is:

- kies je selectie 2 dient alle data verstuurd te worden naar een pagina die ik kan beheren om daarna via e-mail de data nog te versturen, op pagina 2 worden er nog extra gegevens gevraagd (telefoonnr,...)

Ik zit dus een beetje vast hier :(
Gewijzigd op 02/02/2011 18:04:46 door Steven Derudder
 
Tim Fennis

Tim Fennis

02/02/2011 18:09:20
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 18:34:16
Quote Anchor link
Bon Tim, grappig is anders en daar heb ik weinig aan, of denk je dat ik google niet ken? Waarom bestaan anders forums... Ik vind het gewoonweg niet... En ook niet via google!
 
Ronald Simons

Ronald Simons

02/02/2011 18:36:30
Quote Anchor link
Waarom op een tweede pagina extrra info erbij laten zetten en waarom niet op de eerste?
En is het jij die het nog wil beheren of is het voor de gebruiker?


PS TIM FENNIS wat is dit nu weer voor een reactie ???? zo help je iemand niet.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/02/2011 18:40:15
Quote Anchor link
je zult dit inderdaad met javascript moeten doen op de manier die jij wilt, je kijkt via javascript welke optie geselecteerd is
 
Steven Derudder

Steven Derudder

02/02/2011 18:53:37
Quote Anchor link
Ik probeer het volgende nu. Klikken ze op submit laat ik ze naar een check.php gaan en de check.php zou zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if (isset($_POST['SELECTIE1'])) {
...
HOE KAN IK HIER EEN POSTFUNCTIE GEVEN NAAR EEN WEBADRES?;

}

if (isset($_POST['SELECTIE2'])) {
...
HOE KAN IK HIER EEN POSTFUNCTIE GEVEN NAAR EEN INTERN PAGINA;
}

?>


Maar hoe zou ik dus hier kunnen aantonen dat hij moet springen naar een bepaalde url? De data moet hij dus ook wel "meeslepen".
 
Steven Derudder

Steven Derudder

04/02/2011 09:55:49
Quote Anchor link
Niemand een ideetje voor bovenstaand probleempje? :)
 
Milo S

Milo S

04/02/2011 10:04:53
Quote Anchor link
Data meeslepen? Antwoord: $_SESSIONS
Doorsturen, denk ik dat je zo iets wilt? link.php?ding=dat&anderding=dit kan gewoon via header location.
 
Steven Derudder

Steven Derudder

04/02/2011 12:53:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if (isset($_POST['SELECTIE1'])) {
...
HOE KAN IK HIER EEN POSTFUNCTIE GEVEN NAAR EEN WEBADRES?;

}

if (isset($_POST['SELECTIE2'])) {
...
HOE KAN IK HIER EEN POSTFUNCTIE GEVEN NAAR EEN INTERN PAGINA;
}

?>


Hier wil ik dus weten hoe ik de post-functie kan geven, is dit haalbaar of moet ik het in javascript gaan zoeken?
 
Jasper hoi

jasper hoi

04/02/2011 13:15:30
Quote Anchor link
hoe bedoel je post functie naar een webadres?
post mee nemen naar een andere pagina? best nutteloos, stuur hem dan in een keer goed door.

En wat bedoel je met een post functie naar een interne pagina? post afhandeling afzo?
 

04/02/2011 17:36:43
Quote Anchor link
Leg anders eens in stappen uit wat er moet gebeuren. Gebruik geen termen als dropdown en code.
Probeer het zo simpel mogelijk uit te leggen. Alsof je een onbekende de weg wijst.
 
Steven Derudder

Steven Derudder

04/02/2011 17:47:33
Quote Anchor link
Ok, ik probeer mijn best :).

Dus op mijn webpagina kan de bezoeker een aankomstdatum en vertrekdatum ingeven, aantal personen en type reservatie.

Wanneer de bezoeker bij type reservatie 'Direct betalen' selecteert en op 'Verzenden' klikt dienen de ingegeven gegevens "gepost" te worden naar een extern webadres.

Wanneer de bezoeker bij type reservatie 'Niet direct betalen' selecteert en op 'Verzenden' klikt dienen de ingegeven gegeven "gepost" te worden naar een 2de pagina waar ik dan meer gegevens vraag (zoals naam, adres,...).

Hopelijk is dit iets duidelijker :)
 

04/02/2011 17:49:30
Quote Anchor link
Als het per se een ander domein is (dus waar je niet bij kan met php), dan kom je denk ik toch wel vrij snel uit op javascript oplossingen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.