Verwerken formulier werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »
Stefan H

stefan H

12/02/2013 15:20:02
Quote Anchor link
als ik een formulier verwerkt komt ik op de volgende pagina met onderstaande code. alleen kom ik altijd bij de laatste echo uit er is iets fout gegaan iemand een idee waarom hij niet het script verwerkt wat meegegeven is bij het versturen van het formulier. ik kom er niet uit

alvast bedankt voor jullie reactie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php

ini_set('display_errors', 'ON');
error_reporting (E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){

if($_POST['wijzig'] == true){
$errors = array();

if(!isset($_POST['product']) OR $_POST['product'] == ''){
    //error toevoegen
    $errors[] = 'Er is een geen product ingevuld';
}

if(!isset($_POST['groep']) OR $_POST['groep'] == ''){
    //error toevoegen
    $errors[] = 'Er is geen product groep ingevuld';
}

//ander veld controle
if(!isset($_POST['prijs']) OR $_POST['prijs'] == ''){
    //error toevoegen
    $errors[] = 'Er is geen prijs ingevuld';
}

if(!isset($_POST['prijsper']) OR $_POST['prijsper'] == ''){
    //error toevoegen
    $errors[] = 'Er is geen prijs per ingevuld';
}


//ander veld controle
if(!isset($_POST['omschrijving']) OR $_POST['omschrijving'] == ''){
    //error toevoegen
    $errors[] = 'Er is geen omschrijving ingevuld';
}


if(empty($errors)){
    //geen errors dus insert
    ($iid     = mysql_real_escape_string ($_POST['id']));
    (
$sgroep = mysql_real_escape_string ($_POST['groep']));
    (
$sproduct = mysql_real_escape_string( $_POST['product']));
    (
$sprijs      =    mysql_real_escape_string( $_POST['prijs']));
    (
$sprijsper      =    mysql_real_escape_string( $_POST['prijsper']));
    (
$somschrijving        =    mysql_real_escape_string( $_POST['omschrijving']));
    mysql_query ("UPDATE aanbod SET  product= '".$sproduct."', groep= '".$sgroep."', prijs='".$sprijs."', prijsper='".$sprijsper."', omschrijving= '".$somschrijving."' WHERE id ='".$iid."'" );
    
}


else{

    foreach($errors AS $err){
        //errors tonen
        echo $err.'<br/>';
    }
}

 echo 'Uw aanbod is gewijzigd';
}

else{
if ($_POST['verwijder'] == true){

(
$iid = mysql_real_escape_string ($_POST['id']));

$foto = mysql_query("SELECT fotonaam, extensie FROM foto WHERE advertentieid='".$iid."' AND gebruikerid='".$_SESSION['gebruikerid']."'");
if(mysql_num_rows($foto) !=0){
mysql_query ("DELETE FROM foto WHERE advertentieid='".$_POST['id']."'");
$wis = mysql_fetch_array($foto);
$pad = "foto/";
$wisfoto = $pad.$wis['fotonaam'].$wis['extensie'];
unlink($wisfoto);


}
(
$iid = mysql_real_escape_string ($_POST['id']));
mysql_query ("DELETE FROM aanbod WHERE id='".$iid."'");

    echo 'Uw aanbod is verwijderd';
exit;
}
}
}

else {
    echo 'Er is iets fout gegaan';
}



?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:16:04
 
- SanThe -

- SanThe -

12/02/2013 15:28:35
Quote Anchor link
Heb je method="post" wel in <form> staan?
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){

Er komt nooit true of false uit een formulier.
Meestal '1'/'0' of 'on'/'off'.
if($_POST['wijzig'] == true){
 
Stefan H

stefan H

12/02/2013 15:36:29
Quote Anchor link
<form method="POST" action='verwerkwijzig.php'>

dit staat in het formulier dit moet kloppen volgens mij ?

moet ik dit anders zo doen ?
if (isset ($_POST['wijzig'])){

dit werkt ook niet ?

nog een suggestie ?


Toevoeging op 12/02/2013 15:54:44:

heb je anders een suggestie hoe ik anders het formulier moet verwerken met 2 submit knoppen 1 om te verwijderen en 1 om te wijzigen ?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

12/02/2013 16:26:24
Quote Anchor link
Ik ben nooit voorstander om de waarde van een knop te gebruiken bij het verwerken.

if (isset ($_POST['wijzig'])){ of if (isset ($_POST['submit'])){ zie ik nooit graag.

Er zijn meerdere mogelijheden. bv. twee <form> elementen.

Met css krijg je de layout wel goed.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<form method="POST" action='verwerkwijzig.php'>
  <input type="hidden" name="action" value="update">
  ... update dingen ...
  <input type="submit" value="UPDATE">
</form>
<form method="POST" action='verwerkwijzig.php'>
  <input type="hidden" name="action" value="delete">
  <input type="submit" value="DELETE">
</form>


Maar vooral; je moet meer structuur in je logica brengen.
Het moet altijd duidelijk zijn waarmee je bezig bent.
te veel if's nesten; onnodige elseif's ... maken het moeilijk leesbaar.
Maar denk ook: indentering is je vriend. waar nodig/nuttig: commentaar schrijven

bv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
  $action = (isset($_POST['action']) ? $_POST['action'] : '');  // komt van de hidden
  switch ($action) {
    case
'update':
      // alles van de update
      $errors = array();
      if(!isset($_POST['product']) || $_POST['product'] == '') {
        $errors[] = ...
      }
      ...

      break;
      
    case
'delete':
      // alles van de delete
      break;
  }
}

?>
Gewijzigd op 12/02/2013 16:33:01 door Kris Peeters
 
- SanThe -

- SanThe -

12/02/2013 16:32:32
Quote Anchor link
- SanThe - op 12/02/2013 15:28:35:
Heb je method="post" wel in <form> staan?


Nee dus.
Zet dat er eens in.
 
Stefan H

stefan H

12/02/2013 16:39:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie

heb inderdaad een oplossing gevonden met een nieuw form element.

dat ik altijd bij de echo uitkwam kwam door een ander foutje in het formulier stond method 'POST' en in de controle stond "POST" met dubbele aanhalingstekens dat was daar het probleem
 
- SanThe -

- SanThe -

12/02/2013 16:45:36
Quote Anchor link
Stefan H op 12/02/2013 16:39:00:
.. in het formulier stond method 'POST' en in de controle stond "POST" met dubbele aanhalingstekens dat was daar het probleem


Kan me niet voorstellen want dat maakt niet uit.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.