Verwerkingssnelheid

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »
Rick

rick

17/03/2007 21:52:00
Quote Anchor link
Beste Php'ers

Ik ben bezig met het verbeteren van me scripts en de laad snelheid zo beperkt mogelijk te laten.

Ik hoorde van iemand dat ik al mijn dingen in een array of iets dergelijks moest zetten, en aangezien ik er nooit mee heb gewerkt en me het nietl ukte naar tijdje eraan te werken vraag ik ullieo m hulp.

Kortom ik wil dus dat de laadtijd veel lager word
Alvast Bedankt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php$good1 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '1'"));
$good2 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '2'"));
$good3 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '3'"));
$good4 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '4'"));
$good5 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '5'"));
$good6 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '6'"));
$good7 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '7'"));
$good8 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '8'"));
$good9 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '9'"));
$good10 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '10'"));


    if($this_user->lastactive == 0) {
        $city = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM cities WHERE id = '$this_user->city'"));

        $worth1 = (($city->good1 * $good1->worth) / 100) * 10;
        $worth2 = (($city->good2 * $good2->worth) / 100) * 10;
        $worth3 = (($city->good3 * $good3->worth) / 100) * 10;
        $worth4 = (($city->good4 * $good4->worth) / 100) * 10;
        $worth5 = (($city->good5 * $good5->worth) / 100) * 10;
        $worth6 = (($city->good6 * $good6->worth) / 100) * 10;
        $worth7 = (($city->good7 * $good7->worth) / 100) * 10;
        $worth8 = (($city->good8 * $good8->worth) / 100) * 10;
        $worth9 = (($city->good9 * $good9->worth) / 100) * 10;
        $worth10 = (($city->good10 * $good10->worth) / 100) * 10;


        $trade1 = rand(($city->good1 * $good1->worth) - $worth1, ($city->good1 * $good1->worth) + $worth1);
        $trade2 = rand(($city->good2 * $good2->worth) - $worth2, ($city->good2 * $good2->worth) + $worth2);
        $trade3 = rand(($city->good3 * $good3->worth) - $worth3, ($city->good3 * $good3->worth) + $worth3);
        $trade4 = rand(($city->good4 * $good4->worth) - $worth4, ($city->good4 * $good4->worth) + $worth4);
        $trade5 = rand(($city->good5 * $good5->worth) - $worth5, ($city->good5 * $good5->worth) + $worth5);
        $trade6 = rand(($city->good6 * $good6->worth) - $worth6, ($city->good6 * $good6->worth) + $worth6);
        $trade7 = rand(($city->good7 * $good7->worth) - $worth7, ($city->good7 * $good7->worth) + $worth7);
        $trade8 = rand(($city->good8 * $good8->worth) - $worth8, ($city->good8 * $good8->worth) + $worth8);
        $trade9 = rand(($city->good9 * $good9->worth) - $worth9, ($city->good9 * $good9->worth) + $worth9);
        $trade10 = rand(($city->good10 * $good10->worth) - $worth10, ($city->good10 * $good10->worth) + $worth10);

        mysql_query("UPDATE users SET trade1 = '$trade1' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade2 = '$trade2' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade3 = '$trade3' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade4 = '$trade4' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade5 = '$trade5' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade6 = '$trade6' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade7 = '$trade7' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade8 = '$trade8' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade9 = '$trade9' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade10 = '$trade10' WHERE id = '$this_user->id'");
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rick
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 08:51:29
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

17/03/2007 22:27:00
Quote Anchor link
je kan meerdere velden tegelijk selecteren en/of updaten, dus waarom allemaal aparte query's? De onderste Update kun je gewoon vervangen door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
mysql_query("UPDATE users SET trade1 = '$trade1', trade2 = '$trade2' WHERE id = '$this_user->id'");
//en de rest van je velden zelf invullen
?>


Daarnaast heb ik het idee dat je database niet genormaliseerd is, ik weet niet of de website al volop in gebruik is, niet, dan is het zinvol om je database te normaliseren, want zodra jij kolommen gaat nummeren ben je verkeerd bezig.
En dat scheelt dus ook in snelheid.
 

18/03/2007 09:36:00
Quote Anchor link
Heej vooral die eerste lijst mysql_fetch_objects verdient geen schoonheidsprijs.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$query
= "SELECT * FROM trades";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());

while($row = mysql_fetch_object($result)){
 $good[] = $row->worth;
}

?>


Dan is $good wel een array geworden, maar dit is vele malen efficienter...

En zo kun je het hele script aanpassen, die laatste updates kunnen bijvoorbeeld ook prima in één query.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/03/2007 09:41:00
Quote Anchor link
Tip: gebruik altijd mysql_fetch_assoc in plaats van mysql_fetch_object. De eerste is veel sneller.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.