Verwerkingssnelheid

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »
Rick

rick

17/03/2007 21:52:00
Quote Anchor link
Beste Php'ers

Ik ben bezig met het verbeteren van me scripts en de laad snelheid zo beperkt mogelijk te laten.

Ik hoorde van iemand dat ik al mijn dingen in een array of iets dergelijks moest zetten, en aangezien ik er nooit mee heb gewerkt en me het nietl ukte naar tijdje eraan te werken vraag ik ullieo m hulp.

Kortom ik wil dus dat de laadtijd veel lager word
Alvast Bedankt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php$good1 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '1'"));
$good2 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '2'"));
$good3 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '3'"));
$good4 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '4'"));
$good5 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '5'"));
$good6 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '6'"));
$good7 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '7'"));
$good8 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '8'"));
$good9 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '9'"));
$good10 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '10'"));


    if($this_user->lastactive == 0) {
        $city = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM cities WHERE id = '$this_user->city'"));

        $worth1 = (($city->good1 * $good1->worth) / 100) * 10;
        $worth2 = (($city->good2 * $good2->worth) / 100) * 10;
        $worth3 = (($city->good3 * $good3->worth) / 100) * 10;
        $worth4 = (($city->good4 * $good4->worth) / 100) * 10;
        $worth5 = (($city->good5 * $good5->worth) / 100) * 10;
        $worth6 = (($city->good6 * $good6->worth) / 100) * 10;
        $worth7 = (($city->good7 * $good7->worth) / 100) * 10;
        $worth8 = (($city->good8 * $good8->worth) / 100) * 10;
        $worth9 = (($city->good9 * $good9->worth) / 100) * 10;
        $worth10 = (($city->good10 * $good10->worth) / 100) * 10;


        $trade1 = rand(($city->good1 * $good1->worth) - $worth1, ($city->good1 * $good1->worth) + $worth1);
        $trade2 = rand(($city->good2 * $good2->worth) - $worth2, ($city->good2 * $good2->worth) + $worth2);
        $trade3 = rand(($city->good3 * $good3->worth) - $worth3, ($city->good3 * $good3->worth) + $worth3);
        $trade4 = rand(($city->good4 * $good4->worth) - $worth4, ($city->good4 * $good4->worth) + $worth4);
        $trade5 = rand(($city->good5 * $good5->worth) - $worth5, ($city->good5 * $good5->worth) + $worth5);
        $trade6 = rand(($city->good6 * $good6->worth) - $worth6, ($city->good6 * $good6->worth) + $worth6);
        $trade7 = rand(($city->good7 * $good7->worth) - $worth7, ($city->good7 * $good7->worth) + $worth7);
        $trade8 = rand(($city->good8 * $good8->worth) - $worth8, ($city->good8 * $good8->worth) + $worth8);
        $trade9 = rand(($city->good9 * $good9->worth) - $worth9, ($city->good9 * $good9->worth) + $worth9);
        $trade10 = rand(($city->good10 * $good10->worth) - $worth10, ($city->good10 * $good10->worth) + $worth10);

        mysql_query("UPDATE users SET trade1 = '$trade1' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade2 = '$trade2' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade3 = '$trade3' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade4 = '$trade4' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade5 = '$trade5' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade6 = '$trade6' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade7 = '$trade7' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade8 = '$trade8' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade9 = '$trade9' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade10 = '$trade10' WHERE id = '$this_user->id'");
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rick
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 12:58:54
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

17/03/2007 22:27:00
Quote Anchor link
je kan meerdere velden tegelijk selecteren en/of updaten, dus waarom allemaal aparte query's? De onderste Update kun je gewoon vervangen door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
mysql_query("UPDATE users SET trade1 = '$trade1', trade2 = '$trade2' WHERE id = '$this_user->id'");
//en de rest van je velden zelf invullen
?>


Daarnaast heb ik het idee dat je database niet genormaliseerd is, ik weet niet of de website al volop in gebruik is, niet, dan is het zinvol om je database te normaliseren, want zodra jij kolommen gaat nummeren ben je verkeerd bezig.
En dat scheelt dus ook in snelheid.
 

18/03/2007 09:36:00
Quote Anchor link
Heej vooral die eerste lijst mysql_fetch_objects verdient geen schoonheidsprijs.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$query
= "SELECT * FROM trades";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());

while($row = mysql_fetch_object($result)){
 $good[] = $row->worth;
}

?>


Dan is $good wel een array geworden, maar dit is vele malen efficienter...

En zo kun je het hele script aanpassen, die laatste updates kunnen bijvoorbeeld ook prima in één query.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/03/2007 09:41:00
Quote Anchor link
Tip: gebruik altijd mysql_fetch_assoc in plaats van mysql_fetch_object. De eerste is veel sneller.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.